Пациенти на др Емре Тургут - тема 3

• 55 192
  • 635
  •   1
Отговори
# 630
Да фалшифицирате свидетелство. Аз не бих си рискувала ембрионите така.

# 631
Нямам предвид фалшифициране, някъде четох, че може с нотариално заверена декларация за съжителство на партньорите. Мисля, че в групата за Инвитро в Турция бяха писали, че за Аджибадем Маслак можело с такъв документ. И понеже не съм наясно Аджибадем Маслак и Аджибадем Фулия различни болници ли са ?

# 632
Чела съм че само в Маслак може, дали още е така не знам. Иначе знам и за история с фалшифициране, но аз не бих. По-лесно е да подпишете. Не бих и отишла в единствената болница, в която може без брак, само за да е без брак.

# 633
Просто подпишете, няма друг начин. Подкрепям казаното от Semirra. Щом сте решили да се борите заедно за дете, не виждам причина да не станете законно семейство. Не е задължително да вдигате сватба. Успех пожелавам 😊
ПП това са две различни болници

# 634
Дами, в кои дни от започването на стимулацията сте ходили на преглед и на кой ден вече окончателно сте били в Истанбул? (Д-р Тургут)

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 19:29 от analise

# 635
При моите две стимулации започвахмена втори ден от цикъла, следващ преглед след 3-4 дни (за това време може да се върнете в България) и след това пътно в Истанбул до деня на пункцията. Прегледите не са всеки ден, нито изследванията.

Общи условия

Активация на акаунт