Пациенти на др Емре Тургут - тема 3

• 51 411
  • 606
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря ти за отговора. Аз от както я имам аденомиозата не съм стигала до естествено забременяване. А при Тургут с дълъг протокол ли беше и с замразен трансфер? Калчев не ми дава много надежди. Иска да съм по най-най-дългият протокол. Да разбирам ли, че с аденомиозата имаш две дечица от естествено и ЗЕТ? Извинявай за въпроса, но не разбрах. Търся и аз някаква надежда, че отчаянието вече надделява…
Надеждата е да забравиш какво са ти казали в БГ и да отидеш поне на преглед и консултация с др. Тургут. Ако шансовете са минимални той ще ти го каже честно. Лечението на една и съща диагноза при две различни пациенти ме е едно и също. Има много "зависи". И точно в индивидуалния подход се крие тайната на успеха на др. Тургут. Ако средствата не са проблем, смело отивайте на преглед. Ще получите адекватно, честно и персонално към вас насочено мнение.

# 601
Благодаря за отговора. Ще си запиша и там час за становище.
А някой има ли представа как вървят часовете при доктор Тургут?
И другият ми въпрос е да пиша или да се обадя на координаторката за час? Каква е практиката?

# 602
Пишете по вайбър или уотсъп

# 603
Здравейте, момичета!
За пръв път пиша тук. Поздравления за смелостта, куража и вярата, които носите в себе си! ❤
Аз съм на 32 години, АМХ=0,5, без тръби, с тежка ендометриоза и аденомиоза.

Имаме два инвитро опита в България, единствено ембрионче, върнато едва на втори ден, кратка имплантация...
Ендометриозата ми се развива и въпреки двете ми операции, имам нови сраствания.
Буквално сме в каша накъде да поемем. Знаете ли дали д-р Тургут се занимава с ендо- и аденомиоза?
Тези от вас, които имат опит и с български клиники, имат ли наблюдение дали с турските ембриолози резултатите яйцеклетки->оплодени->ембриони са по- добри от тези, които сте в България?  

Понеже имам операция в чужбина все още са ми много пресни спомените от трудностите с координаторите и тромавата комуникация. Чета темата и оставам с впечатление, че и по отношение на инвитрото го има този проблем. Това би ми създало доста притеснения, а знам колко е важна спокойствието.
Също, екипите говорят ли английски? Предполагам, че няма как координаторката да присъства на всяка процедура и да стои с жената, докато се събужда от упойка, например и да превежда всеки въпрос от мединските лица.
Прочетох, че има и вариант д-р Калчев да следи част от процеса. Имате ли мнения за този начин на провеждане на процедурата?
Благодаря, момичета! Желая ви здраве и успех! 🍀💛

# 604
Естественото забременяване беше кухо яйце. Сега съм бременна след ЗЕТ. Стимулацията беше по къс протокол. В Турция май не работят по дълъг. И съм и с намален яйчников резерв АМХ 0.11.
quote author=porto84 link=topic=1567410.msg49985115#msg49985115 date=1752901996]
Благодаря ти за отговора. Аз от както я имам аденомиозата не съм стигала до естествено забременяване. А при Тургут с дълъг протокол ли беше и с замразен трансфер? Калчев не ми дава много надежди. Иска да съм по най-най-дългият протокол. Да разбирам ли, че с аденомиозата имаш две дечица от естествено и ЗЕТ? Извинявай за въпроса, но не разбрах. Търся и аз някаква надежда, че отчаянието вече надделява…
[/quote]

# 605
Здравейте, момичета!
За пръв път пиша тук. Поздравления за смелостта, куража и вярата, които носите в себе си! ❤
Аз съм на 32 години, АМХ=0,5, без тръби, с тежка ендометриоза и аденомиоза.

Имаме два инвитро опита в България, единствено ембрионче, върнато едва на втори ден, кратка имплантация...
Ендометриозата ми се развива и въпреки двете ми операции, имам нови сраствания.
Буквално сме в каша накъде да поемем. Знаете ли дали д-р Тургут се занимава с ендо- и аденомиоза?
Тези от вас, които имат опит и с български клиники, имат ли наблюдение дали с турските ембриолози резултатите яйцеклетки->оплодени->ембриони са по- добри от тези, които сте в България?  

Понеже имам операция в чужбина все още са ми много пресни спомените от трудностите с координаторите и тромавата комуникация. Чета темата и оставам с впечатление, че и по отношение на инвитрото го има този проблем. Това би ми създало доста притеснения, а знам колко е важна спокойствието.
Също, екипите говорят ли английски? Предполагам, че няма как координаторката да присъства на всяка процедура и да стои с жената, докато се събужда от упойка, например и да превежда всеки въпрос от мединските лица.
Прочетох, че има и вариант д-р Калчев да следи част от процеса. Имате ли мнения за този начин на провеждане на процедурата?
Благодаря, момичета! Желая ви здраве и успех! 🍀💛
Аз съм с ендометриоза и съм пациент на доктор Тургут, занимава се. Координаторките бяха с нас по време на процедурите включително ме заведоха в операционната, бяха вътре в операционната и за трансфера,
водеха ни на кръвни изследвания, спермограма, прегледи, българки са, които са се преместили в Истанбул.Превеждат всичко на лекарите, запазват хотели, като цяло неговите координаторки си вършат чудесно работата, няма безгрешни разбира се.
Желая късмет където и да се насочите.

# 606
Координаторите му ви придружават за прегледи, изследвания и на място в болниците. С вас са на трансфер и дори показват къде е сонда, къде ембрион, изобщо за всичко важно са там. С друг персонал едва ли ще се наложи да говорите, но по-младите особено говорят сносен английски и изобщо ще се разбере смятам. Д-р Тургут говори английски също, минава след процедурата да ви каже какво е направил, било пункция, хистероскопия. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт