Пациенти на др Емре Тургут - тема 3

• 51 461
  • 606
  •   1
Отговори
# 510
Много съжалявам за загубата ви💔

П.с. Аз също съм от успешните случаи със син на година и месец. Съгласна съм, че са Човеци преди всичко, за разлика от опитите ни в БГ.
Успех, момичета!

Повечето успели не пишат, защото вече ежедневието им е различно и не следят ин витро темите. Аз съм една от тях - с прекрасен син на 1,3 год. Няма как да не съм благодарна до живот на др Тургут и екипа му. И не не забременях от първи опит при него, преди това имам и два опита в България. През 2022год. работеха с пациенти в болниците Колан, Джинамед и Аджибадем (според проблемите на двойките) Аз бях в Джинамед и при двата опита.
Малко извън темата, но наскоро загубих съпругът си и въпреки, че са изключително заети, абсолютно всички се свързаха с мен да изкажат съболезнования. Хафизе дори ми писа наскоро пак за да види как сме. За мен те са преди всичко човеци с главно "Ч"
Аз успях при тях, надявам се и все повече двойки да успяват и да се радват на дечица. А ако наистина имам проблем с болница Аджибадем, може би е добре повече хора да дадат обратна връзка на доктора и това да се  промени. На всички им е ясно за какво сте там и съм сигурна, че др Тургут иска дори повече от вас да успеете. ❤
ПС
Аз имам още два замразени ембриона,но доколкото разбрах от Хафизе, заради стеклите се обстоятелства няма да мога да ги използвам за съжаление. Миналата година платих през месец септември годишната такса, тази година още не съм плащала, но и никой от болницата не се е свързал с мен.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 21:12 от boobii

# 511
благодаря, elle!
За сега нещата се развиват добре, но е рано още- 8ма седмица.
Мисля, че докторът не играе на тото с предписването на лекарства и когато е необходимо вкарва естрофем. При мен явно нивата на хормона са позволявали да го прескочим.
Стискам палци!!!

Благодаря redberry. Аз в крайна сметка съм на естрофем, честно казано не съм разпитвала защо, Хафизе каза, че така е преценил въз основа на изследванията на 2-ри ден най-вероятно, може и други съображения да има по наблюдения по време на стимулация. И да, при подготовка с естрофем се правят по-малко кръвни изследвания и измервания на лигавица, при мен са 2-ри, 13-ти ден. Надявам се твоя трансфер да е успешен Heart

# 512
Здравейте, има ли успели дами на 40+ при д-р Тургут и от кой опит?Доволни ли сте?  Благодаря на включилите се!

# 513
И аз се присъединявам към въпроса, защото ме интересува! Моля, който е имал такъв успех, да сподели !
Здравейте, има ли успели дами на 40+ при д-р Тургут и от кой опит?Доволни ли сте?  Благодаря на включилите се!

# 514
Здравейте, моля някой който скоро е правил инвитро при д-р Тургут, колко горе долу излиза всичко. Благодаря предварително.

# 515
Привет, нашият опит (юли - октомври 2024) струваше около 15 kBGN. Бюджетът покри една пункция, един замразен трансфер, тест на три ембриона, всички медикаменти и нощувки.

# 516
Бихте ли споделили колко дни ви се налагаше да останете в Турция ?

# 517
Здравейте. Имате ли информация дали д-р Емре Тургут съобразява процедурата на пациент с имунологични отклонения? Имам 2 аборта и след съгласуване с имунолог се установи, че организма ми отказва развитие на плода. Извинявам се, ако не го обяснявам, както трябва.

# 518
Здравейте. Имате ли информация дали д-р Емре Тургут съобразява процедурата на пациент с имунологични отклонения? Имам 2 аборта и след съгласуване с имунолог се установи, че организма ми отказва развитие на плода. Извинявам се, ако не го обяснявам, както трябва.
Сигурно се съобразява с всички медицински състояния на пациента. Имплантирането на ембриони със сигурност не му е самоцел.

# 519
  • София
Повечето успели не пишат, защото вече ежедневието им е различно и не следят ин витро темите. Аз съм една от тях - с прекрасен син на 1,3 год. Няма как да не съм благодарна до живот на др Тургут и екипа му. И не не забременях от първи опит при него, преди това имам и два опита в България. През 2022год. работеха с пациенти в болниците Колан, Джинамед и Аджибадем (според проблемите на двойките) Аз бях в Джинамед и при двата опита.
Малко извън темата, но наскоро загубих съпругът си и въпреки, че са изключително заети, абсолютно всички се свързаха с мен да изкажат съболезнования. Хафизе дори ми писа наскоро пак за да види как сме. За мен те са преди всичко човеци с главно "Ч"
Аз успях при тях, надявам се и все повече двойки да успяват и да се радват на дечица. А ако наистина имам проблем с болница Аджибадем, може би е добре повече хора да дадат обратна връзка на доктора и това да се  промени. На всички им е ясно за какво сте там и съм сигурна, че др Тургут иска дори повече от вас да успеете. ❤
ПС
Аз имам още два замразени ембриона,но доколкото разбрах от Хафизе, заради стеклите се обстоятелства няма да мога да ги използвам за съжаление. Миналата година платих през месец септември годишната такса, тази година още не съм плащала, но и никой от болницата не се е свързал с мен.

ddd29 Отдавна не съм влизала тук и ужасно съжалявам да прочета това ... Disappointed Дори не знам какво да ти кажа, освен кураж, мила (гуш)! 

Ежедневието наистина се променя след едно, две, та при мен и три деца и наистина времето е кът.
Аз също бих искала да споделя, че съм от огромните късметлийки успели при д-р Тургут то от пърия път (още не мога да повярвам, защото на мен чудеса не се случват). Не съм сигурна дали съм споделяла предишната си история и опит (даже опити) в България тук, но опредлено не мога да кажа лоша дума за доктора и Хафизе. Те са моите ангели и цял живот ще им бъда благодарна за всичко! Благодарение на златните му ръце имам две прекрасни момиченца, на две години и три месеца почти. Доста съм писала и споделяла през какво сме преминавали и който иска може да се върне назад и да прочете.
Разбира се най-вероятно са се променили доста нещата, но като цяло моят съвет е да четете, да се  интересувате, да проверявате информацията, но най-вече да слушате сърцето си! При мен нещата и до ден днешен не мога да си обясня как се случиха, но послушах сърцето и усещането си. Няма да навлизам в подробности и да пиша през какво сме преминали в България точно 10 г. преди да се появят близначките (със сигурност съм го писла вече някъде из темите), но опредлено имахме нужда от огормна промяна.
И ако мога да си позволя още един съвет - питайте, каквото не Ви е ясно питайте, докато Ви стане ясно. Това е Ваше право, да не кажа задължение - да сте наясно с всичко, което се случва и за какво точно се случва.

Аз успях при тях, пожелавам и на всички Вас да успеете! Дори да не са точно те Вашите ангели - потърсете Вашите!
Успех желая от сърце на всички!

# 520
Някой интересувал ли се е в Аждибадем дали използват ЕМБРИОСКОПИ и той включен ли е в пакетната ни цена или се доплаща?

# 521
Здравейте, извинявам се, че така нахлувам в темата… Има ли възможност някое момиче, което е в Турция в момента, да ми вземе една кутия Глифор от 850мг, ще пусна пари предварително по револют и да не спамим тук, ако има някой, моля нека ми пише лично съобщение да се доразберем. Предварително благодаря Simple Smile

# 522
Здравейте, може ли да ми каже някой актуална цена при доктор Тургут за втори трансфер и цена за хистероскопия.

Може и на ЛС.

# 523
Здравейте, аз правих хистероскопия през декември -2100 евро.

# 524
Здравейте, моля някой да сподели как е процедирал с издаване на болничен от ЛКК със задна дата за инвитро в Турция, проверих на няколко места и ми отказват съдействие, въпреки, че съответните заведения имат ЛКК с АГ, моля за конкретно ДКЦ/болнично заведение/ лекар в София, където имат такава практика, разполагам с необходимата служебна бележка

Общи условия

Активация на акаунт