Пациенти на др Емре Тургут - тема 3

• 51 413
  • 606
  •   1
Отговори
# 555
Въпросът е за сметка на какво са тези “най-малък възможен брой опити”. Аз имам операции и на двата яйчника и от там идва и изчерпания резерв, като за 3 години в Надежда на левия яйчник така и не видяха антрален фоликул. Та от тук идва и притеснението ми - ако приложат по-силна стимулация от каквато е подходяща конкретно за моя случай и “изнасилят” работещия яйчник това може да е края. А на всички, които минаваме по този път ни е ясно, че за съжаление няма връзка между бройката извадени яйцеклетки и това колко ще са качествени да се оплодят и развият. Аз стигнах до два качествени ембриона на ЕТ, от по 1 извадена яйцеклетка на опит. Да не говорим, че едното ембрионче си беше направо от задържан фоликул 😅

Здравейте.
Със сигурност ако сте при д-р Тургут и сте с намален резерв няма да ви направи силна стимулация с която да изнасили яйчниците.
Това само в България може да се случи
Аз имам една стимулация в Селена с ужасно силна стимулация (както каза д-р Матев да изфорцираме яйчниците  Sad Sad )и буквално ги приспа  Sad Трябваха ми около 7 месеца да се оправя и заминаваме за Турция.
Там д-р Тургут ни обясни,че тази стимулация е била много силна за мен с моя резерв 0.40.
Направихме две стимулаций-песен бих казала,че бяха на фона на кошмара в България.
Със сигурност знаят какво правят.
Там се борят затова семейството да има дете.
В България се борят фонда да върви,като свършат 4-те опита да пращат за донорсса програма.
Желая ви успех където и да отидете.

# 556
Всичките ни надежди в момента са в Турция било то в Мемориал или при д-р Тургут. Ще видим къде ще почустваме, че е нашето място. Мен точно това  което на вас се е случило с приспиването на яйчниците ми е най-големия страх защото моето амх преди 3 години беше 0.14 сега не ми се мисли колко е. Благодаря на всички ви за отговорите и съветите само в тези групи се чувствам наистина разбрана 💜

[/b]
Въпросът е за сметка на какво са тези “най-малък възможен брой опити”. Аз имам операции и на двата яйчника и от там идва и изчерпания резерв, като за 3 години в Надежда на левия яйчник така и не видяха антрален фоликул. Та от тук идва и притеснението ми - ако приложат по-силна стимулация от каквато е подходяща конкретно за моя случай и “изнасилят” работещия яйчник това може да е края. А на всички, които минаваме по този път ни е ясно, че за съжаление няма връзка между бройката извадени яйцеклетки и това колко ще са качествени да се оплодят и развият. Аз стигнах до два качествени ембриона на ЕТ, от по 1 извадена яйцеклетка на опит. Да не говорим, че едното ембрионче си беше направо от задържан фоликул 😅

Здравейте.
Със сигурност ако сте при д-р Тургут и сте с намален резерв няма да ви направи силна стимулация с която да изнасили яйчниците.
Това само в България може да се случи
Аз имам една стимулация в Селена с ужасно силна стимулация (както каза д-р Матев да изфорцираме яйчниците  Sad Sad )и буквално ги приспа  Sad Трябваха ми около 7 месеца да се оправя и заминаваме за Турция.
Там д-р Тургут ни обясни,че тази стимулация е била много силна за мен с моя резерв 0.40.
Направихме две стимулаций-песен бих казала,че бяха на фона на кошмара в България.
Със сигурност знаят какво правят.
Там се борят затова семейството да има дете.
В България се борят фонда да върви,като свършат 4-те опита да пращат за донорсса програма.
Желая ви успех където и да отидете.

# 557
Здравейте, имам няколко уточняващи въпроса:

1.   Ще ми трябва ли червен паспорт на някакъв етап? Би ли улеснил нещо?
2.   Доколкото разбирам, трябва да нося копие от свидетелството за брак? (Виждам, че не изискват превод и легализация.)
3.   Кога се заплаща пакетът – на първичния преглед или непосредствено преди започване на инвитро процедурата (при мен това ще е на следващото посещение)?
4.   Съобразила съм си часа с цикъла, но е възможно да се размести с 2 дни. Ако се наложи промяна, ще мога ли да получа нова дата в рамките на няколко дни, или ще се наложи да чакам по-дълго?
5.   При първичния преглед ли се прави цветната снимка, ако такава е необходима?

Благодаря!

# 558
1. Аз бях с такъв. Не съм ползвала ЛК.
2. Да, само копие
3. Ние плащахме преди пункцията. Зависи какво се разберете с тях.
4. Трябва да говорите с кординаторките, ние няма как да кажем какво може по отношение на графика.
5. Да.

# 559
Някой знае ли как протича трансфер на естествен цикъл при д-р Тургут?

# 560

Здравейте, моля да ми помогнете, излезе ми тромбофилията, според вас дали всичко е наред с изследването?

# 561
  • София
Пуснете и ACE & Factor XIII.

Засега имате мутация в последния фактор, тоест трябва да приемате метилирани форми на Б витамините.

# 562
Здравейте! В София къде могат да се изпълнят рецептите на доктора – само в аптеките на репродуктивните клиники или и в други аптеки също?

# 563
Аз бях с трансфер на естествен цикъл, тъй като естрофемът не ми понася. Отидох на около 10тия ден на преглед, пуснахме изследвания на следващия ден, започнах пролутекс и ми казаха кога ще бъде трансфера. Имах две ембриончета от стимулацията, едното се захвана. Успех!

# 564
Аз също имам трансфер на естесвен цикъл. Прегледи и изследванията си ги пусках тук в БГ, след установена овулация започнах пролутекс и ми казаха кой ден ще е трансфера. От този трансфер имам син на 1.6м. 🙏😊

# 565
Моля да споделите къде в София правите фоликуметрия за установяване на овулация с цел трансфер в Турция.

# 566
Моля да споделите къде в София правите фоликуметрия за установяване на овулация с цел трансфер в Турция.

Пратиха ме в МЦ Калчев

# 567
Адела Клиник

# 568
Здравейте. Може ли номера на Хафизе, защото смених телефоните и не намирам номера й да й пиша във вайбър.

# 569
  • София
Здравейте. Може ли номера на Хафизе, защото смених телефоните и не намирам номера й да й пиша във вайбър.

+90 537 572 75 37

Общи условия

Активация на акаунт