Как тренирам -27

• 45 492
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Може да си правите овесена каша плюс яйца. Също е протеиново

# 721
Аз си добавям колаген на прах в кафето. По една лъжичка 4г неовкусен.

# 722
Има овесено и кокосово мляко не овкусени в лидъл, не течните а като киселото мляко е. Използвам ги вместо кисело мляко с мюсли или овесени. Жито може сварено с орехи, мед, фъстъчено масло и квото се сетиш…или протеинов хляб намазан с фъстъчено и мед или банани, друго не се сещам.

# 723
  • Перник
Бобовите растения са добър източник на протеин - боб, леща, грах, нахут...Ядките също, но са и доста калорични. Май не са особено подходящи за закуска обаче Simple Smile

# 724
  • София
Понеже съм пробвала овесени ядки без протеин вътре, а с мед, банани и не знам си още какво. На мен са ми отвратителни.

На ваше място бих си купила един хубав, истински пълнозърнест хляб и бих хапвала 2 филийки сутрин с яйцата.

# 725
Овесените ядки и овесената каша изобщо не ме засищат.
Не давам съвети, защото не знам кога закусвате. Аз ставам преди 5 и освен кафе, друго не ми се поглежда, нито имам време.

# 726
  • София
Да ви кажа аз отскоро спрях да закусвам в 5ч преди тренировка - ходя подута на тренировка и не ми е ок. Пия си сока от целина и не знам си още какво, от нас до фитнеса са 35км, та докато паркирам е минало достатъчно време вече и пия едни есенциални аминокиселини на гладно и влизам в залата.

Да ви се оплача, че съм с мнооооого лека, в начална фаза, почти недоуловима поликистоза на левия яйчник Sad Единствено се радвам, че вървя в правилна посока откъм първоизточника на пъпки и тн.

Днес правих тренировка за долна част в друг фитнес на същата верига, защото е по-близо до вкъщи, когато не съм на работа, но не ми харесва. Вечно се бутам и редувам с някой, а често се налага да разменям упражнения или да пропускам дори такива, защото не мога да стигна до уредите. Утре май ще си карам 35-те км, но поне да съм в свои води Laughing

По темата за овеса и безмлечната закуска - пробвах 1 месец с грахов протеин, бях писала по-назад, просто не успях да свикна и се върнах към суроватката. Но ако не бързате сутрин и имате времето да хапвате вкъщи, най-вкусната и малко гадна алтернатива ви е яйца с филийки, както казах от пълнозърнест хляб. Аз често уикенда препичам 2-3 филийки, отгоре по едно резенче пресен домат и по едно яйце на оЧо отгоре. Много любимо.

Изобретих си трета, лека тренировка за дупИ, по-изолираща и напомпваща. Тази тренировка няма за цел да изгражда, а по-скоро да напомпа мускула и да го изолира максимално. То е някакъв такъв дупе-корем-кардио ден.

1. Хип екстензии 4х15
2. Жаба 4х15 суперсерия ходене встрани с ластик
3. Ритници на скрипец с крака, извъртян настрани 4х15
4. Магарешки ритници 4х15 суперсерия с коленичещ клек с една 10тка прегръщам
5. Rope pull (нямам идея за име на бг) 4х15 суперсерия аддуктор машина 4х20
7. Долна част за корем от вис 4х15 суперсерия молитва 4х15
8. Долна част на земята и правя кръгови движения с краката около тежест 4х12 суперсерия с крънч преси
40-50мин. кардио

Изглежда много, но тренирам леко и напомпващо с кратки почивки и силовата част я правя за 40мин.

# 727
Аз винаги ходя гладна на тренировка - вечер след работа. Така се чувствам най-добре. Ям след това.
Не закусвам. Сутрин само кафе, храна най-рано към 10 часа, понякога към 12. Пия доста кафета през деня - бронирани с масло и колаген.

# 728
  • София
Този навик не знам как го придобих през годините, но се опитвам да го спра. Наложила съм си сутрин на гладно кафе вече не - винаги си правя в офиса СЛЕД закуска. И повече от едно не пия, преди пиех по две, три..

# 729
На мен любимата ми (сладка) протеинова закуска е бананови палачинки с овесени ядки и доза протеин. А пък солена - две филийки пълнозърнест хляб, намазани с котидж сирене, с две яйца и половин авокадо. Отгоре поръсени с хималайска сол, черен пипер и малко балсамов глейз. 🤤 Лятото добавям и доматче (като са в сезон). Иначе и аз не закусвам преди тренировка (в 07:00 тренирам), чак към 09:00 - 10:00.

Леле, Пете, евала, че минаваш толкова км да стигнеш до фитнеса. А аз мрънкам, защото се преместих и моя вече не ми е на 2 минути от вкъщи, а на 20 (пеша). 😂

Аз си тренирам пак от вкъщи близо месец, защото колата ми е на ремонт и нямам излишни 40 минути за отиване и връщане до моя си фитнес, а другия, който ми е по-близо го пробвах веднъж и повече няма да стъпя там. 😃 Като цяло сутрин разполагам с час, час и 15 минути (после бебчо се събужда), което ми е предостатъчно да си направя една хубава тренировка в залата като ходя с колата.

Днешната тренировка:
- Глутеус мост (3х20);
- Сумо клек (3х15);
- Румънска тяга на един крак (3х15);
- Ходещи напади (3х20);
- Абдукции с ластик (3х20);

# 730
  • София
Любими и на мен завинаги ми остават бананови палачинки или моето изобретение с оризов грис. Като казах палачинки се сетих, че намерих топ попадение за мазане- протеинов крем на VikiNuts. Макросите са идеални, 4-5гр въглехидрат, само мазнинки и протеинче. Имат сайт мисля. И много важно! С качествен подсладител са и протеина вътре е изолат. Беше много изчистен откъм съставки, остана ми половин бурканче.

Зайче, нямам избор 😞 Сутрин стигам за 30мин и вече не ми прави впечатление.

Аз пък ти се възхищавам на волята и желанието. Дано някой ден и аз да съм като теб с малко бебе. Браво, момиче!

# 731
Аз понеже тренирам вечер към 17;30 хапвам междинна следобед.
Обаче и аз имам голям проблем с подуването на корема, ама така и не отидох на лекар и само се чудя от какво е.
Иначе сутрин пия кафе на гладно, само колагена ми е преди това и закусвам към 8:30.
Довечера глутеус.
Пете, защо избягваш кафето на гладно?
Искам рецепта за палачинките с ориз и снимка на коремчето за мазане 💜😘

# 732
Най-честите отговорници за подуване на корема са млечни и зелении. Някои протеини на прах също е възможно, ако си сменяла скоро марката, изкуствените подсладители също са потенциални виновници. Промяна в чревната флора с прекалено много бактерии произвеждащи газове т.нар. SIBO /small intestinal bacterial overgrowth/

Както и очаквах, след степъпите имам чудовищна мускулна треска на задника Sweat Smile
Днешната тренировка предстои

Rear Dent Fly (M)
Bent Over Row

# 733
И аз моля за рецептата на палачинките с грис...
Сутрин се опитвам да не закусвам, първото ми ядене е след 12часа.
Кафе на гладно не е препоръчително, защото повишава нивата на кортизола. Слава богу не съм голям фен на кафето, така че по едно на ден ми е ок, обикновено следобяд. Лятото пък пия към 11 часа фредо еспресо.

# 734
Най-честите отговорници за подуване на корема са млечни и зелении. Някои протеини на прах също е възможно, ако си сменяла скоро марката, изкуствените подсладители също са потенциални виновници. Промяна в чревната флора с прекалено много бактерии произвеждащи газове т.нар. SIBO /small intestinal bacterial overgrowth/

Rear Dent Fly (M)
Bent Over Row
Задно рамо на пек-дек машина или обратен флайс на машина
Гребане с лост

Да ясно ми, най- вероятно е от всичко изброено, със сигурност от изкуствените подсладители имам непоносимост.
Протеина ми за съжаление е с такива, но е без лактоза. Ако някой знае за безлактозен или растителен с естествен подсладител?

Общи условия

Активация на акаунт