Как тренирам -27

• 45 492
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Рецептата с оризов грис съм я писала и преди, ама не сме ме отразили 😜 Шегувам се.

Слагаме 80гр. оризов грис в купа
Кипваме вода > заливаме оризовия грис и докато бъркаме още изсипвам протеина > като стане на кашичка добавям 2 цели яйца и два белтъка (споко, не се готвят) и бъркам енергично. Към тази смес капвам мъничко бадемово мляко докато го докарам на смес за палачинки.

Ии печем на тиганчес малко кокосово масло. Предупреждавам,че се обръщат с две шпатулки 😀. Стават най-вкусните и мекички палачинки. Нищо общо с ония подметки.

Това е количество за мъжете по-скоро. За нас всичко наполовина 😊

Кремчето

Е, малко е мазно, но по-добре така, отколкото друго.

И едно фук фук от миналата седмица 😃

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 11:55 от Петенце

# 736
Между другото докато си тренирам преди няколко дни, получих изненадващо предложение. В залата има и тренировки по кик бокс, та треньора ме покани да тренирам с тях Joy Хмм, два са вариантите за тази покана в моята глава Grinning, така или иначе не мисля, че това е за мен. Основно поне според мен се таргетира горната част, а аз не искам да прогресирам вече там.

Момичета на 50 страница сме, някой има ли желание на направи новата тема?
Предложение за въпрос: Приемате ли протеин на прах, какъв? Simple Smile

Пете Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 14:13 от Nona M.

# 737
  • София
Нона, давай една нова тема. Ти поне знаеш как, аз съм пълен индианец Grinning

На мен вече официално ми казаха да избягвам млечните продукти и пак съм в същата чуденка със закуската като преди.  Просто ще си взимам хубав, пълнозърнест хляб с яйца очи отгоре и един домат и това е. Нямам други варианти, а се затормозявам като мисля.

Мислех хляб с овес, мъфини с овес - изхвърлих едни вече. Ще видим как ще ми се отрази ежедневното хапване на 100гр хляб, което са 3 филии.

# 738
Заповядайте в новата тема Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/?topic=1707484.new#new

Общи условия

Активация на акаунт