Как тренирам -27

• 45 492
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Да, качване на тегло е целта генерално с храненето и на мускулна маса с тренировките.
Нито тегло съм качила, нито мускулна маса, въпреки усилените тренировки и увеличеното хранене.

# 706
Имах предвид и аз за храненето, протеинът на прах го спрях, около месец успях да го пия, но няма къде да го вмъкна между храненията, в повече ми идва. Ще видим дали с боб и грах ще стане работата.

# 707
Мерих се в събота, както се и очакваше, никакъв прогрес. Даже съм надолу с 1,8кг, но от нещо друго, не мускул слава Богу. Мускулната маса е същата като миналия месец.
Сега тренера иска да си следя какво и колко ям една седмица и да видим какво може да се промени в храненето.

Не ли малко рано да имаш видим прогрес?
Винаги се чудя като ми изникнат в интернет как са преобразили тяло за примерно 3-4 месеца. Ама аз нешо не го вярвам.
Не, че съм някакъв пример, но специално за краката моите видимо се оформиха май някъде след 2-3 - та година. Но аз не съм тренирала с треньор, с тях може би ще се случи по- бързо, а и много зависи началната ти форма. Аз имах много за чистене.
От към килограми, аз лично си свалих, не много но от 55 някъде, съм вече 51-52 и поддържам.
Ако не ти е проблем пускай тренировките ти и на български, че съм скарана с английския.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 20:21 от Nona M.

# 708
За 1 месец освен тонус и подобрена мобилност не виждам какви чудеса могат да се очакват.

# 709
Нее, аз не очаквам чудеса, но и не тръгвам от катастрофално положение в краката поне.

Под прогрес имах предвид в цифрите като мускулна маса в тегло, не толкова в огледалото. За там имах нереалистични очаквания, които много бързо приземих.
За сега единственото което виждам е леко повдигане на д-то и когато съм в клин и приклекна/стегна има по-изразени мускули в краката.

Нона, тръгвам от някъде между втората и третата ти снимка. Не искам да стигам до четвъртата, малко ми идва прекалено релефа в бедрата. Надявам се да не те обидя, не че не изглеждаш добре, просто за мен си чак толкова релеф не искам. 

Взимам бележка, ше се опитам да ги пускам на Бг, но просто така си ги водя в гугъл шиитс.

# 710
Разбира се, че не се обиждам. Всеки си има вкус. Но ако трябва да съм честна и аз не съм тръгнала с идеята да имам релеф, даже не съм и предполага, че мога да оформя тялото си по такъв начин. Исках просто да мога да сложа къси гащи без да ме е срам 😀
А на теб, имай търпение и не се отказвай. Това е най- важното!

# 711
Имаш право, може и аз да си променя възгледите, не се знае. И аз искам като сложа къси гащи да не ме е срам, но то като се започне и колкото повече, толкова повече Smile
Сега съм си рекла, че година ще съм постоянна и в края, ако няма добре изразена разлика, тогава ще се отчайвам.

Ще пусна днешната тренировка, след като я приключа довечера.

# 712
  • София
Петенце, дисковите хернии от тренировки ли се получиха?
А някой скача ли на въже, кое е по добре се чудя тичане или скачане.
Аз скоро започвам да постя и не знам как ще заменя протеина, с който свикнах ежедневно да консумирам.

О, не, дисковите хернии според мен са съвкупност, но най-вече от работата му - занимава се с довършителни ремонти. Ще се оправи, няма къде да ходи. За сравнение, аз от 13 години тренирам силово и то съм се напъвала...мъжката и нищо ми няма, а той винаги е тренирал с ластици, леки тежести и много бавни, концентрирани движения. Мисля, че и генетична предразположеност играе тук.

Относно втория ти въпрос - скачане на въже е по-добрият избор.

А иначе за протеина другите вече ти отговориха - растителен. Граховия е с най-високо съдържание на белтъчини.

Нона, изглеждаш страхотно! Браво, момиче!

# 713
Упражненията ми от днес
Не съм сигурна, че на български така се наричат точно. Слагам ги и на инглиш, ако някой може да коригира, ако съм сгрешила някое наименование.
leg extension не мога да го преведа, нямам представа как се нарича на български. 

# 714
Nevermoresleep, бедрено разгъване на машина.
Тренировката вчера:
1.Клек с лост
2.Сгъване на машина за задно бедро от седеж
3.Лег преса от седеж
4.Добро утро на хакен-клек машина
5.Реверанс с дъмбели
6.Едно упражнение, което е за дупе и вътрешно бедро, незнам как се казва. Стойката е като за страничен клек с един изпънат крак, но си седнал на дупето и се повдигаш, правих го с дъмбели на рамената.
7.Повдигане за прасец от седеж на машина.

Хубав ден, момичета Heart

# 715
  • София
Какво е реверанс с дъмбели? А иначе номер 6 се сещам, то е като наведи, ама в седнало положение.

Така и не го пробвах.

# 716
Какво е реверанс с дъмбели? А иначе номер 6 се сещам, то е като наведи, ама в седнало положение.

Така и не го пробвах.

Пете, номер 6 не отрикам нито снимка , нито клип. Единия крак е свит в коляно, другия изпънат, седнал си на свития крак и ставаш, голямо обяснение Joy

Подобно правя с два свити крака и лост на гърба и пак ставаш Grinning

# 717
Здравейте мадами, днешната ми тренировка. Извинявам се за нескопосания превод

Това е step ups като е позволено само да пипна пода, без да стъпвам изобщо. От него вероятно ще имам мускулна, защото е ново. Доста се уморих днес

В петък ще се кълча с ластици на лост Sweat Smile
Лека нощ

# 718
  • sofia
Момичета, не съм сигурна тук ли е мястото, но тези от вас, които не консумират млечни, какво закусвате (освен яйца), за да си набавите протеин?

# 719
Степ ъп е много добро за дупето, разбира се ако се изпълнява правилно, трябва да си наведен напред.
Вчера горна част:
1. Набирания с ластик
2. Придърпване на хоризонтален скрипец едностранно
3.Привеждане на горен скрипец с прави ръце
4.Избутване на дъмбели от полулег
5.Вертолет/хеликоптер Grinning
6.Разгъване за странично рамо на машина
7.Задно рамо на скрипец
8.Бицепсово сгъване с лост
9.Трицепс на скрипец
10.Екстензии за гръб
Пътека 25 мин.