Как тренирам -27

• 45 745
  • 738
  •   1
Отговори
# 510

Пишеш някакви неща, после ги изтриваш, не разбирам защо? Никой с никого не се сравнява, обменяме опит.
Всеки има различен вкус и различни представи за естетика.

Елиф, това е проблема на нашето телосложение, като смъкваме първо започва от лицето и горната част.
Опитай да таргетираш зоната с различни упражнения.

# 511
Елиф, това е проблема на нашето телосложение, като смъкваме първо започва от лицето и горната част.

Опитай да таргетираш зоната с различни упражнения.
И двата абзаца право в 10-ката!
Благодаря за мнението относно таргетирането, както и на Apple2020! С двама треньори съм говорила за проблема и двамата ми казаха, че трябва да отслабна, за да коригирам дефекта. Обаче тогава лицето ми хлътва, защото поначало ми е слабо.

# 512
Nona, кои упражнения ти повлияха за разширяване на гърба? Знам, че това е доста трудна задача

# 513
Nona, кои упражнения ти повлияха за разширяване на гърба? Знам, че това е доста трудна задача
Всякакви упражнения за широкия гръбен мускул, издърпващи като горен скрипец, набирания, както и всякакви видове гребане с лост, с дъмбели, на машини.

# 514
  • София
Уф. Каква борба е с този грахов протеин. Ьа закуска си направих 40гр овесени ядки с половин чаена лъжица чия, накиснати от предната вечер във вода както обикновено и разбърках една доза протеин, малко течна стевия и 1с.л какао. Миии. Изядох си го. Ааа, добавих пресен ананас, ядеше се.

Тази вечер си казах "ще експериментирам" и сложих в блендера 80гр. овес, 1ч.л чиа, 2с.л какао, 2 дози грахов протеин и 100гр кокосово кисело мляко, 2 Яйца и вода 😃 Бъркоч най-страшен. Викам си 'палачинки ще пека'. То се разпада, то страшно, ама що годе станаха.

Мазах ги с едно сладко за диабетици , та излязоха 6 палачинки, разделих на две за преди и след тренировка и за всичките от това Сладко калориите излязоха 50, а въглехидратите 25гр. Търпи се. Ноо ще си поръчам зеро сос.

Ако и така не ми хареса, третият опит ще е някакви кексчета 😂

# 515
Здравейте, момичета аз днес трябваше да правя горна част, но ми излезе ангажимент, затова остава за утре.
Я да Ви питам, коя е любимата Ви марка спортни дрехи, като клинове. топове, тениски?
Аз имам клинове на найк, адидас, май протеин. Най- удобен ми е безшевния на май протеин, обаче втория ми опит с техен клин беше такава греда, че тотално ме отказаха. Дойде умален с 2 размера, така си седи, не успях и да го продам, а връщането доколкото съм чувала е доста скъпо и не си заслужава.

За лятото си взех къси клинчета от Шейн, поне са евтини, безшевни и са удобни. Сега чакам един дълъг да ми пристигне.

# 516
Привет отново!
Продължавам с тренировките.
Минах Божествени тела на Руми и по съвет оттук започнах 90 дневното.
И сега съм ниво 1,начинаещи. Като смятам да го правя още една седмица. И д амина към следващото.
То ми е по-лесно от Божествени тела.
Правя йога допълнително след тренировка, не всеки път.
Кардио също правя. Включвам и тежести.
Много добре се чувствам.

Да ви попитам -какво количество скир горе-долу на ден е добре да се яде без да се прекали и същевременно да си осигуриш дневния протеин?

# 517
  • София
Колко е хубаво да чуеш, че някой се чувства добре  😊

Не бих си набавяла дневния протеин точно от скир. Месце хапвате ли?

# 518
Aз съвсем като лаик да попитам-каква е дневната доза протеин, която трябва да приема от хранения трениращ?

# 519
Относно приема на протеин има различни мнения - от 1.5гр на кг телесна маса, до 2гр на кг телесна маса. Аз лично приемам по-скоро 2гр, тоест 100 - 110гр протеин на ден (за 52кг телесна маса).

Нона, за спортни дрехи аз харесвам доста на марката Genezis (български бранд). Имам и доста клинове от AliExpress и спортни бюстиета от Shein. От втория китайски не съм имала добри попадения на клинове и затова избягвам, не знам каква е разликата между двете платформи.

# 520
  • София
Аз съм доволна от Небия, за мен дженезис, майпротеин и джимбийм са с неоправдано високи цени. Официалният  вносител на Небия е Прайм гиър за България и по принцип са им скъпи спортните дрехи, но моите клинове съм ги хващала на 50 процента намаление и буквално такъв, който е на цена от 150лв съм го взимала за 60-70лв. В началото се дърпах, защото ми се виждаха наистина скъпи, но един път вземете ли си..боже, материята е като втора кожа, няма толкова нежна и лека материя.

# 521
Колко е хубаво да чуеш, че някой се чувства добре  😊

Не бих си набавяла дневния протеин точно от скир. Месце хапвате ли?

Месо ям доста, да. Яйца също. Просто наскоро открих този скир и ми е много вкусен.
Старая се сега да ограничавам млечните, искам просто да забележа дали имам проблем с тях и заради тях ли свалям толкова трудно кг.
Обожавам ги, но ще ги намаля за известно време.
Скир бих хапвала по малко, защото е лесна закуска и ми харесва на вкус.

# 522
Аз си напазарувах за фитнес доста преди да тръгна. https://bg.megasstic.com/
Изключително бързо ми дойдоха нещата и са със страхотно качество. Хубава стегната и дишаща материя. Няма свличане. Супер удобни. Често правят промоции

Моите тренировки с инструктор нещо не вървят според очакванията ми. Импулсивна съм и си го избрах в интернет. Лаик съм и въпреки това съм сигурна, че в две поредни тренировки (макар и с ден почивка между тях) не е редно да се тренира на едни и същи уреди. Плюс, че за тоя един час правя три упражнения само по три серии. Не че аз нямам сили.... Дали е търговски трик, че да си платиш и за следващия месец идея си нямам, но за два дни от общо 12 които съм платила не се чувствам тренирала. Даже ме се изпотих. Ако утре пак ме сложи на същите три уреда ще го направя на въпрос. Ненормално е, нали?

# 523
  • Велико Търново
Аз тренирам с екипи на Boss и Oysho.
Моята зала стана най-модерната в региона, съответно и най-скъпата.Да тренирам със собственика/показвала съм го в клипове/ струва 400 лв. на месец за 20 тренировки.Уредите са Matrix и изобщо е голямо удоволствие.
Понеделник бяха крака, гръб и трицепс, гърди и бицепс, но упражненията за ръце ми бяха малко и днес ще е рамо/ръце/корем и 20 минути стъпала.Утре ще направя цяло тяло в залата и след това ще се прехвърля в друга зала за спининг.
До вчера бях по 12 часа на работа, но днес ще изчета и ще се включа.
Само трябва да си дооправя количествата на полезна храна.От днес започва религиозно да се храня по книгата "Глюкозна революция".
Хубав ден, момичета!

# 524
Какво хранене проповядва глюкозната революция?

Общи условия

Активация на акаунт