СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 173 136
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 75
При нас оформянето тече с пълна сила. Човекът се пребори за 6-ица по математика за срока и годината след 3 изпитвания миналата седмица. По БЕЛ директно ги оформи, там няма искам да ме изпитате за повече. Колкото прецени госпожата, толкова. Моя се класира с 5-ица, въпреки, че положи много усилия и БЕЛ му е по-силният предмет. Та госпожата е проверител и беше обещала ако някое дете изкара 87 точки на НВО да му пише 6 за годината. Сега им казала да забравят, че някой от тях ще изкара толкова точки след като видяла нивото на преразказа и тезата. Дишам дълбоко и чакам. Оммм.

# 76
Още чакам да видя годишните оценки, затова никакви резултати от НВО не ми трябват все още.
Ако задържат резултатите до сряда, за да намалят вариантите учителите да ги ползват за база за годишна оценка, ще ги призная тези от МОН, че за първи път от много време насам правят някаква малка стъпчица в правилната посока да се побутне към нормалното тази цялата глупост със седми клас.

# 77
Тези ИУЧ отделно ли ще фигурират в дипломата за основно образование? При нас са ИУЧ БЕЛ и ИУЧ Математика, и гледам че в тази дигитална раница са дадени общо.

# 78
Нанесоха ни всички годишни оценки току що, браво на моята. Разказвателните предмети развалят дипломата, но 5.60 общ успех със все 5ицата по физическо е ок. Дано и на НВО се е справила на това ниво!

# 79
Още чакам да видя годишните оценки, затова никакви резултати от НВО не ми трябват все още.
Ако задържат резултатите до сряда, за да намалят вариантите учителите да ги ползват за база за годишна оценка, ще ги призная тези от МОН, че за първи път от много време насам правят някаква малка стъпчица в правилната посока да се побутне към нормалното тази цялата глупост със седми клас.
До колко е вярно не знам, но съм чувала, че учителите нарочно изчаквали оценките от НВО, защото един вид нямали право да има огромно разминаване между получената оценка от НВО и годишната. Например 3 на НВО пък 6 за годината. Имало после проверки и съответно си правят пас до последно,за да няма или поне не много случаи с голяма разлика. Сега да кажем, ако учител се чуди дали да пише 4 или 5, на нво изкарва 3, то оставя 4-ка, а не 5, примерно.

# 80
Оценките не трябва ли да са на база представянето през годината?

# 81
  • Някъде на край света
Тези ИУЧ отделно ли ще фигурират в дипломата за основно образование? При нас са ИУЧ БЕЛ и ИУЧ Математика, и гледам че в тази дигитална раница са дадени общо.

Да, ИУЧ оценките са в раздел B, а останалите в раздел А на дипломата.

# 82
  • София
Pet-petuh, да, това се обсъди най-подробно предните дни.

И аз не знаех за тази дигитална раница, сега влязох, но нищо по-различно от Школо няма засега...

# 83
  • Силистра
За днес следобед най-вероятно ще изнесат резултатите. След като са взели да оформят годишните оценки, значи най-вероятно резултатите от НВО-то са стигнали до училищата. То това е причината и учителите да чакат резултата от НВО-то, иначе няма как да оформят. Все пак няма как да има прекалено големи разминавания, например 6 годишна оценка и например само 60 точки на НВО. Чувала съм и за обратното, детето да е за 4 годишна, но след много точки на НВО да има 5 годишна. Ще видим, малко време остана.

# 84
  • София
Здравейте,

Благодаря за новата тема.

И аз съм от нетърпеливите мами. Само презареждам страницата с резултатите - ха-ха-ха.

Още миналата седмица всички бяха оформени и никой не чака резулататите от НВО-тата. То това знам, че не е редно.

Дано всички да са доволни и да намерят своето място под слънцето.

Хубав ден.

# 85
  • София
А тези предмети, по които няма НВО, какво чакат? При нас само 3 са оформени.

# 86
Тези оценки от ИУЧ и мен ме интересуват.... Имаме ИУЧ Бел, ИУЧ Мат и ИУЧ Английски.
По БЕЛ имаме 5 за годината и в двете. Като на ИУЧ БЕЛ е сложила текуща оценка Отличен 6 Обща оценка за работа в клас през учебната година. Но имаме 5 за годината. да се чудиш и да се маеш. При нормалния БЕЛ бяхме между 5 и 6 и ни тургнаха 5 ...
По МАТ е по интересно - 5 за годината в нормалната математика и 6 в ИУЧ... Питах, разпитвах учители - казаха ми, че по принцип в ИУЧ би трябвало даже по-трудни неща да учат от стандартните учебни часове. Аз при нас не видях нещо по-трудно да учат. Но ми е интересно това разминаване...
Успокоявам се с това, че на всяка свиня ѝ идва коледата. И на тези две учителки + директорката също ще дойде.

# 87

Да, ИУЧ оценките са в раздел B, а останалите в раздел А на дипломата.

Имах предвид успехът с тях или без тях ще се калкулира за стипендия догодина?

# 88
Хайде и аз тук за финалното чакане 🍀

# 89
Ей как ми подпалихте фитила Simple Smile
А бях спокойна до снощи и си чаках 28 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт