СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 173 254
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 90
Все пак няма как да има прекалено големи разминавания, например 6 годишна оценка и например само 60 точки на НВО.

Напротив - има. И ще има много такива случаи, за които никой никому не дължи обяснения. Както се е случило - така. Затова учителите по БЕЛ и математика въобще не трябва да виждат оценките от НВО преди края на годината. Но това го обсъдихме миналата тема.
Отивам пак да си редя заклинанията да се забавят оценките от НВО до сряда. Ако ги обявят тогава - да знаете кой е правил древни ритуални с молба да стане така Joy

# 91
Имах предвид успехът с тях или без тях ще се калкулира за стипендия догодина?

Че за стипендиите в 8 клас не се ли гледат резултатите от НВО навсякъде?

# 92
И на мен ми се е свила сърцето. Воичкият се е издънил по БЕЛ според мен и никак не тръпна в очакване. Отделно по нищо не е оформен, освен по музика и там ми е мъгла.
Днес замина на екскурзия и ще чакам там резултатите. Дано са добри са всички деца 🍀

# 93
Не, само годишния успех.

# 94
  • Някъде на край света
Coolmummy , стипендията за 8ми клас зависи от училището, в което учи. Някои училища нямат за първи срок на 8ми клас, други само за пълно отличие.

ИУЧ би  трябвало да се включва в изчислението за стипендия.

# 95
Само презареждам страницата с резултатите - ха-ха-ха.

Няма смисъл според мен от това. Аз ще изчакам в новините да ми излезе, че са обявили резултатите и чак тогава ще проверявам.
Но според мен най- рано утре ще ни огрее.

# 96
  • София
В тази раница се сумират текущите оценки от редовните часове и от ИУЧ - не дава много коректна информация. При нас по ИУЧ МАТ е оформена оценката, а излиза като срочна/годишна оценка при редовните, които все още не са оформени в Школо.
Леле, ако знаеш само как ме успокои с това! Flowers Rose
Той има 5 по ИУЧ за годината, може да са се омешили. Има шанс! Tired Face

# 97
Аз ще се ориентирам и от тук - ако видя, че има 40-50 нови отговора в темата за по-малко от час, ще ми бъде знак, че може да са излезли резултатите.

# 98
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Дано днес да публикуват резултатите, всички форумски деца да са щастливи и да започне голямото мислене за реденето на паралелките!

# 99
Не, само годишния успех.
В училището, в което влезе дъщеря ми миналата година, взимат само оценките от НВО. Към момента взимат стипендия със срочна/годишна оценка над 5,75.
Но, очевидно, е политика на училището.

# 100
Да разведря малко с личен ноухау как да преборим нервите покрай очакването на точките. 😉
Докато тук бяхте на бело, регулярно и запотено, моя милост пое друг курс, щото белото е само вечер и не ме устройва. Така безпощадно изгорях, досущ като отвързан тийн без надзор, че освен гадене, виене на свят и треска, ми е притъпено всичко. Как беше - по-голямата болка измества по-малката.😁😄

# 101
Не вярвам, че някой прави такива сверки за НВО и годишни оценки, още повече пък да държи сметка на учителите. Ето сума ти учители са си нанесли оценките.

Това ако се направи дори експериментално, трябва да стане след като ЗАДЪЛЖАТ учителите да напишат оценките преди да видят резултата от НВО.
Тогава и преди писах, на обективно оценявалите учители, средният брой точки няма да се разминава съществено от средноаритметичното на срока на 80-те деца, примерно, на които преподава. Не се гледа дете по дете. Има блокирали или нечувствали се добре на НВО, има и надскочили се, но това ще се размие в общото.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 11:09 от solnichka

# 102
3 предмета остават при моята + математика.
БЕЛ е шестица.

# 103
Моята не е оформена само по три предмета - разказвателни.
Уж трябваше да са готови с нанасянето до края на Мин. Седмица.
Врабецсилно се надявам при вас да няма  оформяне на различна годишна оценка само заради резултатите от НВО!
Hope Аз пък днес няма и да ходя на плаж, защото съм заета да рефрешвам 😂
Телефона ми загря вече, седи на зарядно, защото му стопих батерията два часа…
В една група някои пишат, че резултати може да има около обяд. Силно се надявам защото шанса да хвана тендовагинит на ръцете днес е много голям!
Ужас

# 104
Успех, късмет и стиснати палци за сбъдване на желанията на всички майки и деца в темата! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт