СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 173 594
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз ще се ориентирам и от тук - ако видя, че има 40-50 нови отговора в темата за по-малко от час, ще ми бъде знак, че може да са излезли резултатите.
А те и сега вървят по толкова... Нещо като трицифрено число ще трябва да се появи си мисля...
Boel , благодаря за темата !
Да я напълним с хубави новини. Hands Pray Късмет на децата и спокойствие за родителите!
Прогнозата на учителя по БЕЛ за 10 -11 ч. май няма да се сбъдне, може би утре към този час.

# 106
Хора полудявам! Рефрешвам школото, нанасят оценки и по всичко му занижават успеха!!! 6 първия срок, 5 втория и оставят 5 за годишна! Това не са хора! Рева с глас от безсилие, вярвате ли ми?!

# 107
Аз редих карти таро дали ще излязат днес резултатите. На първа карта се падна Звезда, което на първа карта ако излезе, значи, че ще е скоро.. надявам се да не познаят картите. Не сме оформени по БЕЛ. Cool mommy и ние така почнахме от миналата седмица с чутовния предмет изобразително изкуство 5 първи срок, 6 втори, 5 за годината

# 108
Хора полудявам! Рефрешвам школото, нанасят оценки и по всичко му занижават успеха!!! 6 първия срок, 5 втория и оставят 5 за годишна! Това не са хора! Рева с глас от безсилие, вярвате ли ми?!
Малоумна история!

@ ох,с тея слухове почнах да изкрейзвам....

# 109
Ееееее как така? Това не са хора! Ужас! По БЕЛ и мат е важно, другите не ги мислете. Стискам палци за там поне да са благосклонни!

# 110
Hope Аз пък днес няма и да ходя на плаж, защото съм заета да рефрешвам 😂
Телефона ми загря вече, седи на зарядно, защото му стопих батерията два часа…
В една група някои пишат, че резултати може да има около обяд. Силно се надявам защото шанса да хвана тендовагинит на ръцете днес е много голям!
Ужас
Аз пък мисля, че е редно да отиваш на плаж... Таман си там Smiling Imp На бюрото в офиса да не мислиш, че по-доре рефрешването!!!

Hope, аз миналата неделя си оправих главоболието (след отпускането след изпитите), със зверско размазване на нокътя на палеца на крака Close Палеца още боли, но и главоболието се връща...

# 111
Този преразказ още първия път като чух че е ЛЕСЕН и ми светна лампата и без да съм го чела, че ще е подводен камък.
Много искам от МОН да го направят те преразказа и да им гледаме сеира - ако това беше идеята да се закопаят децата - са успяли.
Аз разбрах, че тази година 40% от матурите са били върнати на арбитраж - не разбрах дали само по едната дисциплина или по двете.
А от началото на тази година се носи слух, че идеята на МОН била да се вдига много летвата за  предпочитаните- "хубави" училища за да могат повече деца да влизат в техникумите, които не са от търсените варианти.

# 112
Оф, какви са тези злобари, как може такова нещо? Това какво им носи - нали са техните ученици, не искат ли да се гордеят с тях?
В нашето училище обяснили на детето, че при това положение пак е 6 за годината, щото 5.50 средно... разбирате. На мен това ми допадна, разбира се. По някои теми учителите определено показват неадекватност, но в това отношение конкретно заявките са такива - в полза на ученика. Да видим дали всички ще направят така.

Днес сутринта ни е първото оформяне - по ИТ. Първият срок 6, вторият има 5, за годината 6. Ами, това е.

Дано да видим оптимални резултати тези дни и повече радост да има Flowers Four Leaf Clover

# 113
desiniko, все същия брой ще заемат места в желаните гимназии и все толкова ще останат за останалите. Дали ще се влиза с минимален бал 490 или 400, това няма да промени бройките. Simple Smile

# 114
  • Някъде на край света
Coolmummy , стискам палци да не са по балообразуващи. Flowers Four Leaf Clover

# 115
  • Once there was a Hushpuppy...
Искам да попитам по-запознатите в темата дали по едно и също време качват оценките от НВО и тези от свидетелството? Или това е последващ процес до края на седмицата, заради неоформените ученици на места.

# 116
По спомен и ние гледахме да се появят оценките. Няма да отнеме дни между двете събития, но докато някой обявява, че не са му се появили всички оценки, вкл. от олимпиади и прочие, не рефрешвайте, няма смисъл.

Ох, май ви обърквам. За класирането чакахме, да са се появили баловете.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 11:20 от solnichka

# 117
Здравейте,
Не съм писала до момента в темите, само ви чета.
Имам въпрос относно "влизането" в https://infopriem.mon.bg/
Не достъпвам профил или дуго освен текста на страницата "Настоящата страница ...
Тук можете да проверите Вашите резултати от изпити,..."
Това нормално ли е?

# 118
При нас са оформени по всичко. Даже не знам какво точно ще правят тази седмица в училище.

# 119
Здравейте,
Не съм писала до момента в темите, само ви чета.
Имам въпрос относно "влизането" в https://infopriem.mon.bg/
Не достъпвам профил или дуго освен текста на страницата "Настоящата страница ...
Тук можете да проверите Вашите резултати от изпити,..."
Това нормално ли е?
Има бутон за вход - горе в дясно. Там пишете информацията от служебната бележка на детето, с която се е явил на НВО

Общи условия

Активация на акаунт