СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 671
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
За НТБХ трябва ли медицинско..сигурно не
Най-вероятно трябва, защото е професионална гимназия.

# 1 186
Преди 10 години вадих медицинско, защото бяхме писали НТБГ някъде надолу.

# 1 187
Може да сте писали, но съм изпуснала. Детето  иска да видя работата му и по двата предмета. Кога мога да отида и къде?
За кой град? Имаше малко по-напред датите и местата за София. По принцип всяко РУО трябва да е обявило.
За гр.София питам

# 1 188
Може да сте писали, но съм изпуснала. Детето  иска да видя работата му и по двата предмета. Кога мога да отида и къде?
За кой град? Имаше малко по-напред датите и местата за София. По принцип всяко РУО трябва да е обявило.
За гр.София питам
български език и литература VII клас – на 29.06.2023 г., на 30.06.2023 г. и на 03.07.2023 г. включително в ПГЕА, район „Овча купел“, бул. „Овча купел“ 1, от 08:30 ч. до 12:30 ч. и от 14:30 до 18:30 ч.

математика VII клас – на 29.06.2023 г., на 30.06.2023 г. и на 03.07.2023 г. включително в СПГЕ „Джон Атанасов“, район „Изгрев“, ул. „Райко Алексиев“ 48, от 08:30 ч. до 12:30 ч. и от 14:30 до 18:30 ч.

Имам питане към по - информираните, т.к. оценка не се променя(Съгласно чл. 46 на Наредба № 11/01.09.2016 г. за оценяване на резултатите от обучението на учениците, оценките от външното оценяване не може да се променят.) какво се случва при установена грешка или "подценяване" на работата?

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 22:33 от Avenom

# 1 189
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Dame, много благодаря!!! Да - БЕЛ *3 е смятала и другото е както пишеш ... Ще пише всички паралелки във Вазова - така си е решила ... Аз гледам да не им се бъркам, че имам обица на ухото с най-голямата: беше приета и в НПМГ и в Класическата (нерде Ямбо, нерде Стамбол ...)
А Класическата не й хареса поради лични предпочитания и интереси или като организация и преподаване? Какви са Ви общо впечатленията от НГДЕК?
О, много ѝ хареса в Класическата гимназия. Казва, че е най-доброто училище! Завърши през 2017 г.
Скрит текст:
Просто ... лошо е, когато всичко ти върви, а няма как да правиш всичко Simple Smile Учеше 5 езика, но искаше и химия Simple Smile Всъщност установих, че на такива хора, като нея до 5-6 години им писва нещото към, което имат интерес и започват да търсят нещо коренно различно ... и така си живеят Simple Smile От две годими е компютърен маниак и вече химията, като се дипломира, не я вълнува Simple Smile Но всичко, през което преминава и научава я бута нагоре като развитие... Аз като я гледам и като реализация, и като щастие, и като финанси е на светлинни години от моите такива с 25 годишен трудов стаж ...

# 1 190
  • София
Юхуу, учителката по мат след като категорично беше заявила на Ели, че ще я оформи с 5, все пак и е писала 6-ца.
Списъка и училищата остават общо взето същите, просто едната паралелка, което беше на кантар за влизане, сега е по-вероятно да влезе там. В Цяла София, като изключим ФЕГ, няма много паралелки с френски език.
Събирам отзиви и впечатления, ако имате най-вече за 18-то и 35-то с френски език, може и 133-то. Евентуално и профил природни науки за 18-то, за 35-то по-скоро не, защото е с НЕ, а не с френски.
След като от месеци ми надува главата Ели, че иска 35-то, днес отишла да го види и не и харесало как изглежда, та сега е много разколебана...

# 1 191
  • София

Имам питане към по - информираните, т.к. оценка не се променя(Съгласно чл. 46 на Наредба № 11/01.09.2016 г. за оценяване на резултатите от обучението на учениците, оценките от външното оценяване не може да се променят.) какво се случва при установена грешка или "подценяване" на работата?

Нищо не се случва. Оценката /по-точно резултатът/ не може да се променя, освен ако не става въпрос за изчислителна грешка при сборуване на точките или разменена работа.

# 1 192
Момичета, извинявайте подвела съм ви за стаистиката във Варна, вярно, че съм гледала миналогодишната. Но, това не променя мнението ми, че нямам съмнение за това, че ще бъде приет, както и за на прасунчо момиченцето Wink

Успех на всички деца!

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 23:16 от Radina

# 1 193

Нищо не се случва. Оценката /по-точно резултатът/ не може да се променя, освен ако не става въпрос за изчислителна грешка при сборуване на точките или разменена работа.

Благодаря Ви! Ако не са дадени точки, спрямо критериите или нещо не е оценено, няма опция за "преразглеждане" или "жалба", оспорване ?

# 1 194
  • София
Опция за жалба винаги има, но ще е безрезултатна. Joy

# 1 195
  • София
Моят син обича физика и химия, а биология изобщо не я понася. Може би трябва да намеря дали има такива паралелки. На 1 място обаче ще пишем езиковите паралелки. Избрала съм си на 1 място моето училище, после останалите.

# 1 196
  • София
Да се отчета и аз. БЕЛ 80 и 81, МАТ- пълна скръб около 50т и двете. Рев, сълзи и сополи...2 часа психотерапия от моя страна. Ще разчитаме на класиранията в училищата към Министерство на културата. Май другите изеднАж отпаднаха като гледам...
Аа, и госпожата от днес, която коментираше пиещите вино -  Кога, колко и поради каква причина си е лично моя работа! Извинявам се - не се стърпях.
Браво на дечицата, които се се справили! Браво на всички, че минаха през това изпитание! Всеки ще си намери мястото. Което е за добро - това да става!

П.С. Дописвам се - Матурата по английски - 91 т. Ама пак рев, че се изложила. Трябвало поне 95...и те така...

# 1 197
Опция за жалба винаги има, но ще е безрезултатна. Joy
Пък мен по-рано в темата убедено ме пратиха да пиша жалби Worried
Най-после с оценка по мат от училище, ще се живее! Hands V

# 1 198
А дали има шанс в izpitai me да сложат и останалите градове (поне областните)? Не че не се ориентирам и така, но там много добре излиза.

# 1 199
  • София
При нас пък е голяма драма. Девойката се е насочила към испанската гимназия, но не може да се реши какъв да е вторият език - италиански или френски? Френският и е на сърце, обаче разумът и казвал италиански да учи. Ако има някоя мама на завършило скоро дете испанската моля да сподели наблюдения кой език си заслужава повече?

Общи условия

Активация на акаунт