СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 701
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Има ли вече качена статистика с общият бал бел+ мат за София?

# 1 171
  • София
А има ли прогнозен бал за 1во класиране момчета?
Не, безсмислен труд ще е такава прогноза, защото действителният минимален бал на училищата е този на 2-ро класиране. Ако искате можете да отидете на сайта на Дидева, в който е направила едни много хубави таблички за движение на бала между първо и второ класиране за всички паралелки в София и да се ориентирате колко по-висок бал може да очаквате на първо.

Статистиката за София отдавна е качена и включва сборния резултат. Точно въз основа на нея са направени прогнозните балове.

# 1 172
Има ли майки с по-големи деца в 91 НЕГ или НПМГ(информатика с немски), да споделят плюсове/минуси , наистина не можем да изберем какво да поставим на първо желание

# 1 173
Колебаете се между два коренно различни профила. За начало прегледайте учебните планове поне във втори гимназиален етап.

# 1 174
  • Пловдив
В този сайт izpitai.me резултатите за първо или второ класиране са? Аз като проверявам за Пловдив излизат резултати, на които пише минимален бал 2-ро класиране, а всъщност като проверявам таблицата от РУО Пловдив тези резултати са от 1-во класиране. Забелязали ли сте подобно нещо?

# 1 175
А каква е вероятността, момче с бал 415 да влезе в паралелка, на която за второ класиране минималният бал е бил 404?

# 1 176
  • София
Като че ли баловете при момчетата се вдигнаха малко, но нека изчакаме Санака да сметне пргнозниая бал и за момчета.

# 1 177
  • София
Прогнозният бал за момчета Санака го даде малко по-назад в темата. С него започна Simple Smile

# 1 178
  • София
Много се извинявам за нахалството, но мен хич ме няма по сметките някой може ли да даде прогнозен бал момчета НТБГ? (Доколкото знам са с квоти).
Много съм зле със статистиката и не мога грам да се ориентирам какво да гледам.

# 1 179
  • София
О, пропуснала съм, благодаря!

# 1 180
Може да сте писали, но съм изпуснала. Детето  иска да видя работата му и по двата предмета. Кога мога да отида и къде?

# 1 181
  • София
Може да сте писали, но съм изпуснала. Детето  иска да видя работата му и по двата предмета. Кога мога да отида и къде?
За кой град? Имаше малко по-напред датите и местата за София. По принцип всяко РУО трябва да е обявило.

# 1 182
За НТБХ трябва ли медицинско..сигурно не

# 1 183
   Тук можете да видите информацията за София град: https://ruo-sofia-grad.com/%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD% … BD%D0%B2%D0%BE-2/

# 1 184
  • София
Dame, много благодаря!!! Да - БЕЛ *3 е смятала и другото е както пишеш ... Ще пише всички паралелки във Вазова - така си е решила ... Аз гледам да не им се бъркам, че имам обица на ухото с най-голямата: беше приета и в НПМГ и в Класическата (нерде Ямбо, нерде Стамбол ...)
А Класическата не й хареса поради лични предпочитания и интереси или като организация и преподаване? Какви са Ви общо впечатленията от НГДЕК?

Общи условия

Активация на акаунт