СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 675
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Е, то детето ще е завършило само с единия език. Joy Трудно някой може да каже кой език по си заслужава. Вижте темата на Испанската, точно в последните страници има мнения за двата езика.

# 1 201
Момичета, опитвам да помогна на приятелка, а не се оправям със статистиката. В  РУО са публикували два отделни файла - за мат и бел, но няма никъде информация за сбора на точки от двете НВО-та. Детето иска ПМГ /3*мат + 1*бел/, по мои сметки от миналогодишните балове е на ръба, но не знам как да разчета тазгодишната статистика. Дали изобщо е възможно, когато няма сбор от точки на двете НВО-та?

# 1 202
  • София
Кажете й да избере между сърцето и разума Simple Smile Отзивите и за учителя по италиански и за двете учителки по френски са добри. Да реши какво й се учи повече или какво би й влезнало в употреба след време може би.

# 1 203
Опция за жалба винаги има, но ще е безрезултатна. Joy
Пък мен по-рано в темата убедено ме пратиха да пиша жалби Worried
Най-после с оценка по мат от училище, ще се живее! Hands V

Пратихме те да пишеш жалби по процедурата и условията за провеждане на НВО в конкретно училище, а не във връзка с оценяване и точкуване. Дали правиш разлика?

# 1 204
  • София
Санака, благодаря за поредна година! Хареса ми прогнозата. Kissing Heart

Ето тази вечер като че ли цялата натрупана умора се сгромоляса върху мен. Направо съм изцедена. Мисленето за подредба ще започне от утре.

# 1 205
  • Sofia
Някой да се пробва с мин бал за нпмг.. Знам, че е трудно и непредсказуемо, но все пак.. Момиче ( там няма квоти), мат 95 и бел 94.5. за първото и желание испанската с английски, явно не стига бал. СМГ е недостижимо,а и нежелано се оказа, макар че сестра и е там в пети клас, вече шести!

# 1 206
  • София
Много се извинявам за нахалството, но мен хич ме няма по сметките някой може ли да даде прогнозен бал момчета НТБГ? (Доколкото знам са с квоти).
Много съм зле със статистиката и не мога грам да се ориентирам какво да гледам.

За второ класиране ориентировъчно (сутринта на свежа глава ще ги проверя пак):

Банково дело АЕ - 401,5
Банково дело НЕ - 398,5
Банково дело ФЕ - 376
Иконом.инф. АЕ - 397
Ел. търг. АЕ - 388,9
Ел. търг. РЕ - 365,9
Бизнес адм. ИЕ - 377,9
Застр. и осиг. НЕ - 371,5
Операт. счет. РЕ - 352

# 1 207
А дали има шанс в izpitai me да сложат и останалите градове (поне областните)? Не че не се ориентирам и така, но там много добре излиза.
В сайта има много градове. Кой точно не откривате?

# 1 208
  • София
Много се извинявам за нахалството, но мен хич ме няма по сметките някой може ли да даде прогнозен бал момчета НТБГ? (Доколкото знам са с квоти).
Много съм зле със статистиката и не мога грам да се ориентирам какво да гледам.

За второ класиране ориентировъчно (сутринта на свежа глава ще ги проверя пак):

Банково дело АЕ - 401,5
Банково дело НЕ - 398,5
Банково дело ФЕ - 376
Иконом.инф. АЕ - 397
Ел. търг. АЕ - 388,9
Ел. търг. РЕ - 365,9
Бизнес адм. ИЕ - 377,9
Операт. счет. РЕ - 352
Много благодаря!

# 1 209
Izpitai.me не отваря от снощи при мен?!?

# 1 210
  • Sofia
Банково дело АЕ - 401,5
Банково дело НЕ - 398,5
Банково дело ФЕ - 376
Иконом.инф. АЕ - 397
Ел. търг. АЕ - 388,9
Ел. търг. РЕ - 365,9
Бизнес адм. ИЕ - 377,9
Операт. счет. РЕ - 352

За момчета, а за момичета?

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 06:33 от Sashy

# 1 211
Izpitai.me не отваря от снощи при мен?!?
Работи си, сега пробвах.

# 1 212
А дали има шанс в izpitai me да сложат и останалите градове (поне областните)? Не че не се ориентирам и така, но там много добре излиза.
В сайта има много градове. Кой точно не откривате?
Враца.

# 1 213
# 1 214
Добро утро на всички Simple Smile Може да е коментирано по последните страници, но малко прехвърлих отгоре отгоре.
Аз се чудя нещо за статистиката, каква информаиця дава за тези с по-нисък бал и изобщо нас касае ли ни. (то ще кажете да, но да обясня какво имам предвид).
Гледам за миналата година, тъй като за тази още не са качили, и виждам че има 235 с по-висок бал от него (от съответния пол).
Това не ме ли паникьосва повече и да ме кара да се чувствам, че няма никакви шансове на тази земя горе-долу за където и да е било? Grinning Та, нещо явно пропускам в разбирането й, може ли някой да обясни каква информация дава, но за тези с ниски балове и много пред тях. Защото ако има само 23 човека преди теб по бал, няма да е много притеснително Grinning
МНого ви благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт