Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 12)

• 20 781
  • 773
  •   1
Отговори
# 135
Ради за леко червено гърло само и нашата лекарка нищо не изписва. Трябва да е много червено за да изпише нещо, а за антибиотик изписва изключително рядко вече ако няма друг начин. Гърлото може да е червено от хремата, обикновенно от нея се зачервява. За диарията освен пробиотик друго не изписват, то няма и какво друго. Можеш да му правиш оризова вода и да я даваш нея, действа добре. Големия ми племеник беше почти 2м с диария заради кучешките зъби. Още ли вдига Т, колко вдига и колко време стана? Реално за вируси нищо не изписват, организъма трябва сам да се прибори или изписват някой имуностимулатор, на каквото с него, такова и без него. Затова и лекарите препоръчват под 38⁰, ако детето се чувства видимо добре да не се дава нищо, защото Т помага на организма да се прибори с вируса. Повече Т и лека храна, ако изобщо яде.
За изследвания за диарията предполагам, че са същите или подобни на чревните, взема се проба от акото и излизат след 3 дни, правят се посявки за разни бактерии и затова се бавят.

# 136
При Божидар изправянето продължава вече 4 - 5 месеца. И той заспива последните три дена по час. Обикаляне, пеене, ставане, сядане.. Не са нови умения, или не му се спи или не знам... Ама всяка вечер по час сме на леглото да се гоним.

# 137
Направо лошо ми стана, как 4, 5 месеца, аз мислех че една, две седмици и ще спре да го прави Joy

# 138
Направо лошо ми стана, как 4, 5 месеца, аз мислех че една, две седмици и ще спре да го прави Joy
Може може и една две седмици да е ....Лизи, при нас може да е защото не иска в кошарата. Но попринцип не е спрял, откакто се изправи за пръв път.

# 139
Ами то и Яна не иска в кошарата Joy ама няма избор! Две нощи спа при мен/ върху мен, защото и беше много лошо и глей кво става сега, като някаква лепка е Joy само лази по мен и мрънка да я нося, не мога даже АМ да им направя, докато го джуркам тя е изправена от задната ми страна и се държи за панталона ми....

Ради бързо оздравяване, дано скоро ви мине, помисли и ти за инхалатор, щом има сополи и гърло, ще го облекчава.

Може може и една две седмици да е ....Лизи, при нас може да е защото не иска в кошарата. Но попринцип не е спрял, откакто се изправи за пръв път.

# 140
Ще разгледам,но мен ме притеснява диарията и температурата мисля си всякакви неща ,имам нужда тея лекари да ми кажат ,че нее нищо опасно и ще му мине

# 141
  • Бургас / Славейков
Да се оправят бързо децата ,че идват р.д.Митко става сто пъти ,точно защото не можеше да диша Запушен му е носа от хремата.Вчера изяде вечерята инещо се закашля и я повърна.Дадох му после мляко малко и заспа .Днес май е по добре.Няма температура ,като че ли от зъбите са тез сополи ,четени са му венците .Да избиват бързо ,че е само с два отдолу.,които са от месец поне още не са изникнали хубаво.Още не пускаме климатик в спалнята ,само е отворен прозореца и заради топлото също е неспокоен.И аз подготвям р.д.Поръчах тортата ,само заведение не сме измислили ,но до ден два ще е решено.Днес подготвям последните неща и за на каката р.д ,които е утре.Ще ходим да я видим ,че вече е на работа.

# 142
Бързо оздравяване на всички мъници!

Има ли някой с нашият проблем?
Момчетата не ми дават да им сменям памперсите.... крещят,  мятат се, живо чудо е

# 143
И мойте са така, пищят, ритат, въртят се по корем, като сменям памперси се боря с крокодили!

Пробвай да им дадеш нещо в ръцете, не всеки път се получава... С играчки не става, ама виж като им дам телефона, дистанционното, някой път успявам да им сменя памперса без проблем.

Момчетата не ми дават да им сменям памперсите.... крещят,  мятат се, живо чудо е

# 144

О,да! И при нас е мисията невъзможна. Чудя се за памперс гащички☺Пламена в момента в който я сложа по гръб и почва истеричен рев. Тя не търпи да е по гръб,даже спи по корем🤷♀Реве мята се и така сменяме памперса🤷♀

# 145
Пфф, Михаил от 4 месечен истерясва легнал, но от както пълзи е невъзможно да го сложа легнал. Ползвам гащички и сменям всичко докато е прав и се държи за раменете ми. Сега като дриска и не успяваме с гърнето му махам гащите направо на мивката и мия дупето, иначе ще омажем тавана.
Положението 💩 върви на подобрение, точно както каза лекаря - до 1седмица ще мине.

Ради, аз му давам ориз с варено яйце (настъргано) всеки ден, разварен, слепям като кюфтенца и яде така, че лъжица не търпи последно време. Не знам колко помага, ама на мен ми е по-спокойно.

Лизи, Миша 2 месеца така ставаше и сега чат пат на сън се опитва, но заспива докато стане и спи в странни пози много смешно 😂 Не знам като проходи дали няма да става да ходи на сън 😂

Милото, на Мамиа гащичките на мен много ми допаднаха, знам че ползваш от Британските контрабанди ☺Само дали не са твърде дебели за жегите в БГ. Бях купила на Хъгис на промоция, сториха ми се по-тънки. Иначе всички, включително лидълските издържаха на диаричната атака, слава Богу 😂

# 146
Да,Плами е с Mamia доволна съм и като цена са ми супер,но са памперси. Вземам и 5+ и са 62 памперса за 19 лв. Три пакета ми стигат за месец. Ще видя гащички,защото тя е доста активна вече😃
На нас ни излязоха резултатите от гърления секрет. Сега има друга бактерия,даже не съм я чувала. А фекалната маса и е чиста🤷♀Вече съм на ръба на нервен срив😃😭Трябва да и засиля имунитета,но не знам как🤷♀

# 147
Алекс, като беше 5-6 месечен беше получил диария след едно боледуване. Тогава още си давах пандата, аз скоро го спрях, та въпреки това получи диария. Личната ми беше казала ако не спре до ден да започна лечебна хумана и да давам Ентерол сашета за бебета. Не знам при вас има ли ги.
Отделно е възможно да е от Панадола или Нурофена, много дразнят корема. Алекс последно, като беше болен веднага му станаха диарични изпражненията.

За изправянето в кошарата, разказва ми играта последните месеци.. Само да се разбуди и е веднага изправен, едната вечер даже беше със затворени очи и въпреки това стоеше прав. То заради това и започна да става толкова рано сутрин, не знам какво да го правя вече.

# 148
На мен 32 памперса са ми към £3.6, но не знам при вас по колко ще ги продават. Купих вчера че този магазин ми е най-близо, но съм доволна. Вземи по-голям номер, обаче да не и стяга на корема.
За бактериите, сега понеже всичко е в устата от земята е нормално. Според ММ няма как да се засили имунитета, просто трябва да минем през тези неща. Сега ще има дрискане, зачервено гърло сополи, другия път като лапне същите акита, няма и да разберем. Та предполагам в този период колкото и секрета да пускаш, все ще излезе нещо, освен ако не си държиш детето в стерилна среда.
Сега се сетих, че една пакистанка ми каза че за това дават люто на децата, защото действа като дезинфекция 😂 Другият природен дезинфектант е куркумата, като се замисля също присъства в кухните на страните с топъл климат и ниска хигиена.

# 149
Той отказва да яде така че няма как да го накарам да яде ориз,но му сварих оризова вода и ще го мъъча да пие,дадох ми днес 2 спринцовки естествено на сила с бисквити и банан ,в петък ще разберем какви са резултатите на какво се дължи разстройство то поне се надявам да излезе някакъв резултат ,при диария взета проба би трябвало да излезе на какво се дължи,нали?
Иначе за памперса ,аз бях писала преди известно време дали и при вас е така ,от края на  8 месец мисля започна да пищи,реве със сълзи при смяна на памперс или преобличане, вчера стана на 10 м и все още си е така ,не мисля,че ще отмине по-скоро ще се задълбочи.
Тук при нас в Billa има някаква промоция явно, 1 кашон с 104 памперса(2 пакета по 52бр) и 1бр мокри кърпи на марката Pampers за 750 крони около 62 лв бг. Не знам дали в бг я има тази оферта ,но според мен е доста добра,защото обикновенно за 70 памперса давам толкова ,но мисля да сменя с гащечки вече,защото много му обиват м/у крачетата, гащичките на Памперс пропускат,но трябва да реша кое е по-малкото зло 😅

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 19:48 от Radii :)

Общи условия

Активация на акаунт