Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 12)

• 20 755
  • 773
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Честито на Плами!

NI_CI, дано да се оправиш!

Габи е добре, за който ме пита - не иска да върви, нали деня преди да се разболее уж проходи.. да, ама не. Иначе почти всичко се оправи, само дето ме буди вече 2 пъти да яде на нощ и се тръшка като не я вдигнеш през деня (явно свикна на носене от болестта)

За режима:

Ставане около 8
Сън: 11:30-12:45 (или по-малко, ако стане по-късно)
Сън: 16:30-17
Вечерен сън: 21ч
Интервали: 3:20/3:45/4 - не спи повече от 2ч на ден, втората дрямка до макс 17ч и лягане винаги в 21ч

# 691
Nl_Cl, дано се размине леко при теб и успеете да празнувате в неделя!
Ориентировъчният режим на Ава е:
Събуждане 8-8:30
Първа дрямка 11:30-12:30
Втора дрямка 16:00-16:50
Нощен сън 21:30
Честно казано не го следя, има дни, в които се буди около 9 и е на една дрямка. Без значение дали е спала до 16 или 17 заспива винаги около 21:30. Сама си го направи този режим и откакто приключихме с кърменето спи по цяла нощ, за това не бутам нищо. Отвреме навреме приревава за биберон, но не се буди.
Иначе сравнително без драма изби горен кътник. Мрънкаше повечко два дни, но за щастие не се отрази на яденето или съня ѝ.

# 692
Да е жива и здравя малката Плами и да расте щастлива🧡
 Събуждане 7:30-8:30 -всеки ден е различно
Първа дрямка в зависимост кога е станал 10:30или 11:30 -понякога спи 2 часа друг път 30 мин.
Втора дрямка отново в зависи колко и кога е станал от първа дрямка 14:30 или 17часа.
Днес заспа 20:30
Снощи се събуди в 4 реши,че трябва да става да пълзи в кошарата  и в 5 ч. приспивах до 6 и се събуди в 7:40 ,понякога пък спи спокойно цяла нощ със събуждане само веднъж,но това е рядко. А от както запачна да се обръща да спи по корем и да пълзи още по-рядко

# 693
  • София
Лизи,
Не се превъзбужда, уви. Даже и трудно заспива. Просто издържа по-големи интервали,  но още не е готова за един сън. Според мен тогава вече ще оправи малко положението, но на тоя етап като става в 7ч, не успява да издържи до 13ч за един обеден. Правила го е де, но е такъв кошмар, че не искам да си го причинявам.
Приела съм, че е от неспящите. Да мине рд и почвам процес по отбиване, пък дано започне да спи.
Браво на вас, че сте успяли да идете на протеста.

# 694
Честит рожден ден на сладката и нежна Плами 😍 всички мечти да и се сбъднат 🥰

Честит рожден ден и на Митко! Да расте щастлив😍

Вчера писах много и се изтри… днес нямам сили. Михаил се опитва да минава на една дрямка, но май аз не съм готова за това 😂 на 2 дремки спи над 3 часа през деня и после освен че ляга много късно, ами се буди да играе по нощите… Днес пък спа само 1 час на обяд и ми скъса нервите, не знам как ще я караме, но в Бг мисля да не се вманиачавам толкова, все пак ще сме много хора и да седм до късно, няма да ми е такава драма.

# 695
Благодаря на всички за хубавите думи към Плами. Благодаря и на всички,които през тези две години бяхте с мен тук, в една доста тегава бременност и периода след нея,а и с притесненията ми и филмирането ми😃
Вече чакаме снимки от другите предстоящи рожденици.
На протеста не можах да отида,но съм в шок от случващото се. За съжаление доста случаи на насилие се покриват  стига да имаш лев и хора. Пример ще дам,като скоро имаше случай в Ямбол в един завод. По време на работа двама работници се спречкват от ромски произход и единият д помощта на други колеги взема пистолет,който изпуска въздух под налягане и го напъхва в ануса на другия работник(той е бил с обратна сексуална ориентация) и изпуска въздух в ануса му. Дробът,сърцето бяха пълни с въздух,а дебелото черво разкъсано. Момчето изпада в кома,но нито една медия не отрази този случай. Защо? Защото фирмата е чуждестранна с име🤷Как ще се опетни името и. Там има пара!♀Случаят р брутален. Задържан нямаше. Това се случва все пак в работно време,но пак и пострадалият е циганин и никоя медиа не даде гласност. Хубаво е сега,че се вдигнаха доста хора на протест. Дано виновникът си получи заслуженото!

# 696
Обсъждате режим и ще споделя нашият, който обаче не е всеки път такъв.
Става 8-8:30
Първата дрямка е 11:30-12, спи поне 2 часа. Втората дрямка е 17-18 часа, спи максимум час. Ляга си вечер около 22:30.
 *Понякога заспива чак към 13-13:30, спи 2-3 часа. При такава късна дрямка обикновено спи само веднъж и си ляга към 9, но се е случвало да направи и втора дрямка и тя идва доста късно, от там и нощното заспива става по-трудно.

Май е в преход за преминаване на една дрямка, но не е съвсем готова. Не правя нищо насила, тя сама си регулира спането, през деня е весела, не се буди нощем. Смятам, че така е добре.

# 697
  • Бургас / Славейков
И аз не успях да отида на протеста ,но пък доста хора имаше в Бургас.Не искам и да си помислям какво и е на момичето и близките и..Заради един изрод почернил  живота им завинаги.Как се оправя тази психика.И аз вече имам 18г .дъщеря .
Честито на рождениците.Бързо оздравяване на болните.За режима ние си продължаваме на две дремки.Сутрин най -късно става 7.20заспива към 9.30спи 40мин.Наобяд заспива към 13.30до към15.30-16ч.Вечер заспива 20.30-21ч.Всеки ден е така.Зъби има продължават да бъдат 2,няма изгледи за прохождане.

# 698
Ставане около 7ч
Първа дрямка от 9ч до около 12ч
Втора дрямка от 14ч до 16-17ч
Лягане в 21ч.
Ако се събуди преди 16ч има още една дрямка от 18 до 19ч и си ляга 21.30ч за нощен сън. В 19ч я будя аз ако не е станала.
Много далече е от минаването на 1 дрямка. На 2 едва издържа до 21ч, идва и много дълъг интервала от 16ч до 21ч.

# 699
При нас в момента е прехода към 1 дрямка.
Ставане между 7-7:30
Понякога заспива в 10ч (все по рядко)
По често заспива в 12:30-13ч
Спи 2ч
Ако има сутрешната дрямка тя е 1ч и втората е 1ч.
Заспива между 20- 20:30. Рядко към 21ч.
Събужда се през 2 часа цяла нощ. И аз се отказах, няма да се спи.

# 700
Плами става към 8ч. Първата дрямка е към 10:30,11ч за 30 или 60 минути. После втората дрямка е някъде около 14ч до 16:30ч. Вечер ляга между 21:30/22ч. Обаче ако имаме работа на вън с баща и режимът се обърква. Ако сме на вън за дълго не спи! Иска да гледа. На рожденият ден въобще не спа и беше крива от всякъде. Отделно рева,когато бяха снимките с гостите. Нямаме много снимки,понеже се редувахме да я дундуркаме.Повече рожден ден вечер (от 18ч беше)не мисля да правя категорично! Голяма грешка🤭😃

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 10:00 от Милото

# 701
  • Варна
Болибон, мееега яко, че спи толкова. Като беше болна спа 3-4 часа за деня и не знаех какво да правя с времето си, а уж си мечтая всеки ден за време 😀

Аз съм фанатична за сън, не излизам или не ходя някъде, ако трябва да спи, мразя да се превъзбужда. Така че това наистина е гадно, Милото, особено на собствения си рд 😀😀😀

Утре ще правя торти аз.. да видим как ще стане 😅

# 702
Един съвет за снимките. Може да ми се смеете, но ние РД буквално ги започваме с тортата. Децата са на различна възраст и малките бързо се уморяват и стават кисели. Затова снимките и тортата още в началото и после съм спокойна поне затова. А и още са чистички и спретнати. Ние рождените дни си ги правим вкъщи в скромен състав, но при 11 възрастни има 8 деца и едно напът и става голяма бъркотия.

# 703
Един съвет за снимките. Може да ми се смеете, но ние РД буквално ги започваме с тортата. Децата са на различна възраст и малките бързо се уморяват и стават кисели. Затова снимките и тортата още в началото и после съм спокойна поне затова. А и още са чистички и спретнати. Ние рождените дни си ги правим вкъщи в скромен състав, но при 11 възрастни има 8 деца и едно напът и става голяма бъркотия.
Болибон с това почнахме,но не помогна. Все пак имам батко и горе долу уж бях подготвена. Имахме гости от Костинброд и Сатовча и още от предният ден не спа. Просто и се събра много вниманието и безсънието . Буквално ревеше с всеки като се снимаше. Няма кой знае колко снимки,но здраве да е😃

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 10:56 от Милото

# 704
  • Варна
Карай! Някакъв спомен си имате!

Благодаря за идеята, болибон 🤗

Общи условия

Активация на акаунт