Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 12)

• 20 790
  • 773
  •   1
Отговори
# 165
  • Велико Търново
Много благодаря, момичета, бъдете здрави вие и целите ви домове!

М. Ангелова, и Вики понякога е на една дрямка, имам чувството че сутрешната може и да я премахне скоро. Като гледам може с нея, може и без нея, чак ми е странно. Само дето заспива по- рано вечерта.

Пупелина, да ти е честита пълнолетничката! Нека бъде здрава, много щастлива и да има едно блестящо бъдеще! Весел празник и на вас!!

Вики днес мина консултация, наддала е 300 грама, см ги изкарват пак 71 като миналия път. Дано тогава да е било грешно, тя тогава много рева и се гърчи.

# 166
Честит рожден ден Plamingo. Бъди здрава и щастлива! Много търпение и спокойствие!

Pupelina, честита рожденничка!
Да ти е здрава и много успешна.
Весел празник на всички!

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 21:56 от Miss AG

# 167
Пламинго честит рожден ден. Да си здрава ти и цялото ти семейство. Леко ражданееее❤Пръскай тук в групата да хващаме и ние по още едно бебче😃

Пуполена да ти е чистито момиченцето. Пожелавам и здраве,успешна последна учебна година (нали ще е 12 клас)и нека сбъдва мечтите си!

Ние бяхме при ЛЛ днес. Иска нов гърлен секрет,понеже детето няма кашлица,температура или каквото и да е. Тази бактерия има доста симптоми,а при детето лиспват. Личната отказва антибиотик без да е сигурна.Гледам  Плами си бара ушите и тя ги погледна. Ами леко бяха влажни и ушна кал нищо друго🤷♀ Доста често акото  и е оцветени в зелено,та пуснах фекална проба и висчко е чисто. Та няма обриви слуз,кръв и според личната е от АМ. Мисля да го сменя🤷♀

Куки как се радвам за Борис.❤ Те с Плами бяха мързеланковци,но ето че наваксаха.Пламена вече пълзи като всички останали,ама само на спалнята.на пода е по плаха,но пак се движи по гъз. Напарвила е бицепси 😃Отделно и е хоби да сяда от легнало положение и да се изправя(е понякога има затруднение😃) А как бърбори. Вече нарежда ринговете доста добре. А как повтаря след мен как прави кончето,как се сърди Плами😃. Знае и показва с поглед къде стои мечока и,мини мауса и куклата. Като я питам поглежда. Върви хваната за мен и сама по мебелите. Ами мисля че е добре за сега 🤷♀

Качила е 300 гр 11.150,78 см я измери пак🤷♀Главата и е 46 см мисля☺Само тази бактерия ме притеснява.Дано съмненията на личната,че може да е грешна пробата да се окаже истина. Иначе хапва манджите с парчета пт кухнята,но някои са доста големи и хапва бавно по 25 мин напрво откачам😃Ама ще свикне☺

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 18:10 от Милото

# 168
Милото, на мен мечтата ми е да ядат за 25 мин Joy, аз ги храня по час и половина, два.... Смятай, всеки ден, две, три заместени хранения, направо ми се повръща, като трябва да ги храня, по мен се стичат капки пот, часовника ми вибрира  " твърде висок пулс" постоянно, докато ги храня. Joy

# 169
При Ава първата дрямка е по-дълга, предполагам ще разтегне интервала до нея и ще отпадне втората. Миналата седмица се събуди в 9 и спа веднъж 2:30 часа, е няма такъв кеф 😃 направо се чудех какво да правя с живота си, кога е спало моето бебе толкова 😃 нямам търпение да мине на една дрямка и да се чувства добре, честно.
Аз въпреки че вземам кухня от няколко дни я храня ЗВБ с това, което готвя за нас, по 40 минути яде и няма такъв мазаляк, вчера три пъти съм я къпала 😃 но ми е важно да опознава храната, да дъвче, да се храни сама. После чистя по 30 минути минимум, но в тези жеги така или иначе сме си вкъщи. Почти цял август ще сме на море, тогава пак ще я храня аз и ще давам пюрета, че иначе ще е голяма "почивка" 😃
Много ме напряга колко е разхвърляно вкъщи постоянно, Ава е като Тасманийски дявол, не се спира, само разпилява, задържа си вниманието за максимум 10 минути и тръгва към следващата беля. Мъча се да я уча как да реди рингове, да маха за "чао", изобщо не я интересуват такива неща, дай ѝ да се катери и да обикаля апартамента. Успях да я науча само да подава играчка като кажа "дай", казвам "благодаряяяя" и пуска наааай-голямата усмивка 😃 и така с всички играчки 😃 и ми носи играчки, поне помага в прибирането малко 😃 ужас, сега като го написах е като дресирано кученце с тия команди 🤣 Много обича да се "крие" 😃 търся я по стаите, викам "Ави", тя си седи и мълчи, като я намеря е голям смях 😃

# 170
  • Пловдив
Пламинго, честит рожден ден и от мен! Бъди жива и здрава!
Пупелина, дъщеря ти е голяма красавица Heart

Йони обикаля апартамента пълзейки. Много е сладка как върти памперса наляво и надясно 😄 Лази си из стаите, заиграва се с играчки, събаря, разхвърля. Същата е като Ави, както я описва Ангелова. В банята я учим като ѝ подавам ирачка, да я даде после на тати и обратното. Изправя се на колене във ваната и ближе плочките по стената. Едно малко зверче е.
Аз се чудя как да я науча сама да се храни: подавам втора лъжица и я храня с другата. Като се разсея, тя взима моята лъжицa и ми я подава да продължа да я храня 😄
Не я уча да ниже рингове, но поне успява да ги извади. По 1, по 2, по 3, колкото хване с ръчички, толкова изважда. От едно известно време прибира играчки в панера. Но докато сложи 2-3, бързо-бързо пак ги вади. На една малка низанка се опитва да нанизва едни малки кръгчета, но е още много далече. Просто ги слага на стойката и се чуди защо не стоят така, както като ги сложи мама.
Започна да ми посочва разни неща, маха на колите, смее се на хората.. Опасна е!

# 171
Милото, на мен мечтата ми е да ядат за 25 мин Joy, аз ги храня по час и половина, два.... Смятай, всеки ден, две, три заместени хранения, направо ми се повръща, като трябва да ги храня, по мен се стичат капки пот, часовника ми вибрира  " твърде висок пулс" постоянно, докато ги храня. Joy
Лизи това си е мъчение,сега те разбирам. Супите ги яде без проблем с парчета,ама гювеч или подобие е нещо ужасно. Днес след хранене 25 мин имах нужда от влидол😃

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 19:42 от Милото

# 172
3 пъти го водим на лекар казват,че нищо му нямало на детето ,днес дойдохме отново оказа се,че има ангина останахме в болницата чакаме изследванията а междувременно ще седи с абокат на главичката чрез нея ще се храни и ще му слагат лекарства. Лекарят ме пита как може кърмаче да го държим толкова време вкъщи,но ние 3 пъти идваме и ни казват,че е здрав,просто нямам думи за поред път се обеждавам ,че дори на лекари не може да се вярва. Измъчиха ми детето ,много плака и не знам как ще седи с този абокат на главата 😭

# 173
3 пъти го водим на лекар казват,че нищо му нямало на детето ,днес дойдохме отново оказа се,че има ангина останахме в болницата чакаме изследванията а междувременно ще седи с абокат на главичката чрез нея ще се храни и ще му слагат лекарства. Лекарят ме пита как може кърмаче да го държим толкова време вкъщи,но ние 3 пъти идваме и ни казват,че е здрав,просто нямам думи за поред път се обеждавам ,че дори на лекари не може да се вярва. Измъчиха ми детето ,много плака и не знам как ще седи с този абокат на главата 😭
Ужас! Дано се оправи бързо детето. Първите два дни докато се задейства антибиотика ще е така. Още в началото по описанията ти не мислех,че се дължи на зъбите, разтройство и температурата. Ти направи всичко възможно. Води го до спешното няколко пъти,все пак търси лекарска помощ. А за докторите нямам думи,особено в Чехия. Усеща си се дискриминация спрямо другите славянски народи. Това са мои лични наблюдения. Всичко ще се оправи ,Ради❤

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 21:31 от Милото

# 174
Леле Ради...нямам думи Confounded дано бързо се възстанови, горкото детенце!

И мойте обикалят апартамента, само щуротии вършат, Яна ближе пода, следи ме като сянка и само се изправя на мен, вчера докато миех шишетата на мивката ми свали късите панталони до долу, Сами цял ден вади мръсните маратонки от шкафа и ги прегръща.... Sweat
Или ходят на огледалото и си бият главите от него "правят боц с глава", на Яна челото и беше червено днес, кой знае колко е натискала огледалото, като някакво теле е!
Днес се сцепиха да играят със празна туба 10 л, от  вода (пускам клипче във фейса) . Бях оставила новата туба на земята, със дозатора, Яна извадила дозатора захапала маркуча и лази с него в уста... Като някакво куче Joy
Иначе и вкъщи си е все паднала бомба, колкото и да се старая, не се получава!

Днес и мойте бяха с една дрямка, снощи легнаха по късно от обикновенно в 22:15 и сутринта се събудиха в 9:45ч, нямаше време за втора дрямка.
За бебетата, като Ава, детo цапат, аз слагам една мушама или еднократен строителен найлон под стола и после хвърлям Joy   И аз къпя Яна след всяко хранене, вече се специализирах, за две минути я къпя в мивката Joy

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 23:05 от Lizi:) :)

# 175
  • Бургас / Славейков
Лизи много се смях на поста ти.Големи калпазани малките.Незнам какво има в тез туби от водата , много си играят децата с тях.Митко също харесва туби,шишета,щипки и топки.Той само е запомнил като му казваме ,,Как прави лъвчето?,,и ръмжи само това прави.,мързелан.
Ради бързо оздравяване,ако бяха взели по рано мерки тез доктори нямаше да сте в болницата.Всичко ще е наред.

# 176
Ради, всичко ще е наред, изглежда страшно, но не е. Явно са сложили абокат на вените на главичката защото от обезводняването е било невъзможно поставянето на друго място. Абокат не боли, дори на главичката няма да има толкова дискомфорт, както на ръцете например. Щом сте в болница страшното мина, и без това АБ действат най-бързо интравенозно ❤

Момичета дайте ми съвет как да накарам Алекс да спи до по-късно. Напоследък се събужда в 7 и се изправя и повече не иска да заспи… Вечер заспива в 22-22:30, не мисля, че е наспан, защото веднага след закуска заспива към 9:30-10:00.. какво ми стана изведнъж, не знам

# 177
Пламинго, честит рожден ден!
Пупелина честита рожденничка, много да са ви здрави.

Ради, дано бързо се подобри, измъчиха го горкото дете.

Още какво щях да пиша не се сещам. При нас изведнъж взе да се изправя сам и почти не се държи по дивана, много иска да го гушкам и се унася да спи, през нощта се събуди, изправя се на кошарата. Като го взема при нас се гушва и заспива, не знам как ще се отучи после. Напоследък се събужда и става в 5 сутринта, лази по нас и ни цапва с ръце. Котката горката се беше сгушила до мен и като я видя веднага я подгони.  С яденето е по-добре, иска сам да яде парчета, добре, че яде месо, от зеленчуците май само зелен боб яде.
От днес минахме на гащи, да видим дали по-лесно ще го общуваме. Иначе се борим не с алигатор а не знам с какво, особено обича да се мята и скача с пълен памперс.
Лизи, как един час и повече ги храниш, аз не ще вдигна кръвно ами направо ще хвърля топа. Иначе изглежда много се забавляват.

# 178
Ради как сте? Как е детето?

# 179
Я кажете, според вас правилно ли е да се дава АМ и до каква възраст.
Според моя приятелка, трябва да спра да давам АМ и децата ми за това не качвали кг.... Натисна ме дето най боли....  АМ не било полезно според нея.

Ради дано всичко е наред! Heart

Общи условия

Активация на акаунт