НАБОР 2004 - университетски класирания

• 50 413
  • 711
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Санака, аз съм фен на Тракийския, ама ти направо съвсем ме убеди, че има за какво.
Не разбрах какво е това “класик”, само разбрах, че не е била Санака.
Вместо Санака стана римският мислител, философ и писател Луций Сенека Simple Smile

# 106
  • тук-там
Сега разбрах. Мерси!

# 107
  • София
От УАСГ още няма резултати от изпитите по рисуване, като първия беше на 12.06. Срока за кандидатстване е до 29.06.
В тръпнещо очакване, сме. Предполагам и други чакат.

Аз "чакам" с вас и се интересувам от кандидатстудентските събития в УАСГ. Александра беше с намерения за Ландшафтна архитектура. Много изнервяща тази липса на резултати ден-два преди изтичане на сроковете!

Санака, Heart, за всичко, което правиш в темите!

# 108
  • София
Липсата на резултати не е пречка за подаване на документи за кандидастване. Ние ги подадохме доста преди провеждането на самите изпити.

# 109
Дъщеря ми сега реши да провери дали са качени оценките в профила за кандидатстване в СУ.В профила и излизат само желанията за които кандидатства.А си мисля че преди излизаше бройката,която приемат,мин.бал,позиция в опашка.Сега те липсват.Има входящ номер и статуса е ЗАВЪРШЕН.Оценки няма никакви.Тя сама се занимава с подаването,но се притеснява дали всичко е точно .Някой от вас дали е наясно кога се качват оценките.Тя вчера подаде документите.

# 110
  • Sofiа
Здравейте,
Моля ви за информация дали в регистъра на МОН би следвало да мога да видя дипломата за 1ви гимназиален етап?
Днес най-накрая донесе тази диплома у дома, че даже ходил и си подал документите в ТУ, но в документа с входящия номер според мен му е сгрешена една балообразувяща оценка от удостоверение за 1ви гимназиален етап. В самото удостоверение малко накриво са написани оценките и е лесно да се допусне тази грешка.
За това реших да проверя в регистъра. Там виждам дипломата за средно, но не и удостоверението за първи етап.
Към училището ли да се обърне, за да го впише?
Сигурно е коментирано, но като не ми е било на дневен ред, не съм запомнила

# 111
Виждаш само документа, чиито номер си въвела. Всеки поотделно.

# 112
  • Sofiа
Да, разбирам. Точно така направих.
Отделно го въведох, но "Няма резултати от търсенето"

# 113
Пише, че регистърът съдържа удостоверения за завършен гимназиален етап. Обаче пък е именуван Регистър на документите за завършено основно образование, средно образование и/или придобита степен на професионална квалификация.
Някой с настоящ зрелостник би могъл да съдейства, като пробва с тяхното. Междувременно ще се опитам да намеря информация.

# 114
Не мога да разбера защо бавят публикуването на приема. Решението за утвърждаване броя на приеманите студенти е прието на заседание на МС от 21.06., но все още не е публикувано.
https://pris.government.bg/prin/document_view.aspx?DocumentID=FT … guB3DfPoxrk9UaQ==
Решение | 40643:22.06.2023
No.: 441; Дата: 22.06.2023; Относно: ЗА УТВЪРЖДАВАНЕ БРОЯ НА ПРИЕМАНИТЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ СТУДЕНТИ И ДОКТОРАНТИ В ДЪРЖАВНИТЕ ВИСШИ УЧИЛИЩА И НАУЧНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ УЧЕБНАТА 2023 – 2024 ГОДИНА; Вносител: МОН;

# 115
  • Sofiа
Дидева, много благодаря! Принципно пише, че трябва да съдържа и удостоверения за завършен гимназиален етап.
Дами, накой може ли да провери,  дали намира в регистъра Удостоверението?

# 116
  • Варна
Да, разбирам. Точно така направих.
Отделно го въведох, но "Няма резултати от търсенето"
пишете серия - номер запетайка интервал и номера на дипломата

# 117
  • София
Удостоверението за първи гимнанзиален етап е вписано в регистъра, на мен ми излиза. Виж дали не бъркаш някоя цифра.

Решение | 40643:22.06.2023
No.: 441; Дата: 22.06.2023; Относно: ЗА УТВЪРЖДАВАНЕ БРОЯ НА ПРИЕМАНИТЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ СТУДЕНТИ И ДОКТОРАНТИ В ДЪРЖАВНИТЕ ВИСШИ УЧИЛИЩА И НАУЧНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ УЧЕБНАТА 2023 – 2024 ГОДИНА; Вносител: МОН;
Уж го търсих и там, но не ми излезе, сигурно съм въвела някоя грешна цифра. Мерси!

Дъщеря ми сега реши да провери дали са качени оценките в профила за кандидатстване в СУ.В профила и излизат само желанията за които кандидатства.А си мисля че преди излизаше бройката,която приемат,мин.бал,позиция в опашка.Сега те липсват.Има входящ номер и статуса е ЗАВЪРШЕН.Оценки няма никакви.Тя сама се занимава с подаването,но се притеснява дали всичко е точно .Някой от вас дали е наясно кога се качват оценките.Тя вчера подаде документите.
Бройката, която приемат, в момента излиза произволно число, а не действителната такава. Би трябвало скоро да го поправят. Другите данни излизат в раздел Персонална информация, но графи мин. бал, позиция в опашката... сега са празни и няма как да е иначе, защото още няма класиране. Оценките от дипломата би трябвало да ги има пак там. Щом излиза статус Завършен и вх. номер, значи всичко е наред.

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 19:47 от sanaka

# 118
  • София
И нашето излиза. Изписвате серията (буква-число), запетая, интервал и N. Да не би да вписвате регистрационния номер?

# 119
  • София
Прегледах набързо план-приема. За медицина няма разлики с проекта.

Общи условия

Активация на акаунт