НАБОР 2004 - университетски класирания

• 50 406
  • 711
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Хайде, няма ли да ги пускат тези резултати вече? Стискаме палци и чакаме да се похвалите, за да започнем с “поливането”.
Санака си тренира нервите за следващата година - получава й се.😂 Дидева няма какво да я изненада вече.😉 И аз хвърлям по едно око заради две близки дечица и установявам, че някои хора вече са за психиатър. Издържиш ли психо-теста на НВО, значи ще те бъде! 😆
Наборът довечера “ще реди” едното си желание в СУ. Е, ще сложи и географията за разкош. И после ще видим какво ще показва “сабята”. Ще остави и пълномощно на 3-4 души да го записват, АКО го приемат и, АКО реши, че това е неговото…

# 91
  • София
В тази връзка, Тракийският университет изби рибата с резултатите. Изпитите бяха на 22 и 23.06., а на 25-ти /неделя/ вечерта качиха резултатите. Бяха качили по погрешка резултатите по биология от предварителните изпити, писах им в 23:30, а сутринта в 6:10 ми отговориха и се извиниха, и като влязох в сайта, вече беше поправено. Впечатлих се!
И аз съм подготвила пълномощно за записване/отписване от университети. Включително за МУ София, които не приемат пълномощни. Joy

# 92
  • Варна
Ехаааа, това се казва скорост!
МОН да вземат пример от тях, че два дни ми заминава батерията на телефона от проверяване за резултати.

# 93
  • София
Миналата година бяха много благосклонни на НВО-то (два дни по-рано). Мисля, че подраниха и с класиранията после.

# 94
Казала съм, в кристалното кълбо гледам - днес към 16.00 ч

Да свършва тая мъка, та да идва следващата.

# 95
Здравейте, имам въпрос към майките на кандидатстващите деца в СУ.

Аз също съм кандидат-студент за Дентална медицина, но имам и резервен вариант медицина в СУ.
Питам относно моя приятелка, която се е явила на ДЗИ по биология ПП. Като балообразуваща тази оценка ли взимат или по-високата (т.е. тази от профил биология)?

# 96
О, няма още резултати от НВО Simple Smile. Вчера бях в трепетно очакване, но днес вече нямам ентусиазъм. Пиенето е ясно: от радост или от мъка, все ще има повод.

# 97
  • София
Здравейте, имам въпрос към майките на кандидатстващите деца в СУ.

Аз също съм кандидат-студент за Дентална медицина, но имам и резервен вариант медицина в СУ.
Питам относно моя приятелка, която се е явила на ДЗИ по биология ПП. Като балообразуваща тази оценка ли взимат или по-високата (т.е. тази от профил биология)?
При наличие на ДЗИ, то ще участва в балообразуването.

# 98
  • Пловдив
Санака, звучи невероятно. Значи комуникацията е на ниво в този университет, браво.  Можело значи, ама не им се занимава масово.

И аз "хвърлям по едно око" в седмокласната тема, с една идея по-спокойна, че догодина ще ми е зор.

Санака, хич не си сменяй ника, че навикът е страшно нещо. Ще има да се кокоря кой пише и защо.  Simple Smile

# 99
От УАСГ още няма резултати от изпитите по рисуване, като първия беше на 12.06. Срока за кандидатстване е до 29.06.
В тръпнещо очакване, сме. Предполагам и други чакат.

# 100
  • Пловдив
От УАСГ още няма резултати от изпитите по рисуване, като първия беше на 12.06. Срока за кандидатстване е до 29.06.
В тръпнещо очакване, сме. Предполагам и други чакат.

Чакаме. Може би утре ще излязат. Но срока все пак си е до 30.06.

# 101
  • тук-там
Санака, аз съм фен на Тракийския, ама ти направо съвсем ме убеди, че има за какво.
Не разбрах какво е това “класик”, само разбрах, че не е била Санака.

# 102
GeriDey,
Има два срока, единия е 29.06., дали е за онлайн подадени документи?
Не се заяждам, просто детето все отлага за последния момент, а ще подава онлайн.

# 103
  • София
До 30.06. е срокът за подаване на документи присъствено, до 29.06. - за подаване онлайн.

# 104
  • Варна
Mtz, класик - класически автор.
Следя си седмокласната тема, без да пиша, че много страсти се вихрят. Та една дама там цитира Сенека, а друга в бързината прочела Санака. В тази връзка я обявиха за класик. Изгубени в превода, както се казва 😂

Общи условия

Активация на акаунт