НАБОР 2004 - университетски класирания

• 51 281
  • 711
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofiа
Моят син е приет в ТУ по първо желание. Интелигентни системи и изкуствен интелект на АЕ с бал 29.08. Като гледам и за информатика и софтуерни науки е щял да му стигне, но тази я е класирал чак на 5то място, 😀

# 451
Писе, браво  на твоя юнак! Много сложно ми звучи това!!!Едно приятелче на синът ми учи това ,на български.Вече е 3ти курс.

# 452
  • Пловдив
Честито на всички приети деца! Успех на чакащите!
Девойката е приета Архитектура в УАСГ.

# 453
Наборът е приет Индустриален мениджмънт с бал 22,80, но първото му желание е Анализ на данни, а второто Мениджмънт и бизнес информационни системи. Има ли някой младеж, приет в тези специалности, да подскаже актуалния бал, че да преценяваме шансовете за второ класиране?

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 12:59 от blossom

# 454
Моят син е приет в ТУ по първо желание. Интелигентни системи и изкуствен интелект на АЕ с бал 29.08. Като гледам и за информатика и софтуерни науки е щял да му стигне, но тази я е класирал чак на 5то място, 😀
С този бал, има шанс за всички специалности. Браво! Честито, ще обменяме информация, че е много оскъдна, откакто наборите са сами по трасето.😀
ЧЕСТИТО И УСПЕХ на всички!
Чакаме още добри новини.

# 455
  • тук-там
Честито на приетите! Каква хубава вълна и повод за празнуване! Ще дрънна едно бело за наборите Simple Smile
Стискам палци на всички с предстоящи изпити/класирания!

# 456
Честито на приетите.Надявам се и другата седмица да продължим с хубавите новини!

# 457
  • В светлината на слънцето
Момичета, първо искам да поздравя всички с приема. Радвам се и се вълнувам за всяко едно дете, постигнало мечтите си. Ние чакаме СУ и УНСС.

Второто. Обръщам се с огромна молба към всички, които биха могли да ми помогнат. Ужасно ме е срам и все отлагах тази молба, но за съжаление нещата се развиха в последната седмица много бързо и в много лоша посока. Отчаяна съм и ми се реве (то това и правя от два дни насам).
Момичета, имам спешна нужда от финансова помощ. Проблемът е наистина сериозен и просто не знам вече към кого да се обърна. Трябва до понеделник да събера една наистина сериозна сума. Моля ви от сърце за съдействие. Всеки лев би ми бил от помощ в този момент. Знам, че точно сега всеки има ангажименти, но ще ви бъда безкрайно благодарна, ако може да откликнете. Ще дам на лични сметка и тел, на който реши да ми пише. Не искам да описвам тук точните причини. Ще имам възможност да върна всичко след една година чак, тоест през пролетта. Вече една добра душа ми помогна, дори бе да моля специално. Много се надявам и вярвам на вас, наистина имам отчайваща нужда.
Ще помоля за същото и в наборната тема на сина ми, пак потъвайки в земята от срам, но просто съм отчаяна и на ръба. И не, не ми е хакнат профила, уви.Cry
Пиша от тел и не мога да сложа това в скрит текст. Извинявам се предварително за вгорчаването на хубавите емоции от приема на наборите. И благодаря от сърце на всеки, който би се отзовал! Heart

# 458
  • София
Честито, честито, честито на всички новоприети студентчета! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Чакаме още добри новини!
Ние настаниме девойките, както писах. Още реанимирам от пътя, емоциите, сглобяването на мебелите и т.н., но откраднахме 2 дни за разходки и посещения на кампусите. Приучи ми се пак, ей! Засега потискам това си увлечение като клопам по Duolingo-то опреснявайки си испанския, че да мога поне пиене и ядене да си поръчам на морето. Innocent
В момента не ме интересуват приеми, квестори, седми клас, класирания, квоти, правди, неправди, мъже, жени, раждания и т.н. сериозни теми, но просто не мога да поема повече точно сега. НЕ МОГА!  Ще натискам догодина на бело, розаво, кексчета и те така.
От вчера имаме student enrolment от Тилбург (получили са дипломата), платихме и таксата, т.e. приемът от условен си стана съвсем истински. Чакаме и от Делфт тия дни.
Стиснати палци на всички, на които им предстоят изпити и още класирания ! Green Heart

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 15:40 от bibi

# 459
Лулу, ако профилът ти не е хакнат, ще помогнем според възможностите си. Банкова сметка?

# 460
Лулу, ако профилът ти не е хакнат, ще помогнем според възможностите си. Банкова сметка?

Тонита, не е хакнат за съжаление. Сега си писах на месинджър с хора от групата, с които се знаем.Cry

# 461

Тонита, не е хакнат за съжаление. Сега си писах на месинджър с хора от групата, с които се знаем.Cry
Пиши ми на ЛС!

# 462

напишете банкова сметка, за да може, който има възможност и желание да преведе някаква сума

# 463

Пиши ми на ЛС!

Забранила си си съобщенията, не успявам да пиша.
PS. Продължавам да не мога да ти пиша, не знам защо.

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 14:15 от lulumba

# 464
Да се запиша и аз с един брой набор, приет Компютърно и софтуерно инженерство в ТУ

Общи условия

Активация на акаунт