НАБОР 2004 - университетски класирания

• 50 649
  • 711
  •   1
Отговори
# 555
Тсссс не смея още да се хваля съвсем , но май мойте хора намериха квартира в Тилбург. Платили са един наем в кеш, утре ще ходят да си преведат договора и петък или събота ще отидат на оглед реален . Засега само снимки на самата стая . На 3 Мин от Унито с колело . Стискайте палци !
Късмет!🍀🍀🍀

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 19:57 от Tonita

# 556
Bora, аз ходя при детето октомври или ноември. Спокойствие, нормални цени на билетите и си правя кефа да си обикалям на спокойствие докато детето учи или бачка.
Деска, пращам позитивната си енергия и знам, че нещата ще се наредят. Въобще не обръщай внимание на писанията на половината родители в холандската тема - всеки е капацитет, ма реално никой не проверява това дето пише.
Стискам палци на всички за предстоящите изпити и класирания, децата ще се справят!

# 557
Някой случайно да има информация за общежитията на ТУ от първа ръка? Гледах снимки в интернет и съм в шок Simple Smileпри положение, че съм живяла в Ст.град в различни блокове и съм наясно какво може да се очаква...
Има ли други които ще кандидатстват за общежитие в ТУ?

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 20:10 от Вяра и Надежда

# 558
  • Варна
Мерси , момичета ! 🍷Всичко е наред с договора , утре подписват , петък се прибират.Чрез агенция стана работата. Ще бъдат трима първокурсници и един стар .Стаята му е над 16 кв. М , мивка дори има вътре и малък хладилник и тераса. Ще трябва малко неща да си купи общо взето , има легло, гардероб, бюро .И много важно на 5 Мин пеш от Унито. Общите части били малко смрад , но се надява че като са първокурсници сега повечето , ще се сработят да си изчистят като хората. И понеже смята към 15 ти да заминава, за да си направят групово регистрацията в общината с Унито и опознавателната седмица не иска да изтърва , ще има време да се до нареди и най вероятно ще пътува сам със самолета нататък и да влиза в боя . 😃Камък ми падна , тази сутрин в 5 тяхно време го събудих да пише на обява “ абе жена ти наред ли си “ , викам пиши и пак заспивай 😂.

# 559
  • Б
Успех на тези, на които им предстои да се явяват на изпити. Пожелавам им да ги вземат с високи оценки и да бъдат приети в желаните училища. Аз за общежитията в София съм чувала , че тези на Медицинския университет са хубави За останалите не знам нищо. Щерката поиска и тя общежитие, но каквато е гнуслива не знам колко ще издържи там ако е мизерия.

# 560
  • София
На моя приятелка детето завърши 1 курс в ТУ и е на общежитие. Кошмарно беше, гледах снимки и клипчета. Аз съм живяла в Студентски град като студентка преди 25г, тогава беше мизерно, а сега е още по зле, сякаш тия 25г нищо не е пипано, само се е рушило.
Тя даде една значителна сума, за да поправят малко стени, мебели нови взе, банята беше.... И там ремонтираха.
Има и блокове с реновирани стаи. Дано да попаднат децата в такива.
Мен лично ме е много яд, че въобще съществува такава мизерия в студентските общежития. Нищо не я оправдава, нищо. Нито ниските наеми, нито нямането на пари от университетите. Не е нормално да се налага хора да живеят в подобни коптори. Тук не говорим просто за мръсно, което да се изчисти.
Наистина нямат оправдание университетите да предлагат това.

# 561
  • Варна
Информацията ми за студентски град за общежитията на СУ от преди няколко години е “ всичко на късмет , а като нищо и на “ връзки”  е в каква стая ще попаднеш . Има доста реновирани и добри , има и такива за основен ремонт на стени , подове и тавани .

# 562
На моя приятелка детето завърши 1 курс в ТУ и е на общежитие. Кошмарно беше, гледах снимки и клипчета. Аз съм живяла в Студентски град като студентка преди 25г, тогава беше мизерно, а сега е още по зле, сякаш тия 25г нищо не е пипано, само се е рушило.
Тя даде една значителна сума, за да поправят малко стени, мебели нови взе, банята беше.... И там ремонтираха.
Има и блокове с реновирани стаи. Дано да попаднат децата в такива.
Мен лично ме е много яд, че въобще съществува такава мизерия в студентските общежития. Нищо не я оправдава, нищо. Нито ниските наеми, нито нямането на пари от университетите. Не е нормално да се налага хора да живеят в подобни коптори. Тук не говорим просто за мръсно, което да се изчисти.
Наистина нямат оправдание университетите да предлагат това.
Благодаря за информацията, още повече се отчаях... а знаете ли в кой блок е детето на приятелката ви?

# 563
  • София
53 блок. Но то може да има реновирани стаи и там.
Търсете информация от студенти по - горен курс ако има как.

# 564
На синът ми двама от най-близките приятели живеят в общежитие на ТУ, не знам кой блок. Не е чак такава мизерия, той често им ходи на гости. Купиха нови легла, матраци, маса боядисваха.
    Деска, радвам се за набора!!!
 Успех на малката Сахара, ще стискам и двата дни.И на бест френд детето ще е там, та ще се стиска.

# 565
  • Варна
Инфо неофициално имам за Биологията във Варна , имало доста двойки.

На всички , които още им предстоят най важните изпити , желая късмет и успех ! 🍀

# 566
Очакваше се да има двойки по биология, че и по химия. На оценките от предварителния ще се разчита

# 567
  • София
Момичета, питам за дъщерята на една приятелка: някой да има информация с какъв мин. бал са приети в Лесото ветеринарна медицина? Надяват се, че ще успеят на второ класиране. Девойката е приета и в Стара Загора, но там трябва да се запише срещу 400 лв. , за да си запази мястото, а после са казали, че пари не се връщат като изтегли документите.

# 568
Момичета, питам за дъщерята на една приятелка: някой да има информация с какъв мин. бал са приети в Лесото ветеринарна медицина? Надяват се, че ще успеят на второ класиране. Девойката е приета и в Стара Загора, но там трябва да се запише срещу 400 лв. , за да си запази мястото, а после са казали, че пари не се връщат като изтегли документите.

Няма такова нещо. Има си правилник за прием.
Там е записано, че се връща 70% от таксата ако студентът се отпише преди началото на учебната година.

# 569

Няма такова нещо. Има си правилник за прием.
Там е записано, че се връща 70% от таксата ако студентът се отпише преди началото на учебната година.
наши приятели чакаха 6 месеца за да им върнат такава такса, 80 % беше при тях миналата година

Общи условия

Активация на акаунт