20 лв не е много.
за които спрях точно веднъж цигарите за година и половина (повода бяха две червени чертички
, роди ми се прекрасен син, който кърмих 6 месеца на поискване, но беше страшно ревливо бебе и с безсънните нощи и напрежението ми намаля много кърмата и приключих с кърменето!) следващата ми крачка мисля, че се подразбира......изнервена мама, която вече не кърми и няма да е грях да посегне към гадните цигари за които така жадуваше на моменти! И така след отказ от 1г и 6 месеца се върнах към този отвратителен навик преди 3г
Сега човечето ми вече е на 3г и половина и страшно много искам да откажа заради него главно и не само! Не искам детето ми да ме вижда така
Той ми е главният стимул, а и ще се радвам да се отърва от тази зависимост веднъж завинаги заради всички останали положителни неща - здраве,визия,пари и т.н....Та когато забременях ги отказах с намаляне за 2-3 седмици ...първата седмица ги намалих драстично и после продължих само с по 1-2 като ги пуших на половинки...много ми беше кофти, че не можах да спра от раз, но това беше при мен....важното беше,че ги спрях! Сега съм тръгнала по същият път, въпреки съветите, че цигари не се спират с намаляне на бройката......така реших! Тогава така ми се случиха нещата, силно се надявам и сега така да станат. Прочетох за 3 дни книгата на Алън Кар Не пуша вече. Сега си върнах всички теми тук във форума за да ви чета от самото начало
Започнах тази седмица с намалянето и от 20 цигари на ден си сложих бариерата да ги намаля под 10 - за сега се справям чудесно...
следващата ми стъпка е следващата седмица да мина на 5 ... и т.н. - като крайна дата за отказ 3-март! За щастие и колегите ми предприеха отказ заедно с мен ( кой с табекс,кой с инат от раз! ) Стискайте палци!!!!!!! И все пак ще се радвам някой да сподели,че ги е спрял с намаляне....
и да ме окуражи

и продължих. Препоръчани теми