Аз вече трети месец карам и има моменти ми се пуши.
И знам, че ако запаля, ще се закашлям, ще е гадна на вкус.Тук мозъка прави номера, няма физическо желание.

Преди три седмици спрях цигарите след 10 години пушене . Няма да лъжа , първата седмица беше пълен кошмар за мен 🫣 Пушеше ми се непрекъснато , не можех да спя нощно време , изпитвах непрекъснато нервно напрежение . Гонеше ме нон стоп глад , но аз, заедно със спирането на цигарите , започнах да се храня по Зоната , за да не кача много килограми . По принцип нямам проблем с килограмите , но мои познати се оплакват от качване на 10+ кг след спиране на цигарите и реших да взема мерки предварително . Хубавото на хранителния режим е , че си хапваш през целия ден , дори по 4-5 пъти трябва да се яде и така се справих с непрестанния глад . След три седмици без цигари , мога да кажа , че ми става по-лесно с всеки изминал ден . Все още ми се пуши , особено след нахранване и сутрин след ставане от сън . Не е дошъл моментът , в който миризмата да ме дразни , все още не е дошъл моментът , в който да не ми се пуши , но имам най-силния стимул на света да не запалвам никога повече . От 6 години се борим за детенце , започнахме инвитро процедура и паралелно с това , спрях цигарите . Чувствам се по-добре откакто не пуша , дори кафенце си пийвам и не ми пречи липсата на цигари . Пожелавам успех на всички , тръгнали по този път , иска се силна воля и мотивация да се оттърве човек от тази отрова 🌺🌺🌺