Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно - тема 16

• 44 109
  • 839
  •   1
Отговори
# 195
Ако зора е 2-3 дни ще издържи, но да не е повече, че ще се откаже.

# 196
Табекса уж е от растение, но си има странични ефекти.
Аз съм спазвала схемата и е по-леко.
Но последния път пих табекс само при нужда. Тоест към 1 блистер само за 20 дни.
Вече не пия.
Иначе може без табекс. Зора е докато откачиш, после става лесно Joy

# 197
  • на чист въздух
Провалих се. Загубих най милото си.
Първите дни пуших по много и много вода, от шока даже не спях и само пуших

# 198
Провалих се. Загубих най милото си.
Първите дни пуших по много и много вода, от шока даже не спях и само пуших

Съболезнования Sad не ги мисли цигарите... каквото такова... сила и кураж Sad

# 199
Съболезнования Confused

# 200
Съболезнования, Ян Heart

# 201
Съболезнования!

# 202
Съболезнования...

# 203
  • на чист въздух
В хола имам бели завеси и днес се загледах в тях. От Коледа до сега са с цвят екрю. Стреснах се. Вярно, че този месец цигарите ги пуша страшно много. Стигнах до 2 кутий на ден. Вече се и задавам и като бонус сърцебиене. Може и от преживяния стрес да е, но си дадох сметка, че в момента живея само с вода и цигари. Представих си какво влиза в дробовете ни след като за 1 месец пердетата пожълтяха толкова.

# 204
Здравейте, пушач съм от 4 години, но вече искам да ги спирам, просто не мога, хем ги развалиха, хем и цените вдигнаха, но главно искам да не съм зависим към този боклук, след като ги спра, знам че идва палитрата от симптоми, някой може ли да ми каже какви са, но все си мисля че ще са по-леко изразени тъй като съм пушил само 4 години, а не 30. Волята я имам, Табекс, лепенки, и други алтернативи само влошават нещата, имам билки за прочистване на белия дроб, но ме е страх че ще храча постоянно, и като работя 12ч. на работа само ще храча и ще е смешно... Grinning Успех на всички в борбата с отказването!

# 205
Храченето да ти е драмата Joy
Цяла година може да се храчиш.
Какви са тия билки?

Ян, ние сме пушили дълго, но още преди 15 години разбрахме вътре като се пуши какво става със стъкла, завеси.
Да не говорим как попива в стени.
От тогава на тераси, а зимата в кухнята.

# 206
  • на чист въздух
Преди нещастието в хола се пушеше ,  но малко и не беше фрапиращо. Може би сега бяхме и повече хора и затова ми направи силно впечатление. Сутринта ми излизаха непрекъснато мотивиращи клипчета за отказване на цигарите. Случайно или не , не знам. Днес ще се заредя с бонбони и ще пробвам пак. Просто трябва да се мотивирам и да започна от начало

# 207
Мъжа ми след 3 дни на табекс се отказа... Нямал стимул.. Мисия провалена, отново. Та от 5 блистера, имам 4 останали. Ако някой има интерес да пише Simple Smile

# 208
Храченето да ти е драмата Joy
Цяла година може да се храчиш.
Какви са тия билки?

Ян, ние сме пушили дълго, но още преди 15 години разбрахме вътре като се пуши какво става със стъкла, завеси.
Да не говорим как попива в стени.
От тогава на тераси, а зимата в кухнята.
Билките са Мащерка, с отхрачващо действие значи пречиства белия дроб, даже си го пише, и запарка от копър, за копъра ми го газа един бивш пушач който е пушил над 40 години. Копъра билка ли се води или подправка, вече се обърках... Grinning

# 209
Ян, най - тежките моменти са ме мотивирали за предприемането на много важни стъпки. Пожелавам ти успех и сили. Съжалявам за загубата ти.

Общи условия

Активация на акаунт