Наркоманска работа.
No_frame bitch, кога идва този момент да се чувстваш като истински непушач? Когааааа?
Защото аз не пуша, да. Ама си мисля за цигари, все още ми се пуши. Не съм пълноценен непушач.
Непушачите грам не мислят за цигари. А аз мисля. Това ме измъчва. Пфу...
derita, права си, но в някаква степен.
Ако човек пуска тото, ще си мисли - мога да спечеля.
Като пуши си мисли - да бе да, точна пък аз да получа инфаркт.
Здравето е важно. Но зависи и колко му дреме на човек за собственото му здраве. Тоест е важно отношението към самия себе си.
Била съм дебела години наред. От7-8 годишна дебелеех. На 20 бях вече 90, нататък стигнах и до 115. Много хормонални проблеми, но и нищо не правих. Но и години не знаех, че съм болна.Депресия също, то и хормоните имат вина за това, не ми дремеше, пушех. На моменти правех нещо - четях, диети, но се отказвах бързо.
Дойде деня обаче да преосмисля килата си, живота си и тн. Та реших да слабея и да съм здрава, да се чувствам нормален човек, а не едвам да ставам, да ходя и т.н.
Бавен процес, много четене, много труд, но го направих. Вече 8 година някъде съм 64.
Но в момента в който открих топлата вода. Тоест да си оправя хормоните, килата, се загнезди мисълта, че е тъпо да оправям килата, пък да пуша като циганка.
И тази мисъл дълбаеше в мен. Много опити съм имала през последните 5 години да ги махна. То направо одисея придружена с куп проблеми заради отказите, ама иска ли нещо човек, ще стане. Стига да иска наистина, не само да плямпа. Края на миналата година са ми 5 опита за 2 месеца. Края на септември почнах да правя опити за отказ. Траеха 10 дни горе долу, после попушвах и пак.
И от 14 ти декември край. Имах само дъждовна седмица на електронки.
И опитах от на майка купешките. Много гадни, отврааат.
И въпреки всичко ми се пуши, но не електронна, а обикновена.
Дано мине скоро.
Днес чета, че някакъв му гръмнала електроната цигара в джоба и има изгарания, операции, смяна на кожа.
Ми вредни са и електронните
, нали казах, че в момента пуша. Но тогава, след първите 24 часа просто не допуснах мисълта, че имам нужда от цигари . И ..не знам как да го обясня...повече не помислих за тях.