Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 40

• 63 314
  • 755
  •   2
Отговори
# 120
Агент, имам предвид първата пудра.

# 121
Ако не очакваш от нея матиране ще ти хареса!

# 122
  • Бургас/Пз
Днес на 35 градуса влага и пек с Ланком тейнт идол и малко герленски перли отгоре . Не мръдна. Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 11:35 от ani_d

# 123
Благодаря на всички за отговорите!

# 124
ani_d, червилото кое е? Много красив цвят!

# 125
  • Бургас/Пз
ani_d, червилото кое е? Много красив цвят!
Това е молив на Мас В92 и отгоре сложих много малко гланц, за да не стои прекалено матово и да не ми изсъхват устните. Simple Smile

# 126
Здравейте, може ли мнение за хубава бананова пудра?
Тя се използва за цвят нали така? Мога ли да я заместя с пудрата на Криолан вместо прозрачна да си взема такава с цвят? Или банановата си е нещо съвсем различно?

# 127
Не съвсем! Банановите пудри са с лек жълтеникав оттенък, който се води универсален за всички цветове кожи и се ползват за просветляване, бейкинг и цветокорекция.

Да, Криолан има вариант на пудрата си със жълтеникав оттенък:
https://us.kryolan.com/product/translucent-powder#20g-TL4

Пудрите, които се ползват за цвят са доста по-пигментирани и определено не са жълти.

Онзи ден чистих тоалетката си и измъкнах един стар, ама стар любимец - серумен ФДТ на Kevyn Aucoin. Боже, забравила съм колко е хубав! Вече го няма на сайта им, а интересно че не предлагат и друг серумен ФДТ.

THE SENSUAL SKIN FLUID FOUNDATION
The Sensual Skin Fluid Foundation’s weightless, serum-like formula goes on the complexion for a ‘no makeup’ feel. It’s infused with pigmento perfetto, a powerful marine based algae extract known to fight the production of progerin, a protein known to accelerate aging, encouraging loss of firmness, elasticity, and wrinkles. The foundation glides on seamlessly, providing smooth, luminous-looking skin with buildable coverage.

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 21:40 от Agent Provocateur

# 128
Момичета, с какво нанасяте ФДТ и тонираните кремове? Чета ви за бюти блендер... Аз редувах пръсти, блендер и четка, но ме посъветваха, че най-добрият и неразхищаващ начин е с четка... Вие как мислите?

# 129
Разнасям или с ръце, или с бютиблендер. С четка трудно се справям и отива много количество фдт, което ми е в повече, отколкото искам. За всеки е различно, според мен. Няма правило, а на който както му харесва и му е удобно.

# 130
Момичета, с какво нанасяте ФДТ и тонираните кремове? Чета ви за бюти блендер... Аз редувах пръсти, блендер и четка, но ме посъветваха, че най-добрият и неразхищаващ начин е с четка... Вие как мислите?
Всичко различно от ръце според мен трябва да се пере или хвърля след всяко нанасяне. Никой "експерт" не може да ме убеди в обратното, това са бактерии и микроорганизми, които се натрупват в тези гъби или четки и са предпоставка за всякакви кожни проблеми.

# 131
Зависи от продукта, неслучайно пиша за всеки продукт как ми е харесал най-много и го пробвам и по трите начина, преди да го отпиша. Обичайно блендър дава най-естествено и леко покритие, тъй като отнема излишен продукт, четката (отново зависи от вид и начин на нанасяне-стиплинг, бъфинг, плоска и гъста, тип Артис) хаби най-малко продукт, но правилата не са крайни-наистина зависи от продукт и начин.
Гери, естествено, че се перат след всяко нанасяне. Ръцете също се мият 😁

# 132
На мен с пръсти най-зле ми се получава покритието, плюс, че не е и достатъчно плътно, колкото и да е покривен фдт. С хубава четка ми е най-удобно, но ползвам и блендър. С него финишът е много добър, но според мен поема много продукт. Също така четката ми е по-лесна за почистване.

# 133
Нанасям с бюти блендер, пера го със сапун на всяко ползване. Старая се на една-две седмици да го сменям.

# 134
Сигурно има и други като мен с много мазна кожа, бихте ли споделили какъв фон дьо тен ползвате? Нещо, което да не лъсне все едно са ме поляли с олио след първите 2-3 часа. Има ли такъв продукт изобщо?

Общи условия

Активация на акаунт