Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 40

• 63 318
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
За мен не- попитам с матиращи листчета, салфетка, после пудря пак евентуално.

# 136
Сигурно има и други като мен с много мазна кожа, бихте ли споделили какъв фон дьо тен ползвате? Нещо, което да не лъсне все едно са ме поляли с олио след първите 2-3 часа. Има ли такъв продукт изобщо?

# 137
Сигурно има и други като мен с много мазна кожа, бихте ли споделили какъв фон дьо тен ползвате? Нещо, което да не лъсне все едно са ме поляли с олио след първите 2-3 часа. Има ли такъв продукт изобщо?

Loreal

# 138
Goddess11, при мен най-трайните фдт върху мазната ми кожа са Double wear и Radiant natural fix all day matte, като този на Радиант при мен дава най-добър ефект. С правилните продукти под него прикрива много добре, не ми стои като маска и ми издържа най-много време.

# 139
Здравейте момичета , има ли от вас такива който са ползвали Born This Way .

# 140
Аз съм го ползвала и съм доволна ( кожата ми е комбинирана ), покрива добре, оксидира минимално и се сваля лесно, траен е. Ползвам и пудрата на същия бранд и тя е единствената (засега), с която коректорът ми под очите не се събира, имала съм и коректора, но не бях особено очарована, въпреки многото положителни отзиви за него. Blush

# 141
Зависи от продукта, неслучайно пиша за всеки продукт как ми е харесал най-много и го пробвам и по трите начина, преди да го отпиша. Обичайно блендър дава най-естествено и леко покритие, тъй като отнема излишен продукт, четката (отново зависи от вид и начин на нанасяне-стиплинг, бъфинг, плоска и гъста, тип Артис) хаби най-малко продукт, но правилата не са крайни-наистина зависи от продукт и начин.
Гери, естествено, че се перат след всяко нанасяне. Ръцете също се мият 😁
Обикновено съм съгласна със всяка дума на Ния, обаче не и днес!
Как ще се перат след всяко мазане, сакън Grinning Grinning Grinning
Перат се, когато се изцапат всичките + блендърите... кой има времето да пере всеки ден!? Това да не е като да издиктувам пост във форума на червен светофар!

Но абсолютно - един продукт може да изглежда и да се държи различно, нанесен по различен начин. Затова се пробва. И не съм съгласна колко много продукт гълтали блендърите - може да се нанесе точно определено количество с пръсти, да се разнесе добре и само финално да се довърши с блендъра!
Моите ФДТ четки... липсва ми Sigma F80, щерката май пак е експериментирала.

Не, ФДТ, който да попие голямо количество отделен себум и да изглежда по начина по който е изглеждал при нанасяне няма. НО... има много трикове, които могат да се прилагат - от подбора на бялата козметика, през начина по който се нанася, през подбор на матираща база за грим под ФДТ, през пудра под ФДТ и над ФДТ, през фиксиращи и матиращи спрейове, през матиращи листчета, през подбор на дълготрайни ФДТ. Много са и всеки сам си прави сметката какво и как да ползва за да си удължи трайността на грима. Аз съм изписала фермани в тази тема по темата след като 20+ години това ми беше проблема.

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 17:05 от Agent Provocateur

# 142
Аз също не ги пера след всяко използване, като се изцапат повечето или като ги ползвам 4-5 пъти. Да споделя разочарованието си от почистващия разтвор за четки на Криолан, само миризмата му е силна, а не действието. Confused

# 143
Аз си пера бютиблендера след всяка употреба, защото не го ползвам всеки ден. А като остане с фдт и позасъхне, не е добре. Пък и след една употреба, се изпира по-лесно, отколкото да се "напълва" с фдт от няколко поредни ползвания.

# 144
За гъбките и аз го пера след всяко използване, защото като се наслои фдт-а става страшно. Да похваля базата за лице на Hourglass-Mineral veil primer, изглажда перфектно кожата и попива бързо, само ме е яд дето в БГ няма голяма разфасовка.

# 145
Аз пък пера гъбката преди всяко ползване. И без това трябва да се навлажни.

Поръчах хваления от Агент HOURGLASS AMBIENT SOFT GLOW FOUNDATION Close  Дано съм уцелила цвета.

# 146
Обикновено съм съгласна със всяка дума на Ния, обаче не и днес! Как ще се перат след всяко мазане, сакън Grinning Grinning Grinning
Перат се, когато се изцапат всичките + блендърите... кой има времето да пере всеки ден!?
Ох и аз това се зачудих Laughing четките ги пера на седмица , но блендерите имам чувството че не се изпират добре ако не се направи веднага и затова ги недолюбвам ( и на къшъните така техните )

Това да не е като да издиктувам пост във форума на червен светофар!
Оф така и не разбрах как така диктувате на БГ , АйфонЯ само английски разбира
сега ако кажеш че и снимки намираш и приквачаш гласово, вече съвсем аналогова ще се почувствам Laughing

# 147
Здравейте, търся медицински фондьотен с 50 фактор за нормална кожа, някой намирал ли е такъв и на коя марка? Всички фондьотени с фактор, които намирам са само 15 и повечето за суха или мазна кожа.. Не искам да имам 50 неща на лицето си, затова лятото предпочитам да съчетая слънцезащита с цвят.

# 148
T.Valcheva, погледни този - на първо четене отговаря на изискванията, с много висока покривна сила, висок фактор SPF 50. Разработен е в съдействие с пластични хирурзи и се понася от чувствителни, склонни към проблеми типове кожа. Приятелка, която много разбира от красота и козметика, се кълне в него.
https://www.emag.bg/fon-d-o-ten-cc-krem-it-cosmetics-hidratirash … 460/pd/DXW2J9MBM/

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 12:03 от Анонимен

# 149
Имам два вида CC на it Cosmetics, този https://douglas.bg/it-cosmetics-cc-cream-illumination-with-spf-50-conf-55709 и този https://douglas.bg/it-cosmetics-cc-cream-with-spf-50-conf-55699 За мен това са си СС кремове, а не фдт. Разликата е в това, че те се чувстват и си остават като крем на лицето, не засъхват като фдт и ако минете с кърпичка, ще оберете слой от лицето. Този, който е ilumination, е толкова ilumination, че направо светите... Става само за нощен клуб или дори и там не знам става ли, защото като се изпотите с това лъскаво нещо, ще е още по-блестящо положението. Може би са подходящи за суха кожа и то доста суха, но за сочна кожа категорично не са. Иначе са покривни, да, ама нещо не са моето.

Някак си си изтрих си мнението, уж да допиша и да допълня. Добре че имам навика да копирам, преди да публикувам, че на няколко пъти ми изчезва написаното. Та исках да допиша за фдт с фактор, който много харесвам. Смятам, че е подходящ за нормална кожа. Дълготраен е и покривен, и просто... абе, добър е! Този https://remedium.bg/lumene-fdt-vegan-stay-5-deep-tan-spf30-058708/p

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 12:48 от dia4ti

Общи условия

Активация на акаунт