Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 40

• 63 403
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
За хидратацията като философия Blush съм писала много, вижте мои предишни постове. На тези години само крем вече не е достатъчен...
Може ли накратко само да ми кажете, какво друго препоръчате да включа освен крем?
Преди крема задължително тонери и серуми, обогатени с пептиди, серамиди...(има много активни съставки, грижата е комплексна, зависи и типа кожа). Ако лицето не е наситено с влага, кремът по-скоро ще го омазни, отколкото да го хидратира.

# 421
  • София
Включете, Витамин С и слънцезащита сутрин и Ретинол вечер.

# 422
Подхванали сте темата с матовите фдт-ни. Точно нещо над което се замислям тези дни.
Напоследък изобщо не се харесвам толкова с Радиант и ДУ. Прекалено матово ми идва въпреки мазната кожа.
Засилила съм грижата тези дни. Поръчах и един Loreal fresh wear 32h (благодарности на Ния😊, че тя ме беше светнала за него).
Неговия сатенен завършек много ми допада и тези дни ще майсторя. Преди го смесвах с малко ДУ и Радиант и доста добър ефект се получваше.

# 423
Аз съм много доволна от Есте лаудър  DW , вече няколко години го ползвам . Пробвах и на Clinique , не ми хареса ,много ми оранжевееше лицето ,може би не уличих цвета . Реших да пробвам и на YSL , пак не улучихме цветовете с една девойка от форума . Много светли за мен. Дори съм ги пуснала в темата за размяна ,нови са , ако някоя от вас си търси вместо да купува - BR40 и B30 са. 😘

# 424
Подхванали сте темата с матовите фдт-ни. Точно нещо над което се замислям тези дни.
Напоследък изобщо не се харесвам толкова с Радиант и ДУ. Прекалено матово ми идва въпреки мазната кожа.
Засилила съм грижата тези дни. Поръчах и един Loreal fresh wear 32h (благодарности на Ния😊, че тя ме беше светнала за него).
Неговия сатенен завършек много ми допада и тези дни ще майсторя. Преди го смесвах с малко ДУ и Радиант и доста добър ефект се получваше.
За сатенен завършек много харесвам този на Ейвън:

# 425
  • софия
Ами, добре, ще се изложа още веднъж аз тук! Rage
Не схващам аз следното - ОК мат ФДТ определя. финиша, нали така? Обаче, не е непременно за мазна кожа?
Абе излагам се с тия въпроси и тва е.
Аз харесвам този тип, дето са semi mat. Аз го наричам мат, ама не много як.
Ааа, и благодарности и от мен на Nia, тя знае за какво, работи техниката с NYX пудра и блесък на Loreal

# 426
И аз харесвам този ефект на полумат, да не е съвсем матиращ, защото иначе ставам на сушена скумрия в лицето. При мен озаряващите фдт-и още повече ме “озаряват” в лошия смисъл на думата, защото кожата ми е комбинирана. Полуматов завършек при мен се постига с MUFE-Ultra Hd Undetectable (последната версия) и YSL-All hours (също последната версия).

# 427
Дали по някаква голяма случайност има някой с ELDW 2N1, който да е използвал и Clarins Skin Illusion Velvet, да ме ориентира за цвят?
Пробвах в Douglas най-светлия - 106N, но ми се стори леко жълтеникав. Но пък аз имам малко сбъркана представа за цветовете. 😆
Вижам, че сега в намален на 60лв в Нотино и ми се иска да си го взема.

# 428
  • София
Драги, дали някоя от вас може да ми каже Clarins Skin Illusion как се държи върху кожата?
- добре ли се нанася?
- лъсва ли лицето от него?
- как се държи след няколко часа?

Не съм съвсем сигурна, че ми трябва ФДТ, но да ви попитам.
В момента кожата ми е чувствителна, попресушена и на моменти леко люспеща се от трет, ето защо доста я хидратирам през деня с няколко продукта преди грима.

# 429
Привет момичета Simple Smile и аз идвам с въпрос, в момента ползвам Estee Lauder DW, но имам интерес да пробвам някой от следните фдт:
1)DIOR FOREVER NO- TRANSFER 24H WEAR MATTE
2)LANCOME TEINT IDOLE ULTRA WEAR
3)CLARINS SKIN ILLUSION VELVET
4)SHISEIDO SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING

Общо взето съм подбрала тези като алтернатива, защото кожата ми е комбинирана към мазна, обичам покривността и да не лъщя 😅 на 24 г. съм също за референция, ако нещо друго трябва, за да ме насочите, кажете, за да допълня. Благодаря предварително!🩷

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 09:57 от SelfcareaddictZ

# 430
Драги, дали някоя от вас може да ми каже Clarins Skin Illusion как се държи върху кожата?
- добре ли се нанася?
- лъсва ли лицето от него?
- как се държи след няколко часа?

Не съм съвсем сигурна, че ми трябва ФДТ, но да ви попитам.
В момента кожата ми е чувствителна, попресушена и на моменти леко люспеща се от трет, ето защо доста я хидратирам през деня с няколко продукта преди грима.
Аз съм със смесена кожа, през студените месеци имам сухи белещи се участъци, но си го използвам . Слива се с кожата, нанасям го с пръсти, не се набива в порите, не оксидира, не изчезва на петна ( за разлика от всички фдт на Клиник,например). Лицето ми си стои свежо цял работен ден, дори и пудра не слагам.

# 431
  • София
Хелия, благодаря ти! Сега остава да си улуча и цвета в кварталния Дъглас.

# 432
  • русе
Здравейте, момичета може ли някоя да направи коментар за този фд  SHISEIDO REVITALESSENCE SKIN GLOW FOUNDATION SPF30 ФОН ДЬО ТЕН ФЛУИД.
В момента съм с Диор форевър глоу цвят 3N.
Та струва ли си смяната и като номер 3N   до кой според вас се доближава при SHISEIDO.

# 433
  • софия
Момичета,какво слагахте във фондьотена за глоу ефект?Някъде го бях видяла,но сега не го откривам.

# 434
Глоу основа или сетинг спрей с частици.

Общи условия

Активация на акаунт