Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 40

• 62 077
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
  • софия
Глоу основа или сетинг спрей с частици.
Мисля ,че беше нещо от рода на глоу основа или хайлайтър ,но не съм сигурна.Връщах се назад да търся ,но не откривам къде съм го чела.

# 436
Момичета,какво слагахте във фондьотена за глоу ефект?Някъде го бях видяла,но сега не го откривам.
https://makeup.bg/product/566233/#/option/1239636/

# 437
При мен се получава след серум с витамин С преди ФДТ лек глоу ефект, но пък кожата ми е смесена.

# 438
Ето това на Шанел е идеално за смесване с по-тънък фдт за постигане на glow ефект.

# 439
  • Стара Загора
Момичета,какво слагахте във фондьотена за глоу ефект?Някъде го бях видяла,но сега не го откривам.
Има една база Smashbox Photo Finish Illuminate Glow Primer. Предполагам, че би могла да свърши работа, ако се нанесе преди ФДТ.
https://makeup.bg/product/776758/
P.S. Точно тази не съм пробвала.

# 440
  • софия
Благодаря ви Flowers Hibiscus !

# 441
Най-различни глоу бази има, може да се сложи под ФДТ, може и да се смесват. Предимството да се сложи отдолу е, че може да се нанесе на конкретни участъци на лицето. Но ако няма база и течен хайлайтър става, и олио за лице, и серум... вкл. глоу пудра смесена със ФДТ или като финишна. Добра идея е да се опита предварително, защото не всеки продукт гарантирано се смесва безпроблемно със всеки друг. Апропо- течен блестящ бронзър под ФДТ също дава един много приятен ефект на озарено и стоплено лице (ако се търси такъв).

# 442
От години купувам страшно много ФДТ, бази и всякакви продукти за грим и гледам винаги да дам алтернативи на продукти от всякакъв вид, цена и апликация, но винаги се връщам на холивудския филтър на Шарлът за Глоу и смесване. Нямаше един продукт, с който да не се разбере, едно нещо, което да прецака.
mypi1975, качила съм снимка назад с този ФДТ на Шисейдо. Супер глоуи е, стои като мокра кожа. Чудесен е, но препоръчвам тест на живо, заради SPF в него изсъхва малко по-светъл. Аз нося почти само него- или самостоятелно, или смесен с нещо по-матово и покривно. Това лято успях да нося и смотания luminous silk на Армани с него.

# 443
  • София
Soft Glam Filter на Catrice е чудесен! Върху фдт озарява желаните места. Лесно се блендва и слива с основния фдт. Озаряването е леко и красиво. Мисля да си взема още една опаковка да резерва, че Catrice мрат да правят лимитки, които току-харесаш и после никакви ги няма.

# 444
Soft Glam Filter на Catrice е чудесен! Върху фдт озарява желаните места. Лесно се блендва и слива с основния фдт. Озаряването е леко и красиво. Мисля да си взема още една опаковка да резерва, че Catrice мрат да правят лимитки, които току-харесаш и после никакви ги няма.
Аз мислих, че е от типа серум-фдт, които се нанасят самостоятелно и имат ниска покривност.
А някой тества ли вече това:

# 445
Tinted oil serum го тествам от повече от месец. Отсипаха ми щедро от два цвята, че съм между тях. 😁
Няма го глоу ефекта, който новият на Шисейдо придава. Стои по матово на лицето, не е лош. По едно време се чудех да се обзаведа ли и с него, но се оказах. Толкова гадно маца дрехите, а уж внимавам и шал слагам на лицето си като обличам и събличам светли дрехи. И пак успявам да се нацапам.

# 446
  • София
Cloè, лошичка си с похвалите на Шисейдо. Чудя се за един светъл цвят, че в нотино е и на прилична цена.

Хелия, не е серум този продукт на Catrice, нито е фдт. Озарител е според мен, но мек и деликатен.

# 447
Скоро много се смях на способ да предпазване на дрехите от грима при събличане и обличане- с торбичка за пране на главата, долу стягаш или закопчаваш ципа, за да стои на място

# 448
Harpa, пробвай задължително цвета. 🤗 Аз уж в един сайт да се ориентирам кой цвят да взема и греда. Оказа се съвсем различен от предложените ми в сайта 😊

ДХЗ, аз от Тес Монтгомъри откраднах трика със шала и пак се цапам яко с това на Clarins. 🤣🤣🤣🤣

# 449
  • Бургас/Пз
Ах, Cloe, не се стърпях , поръчах го . Гледах суочове и се спрях на 220, защото винаги нося двойки и като въведох в сайта на Шисейдо какво ползвам, той също каза същия номер. Дано да съм го уцелила https://www.shiseido.com/us/en/revitalessence-skin-glow-foundati … 90000000218.html#
Ще кажа като го получа. Между другото и на Ланком ми е същия номер. Казано честно нямам проблем, ако ми е по-светъл, но не обичам да е по-тъмен , та сега тръпна в очакване Simple Smile

Харпи, поръчах от Дъглас , в момента е 86лв до утре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт