Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 40

• 62 024
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Сиска, кой е цветът на Вашия ФДТ в момента, че между Les Beiges (20 или 22 може би?) и Виталюмие има разлика.
Базите на Герлан на мен лично яко ми изсушават кожата- вероятно заради алкохола. При вас тази прави ли нещо, реално? Много ми е любопитно какво и харесват тези, които са влюбени в нея, но не се заяждам, а реално питам. Аз се подведох смотано баш във форума, купих цели 2 шишета, да не свърши случайно) и като понатрупах колекция се чудех на себе си. Иначе е много красива, изглеждаше чудно на шкафчето.

# 481
На Dr. Jartt наистина тушира червенините, аз съм с много червени бузи. Но накрая на деня ми идваше много изсушен, а и някак белее. Аз ли не го ползвам както трябва, не знам Grinning
Аз съм с жълт подтон по тялото и врата, за лицето задължително избирам такъв, независимо от червенините. С розов фдт ставам като Пиги Grinning

# 482
И на мен ми е сух този в бурканчето. Има и под формата на серум, но повече харесах no pore-blem на Touch in Sol, който ми донесе Агентката, но и в Европа се намира- чудна силиконова база, без да пресушава кожата.

# 483
  • Велико Търново
Ния, 20 е виталюмиера.От тази вечер имам и нова на Герлен, метеоритната.Преди 10-11 години като беше пощурял форума по метеоритите на Герлен и аз останах доста разочарована от тях.Имам нам колко си колекции, че пролетни, че коледни и т.н. Базите ми ги подаряват, не ги купувам.Имам и една на Кико, която още не съм отваряла.Не ми изсушават, не знам какво правят, освен, че ми озаряват лицето, защото работя много от доста дълго време и да скрия уморения вид.Днес си взех и озаряващия крем на Филорга, но май ще го оставя за пролетта, че едвам го нанасям на сухата си кожа/имах достатъчно мостри/.

# 484
Сиска, значи търсим съответен на 20 във Виталюмие, а в Les Beiges кой си?
Виждам, че харесваш Abeille Royale, youth watery oil-ът им ми е един от най-любимите озаряващи ‘праймъри’ за всички времена.

# 485
  • Велико Търново
Ния, идея нямам, защото от много години ползвам основно от аптечната мрежа.Купувала съм и от селективната, но са били инцидентни и не съм повтаряла.За по-сигурно ще пратя моя и да избират.Този последния ми беше купен абсолютно на сляпо, но собственичката на магазина ме познава и с общи усилия са нацелили.

# 486
Преди време бях писала, че не си допаднахме с EL DW. Може би грешката ми беше, че го пробвах лятото, когато кожата ми допълнително лъсваше.
Сега обаче, когато кожата ми не се омазнява чак толкова много и се смениха сезоните, ми е идеално, лепва ми като втора кожа. Връщам си думите назад Grinning 

# 487
  • Бургас/Пз
Момичета, с какво е най-добре да се нанася Шисейдото. Блендер, четка или пръсти??

# 488
Момичета, по препоръки тук започнах да използвам ББ крема на Миша и бях много доволна, докато не разбрах, че в него има освен талк една съставка, която била много опасна за нивата на естроген на жените и водела до проблеми със зачеване дори - Butylphenyl Methylpropional.  Имало същата съставка и в Алое Вера гелът на Holika, заради това на места го изтегляли от пазара.
Та, отново ви моля за препоръка може и българска, може и корейска, всъщност няма значение марката, но ми е важно да има фактор над 40, ако може 50 и да бъде ББ/СС крем, който да покрива като Миша. С нормална дехидратирана кожа към смесена съм. И също да го има наличен по аптеки/дрогерии, да не се налага единствено да се поръчва онлайн. Миша беше супер... много гадно с тази съставка, защо не може просто да я премахнат от състава.

# 489
Ani_d, ти на кой цвят се спря? Помня че ползваш 110 на Кларинс. Аз изобщо не мога да се ориентирам, а цената в Дъглас ме изкушава.

# 490
  • Бургас/Пз
Ani_d, ти на кой цвят се спря? Помня че ползваш 110 на Кларинс. Аз изобщо не мога да се ориентирам, а цената в Дъглас ме изкушава.
Взех кашмира , от първа проба мисля, че съм го уцелила. Утре сутринта като се нагримирам ще кажа със сигурност как ми е на лицето. Със сигурност нито ми е тъмен , нито е розов, нито е жълт. Мисля, че ще се харесаме ☺

# 491

Та, отново ви моля за препоръка може и българска, може и корейска, всъщност няма значение марката, но ми е важно да има фактор над 40, ако може 50 и да бъде ББ/СС крем, който да покрива като Миша. С нормална дехидратирана кожа към смесена съм. И също да го има наличен по аптеки/дрогерии, да не се налага единствено да се поръчва онлайн.
CC крем с 50+ фактор на място в Дъглас
https://douglas.bg/it-cosmetics-cc-cream-with-spf-50-conf-55699
СС крем с фактор 20 на място в Лили или ДМ, както и аптеки
https://shop.lillydrogerie.bg/lumene-vegan-cc-krem-fon-d-o-ten-6 … f20-medium-519879
Покривни като фдт са и двата.

# 492
  • София
И аз утре ще го пробвам на цяло лице, Ани, че само на някои части мазнах от ентусиазъм като го взех днес.
За фдт най-добри са ми четките от този тип, защото буквално го бия по лицето като печат, ако имаш подобна може да пробваш.

Скрит текст:

Взех светъл цвят (130) и пишеше уж, че има златист подтон, но не мисля, че действително има - при нанасяне даже студен стои в началото, но след това се слива с кожата. Озаряването също не е много силно, което на мен ми харесва, но освежава тена. Не е особено покривен. Доста азиатски фдт Simple Smile

# 493
ФДТ на Шисейдо винаги са ме озадачавали. Имам безкрайно любим техен ФДТ от който си пазя последните 10 мл като очите си - разбира се го спряха и замениха с друг, който инфлуенсърите провъзгласиха за феноменален, а аз не го понасям Simple Smile Сега ви чета за този, категорично и той не е за моята кожа, но се надявам, че е на път и ново поколение полуматов (естествено матов), koйто да прилича ужасно по тех. характеристики на бившата ми тръпка Grinning

Моята голяма Японска любов (ако не броим богатите му братчеди от CDP)

# 494
  • София
Ау, аз от богатите братовчеди най-обичам кънсийлърите! 🙂

Общи условия

Активация на акаунт