Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 40

• 62 018
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, здравейте! Следя темата от известно време, никога не съм се гримирала. Не си харесвам вече цвета на кожата и бях си взела един tinted крем, пишеше, че е за озаряване на кожата,  в един цвят, че иначе как ще си улуча цвета, обаче цапаше. Искам да питам има ли продукт/дали ще е фдт, СС, ББ крем, или от тези, които се видят tinted или каквито други видове има/, който като се сложи и да не цапа после?

# 496
  • русе
Няколко поста назад се питаше за четка фдт. И за мен ще е интересно за хубава четка за фдт, която да не поема от продукта. Ако може споделете вашия опит, аз слагам с пръсти щото много се дразня как четката поема продукта, пък и ми е по лесно да си измия ръката вместо четката:grinning:

# 497
  • Велико Търново
Аз от моята на  Clarins съм доволна.
СС крема на Филорга не цапа.Лично на мен много ми харесва, озарява чудно, но не е за сухата ми кожа.Под него слагам една камара неща и след него още.

# 498
Няколко поста назад се питаше за четка фдт. И за мен ще е интересно за хубава четка за фдт, която да не поема от продукта. Ако може споделете вашия опит...
Споделям...
По повод една дискусия за четки във темата за гримиране бях снимала моите за ФДТ за да обясня тезата си, че различните консистенции ФДТ изискват различни четки и различните предпочитания за това как трябва да изглежда продукта на кожата - също.

PS Ако не искате четката ви да поема много продукт, то го нанесете на лицето в количеството, което смятате за нужно, леко разнесете с пръсти или бюти блендер и плътна четка и след това го довършете с четката, която вади максимум от този даден ФДТ.

Ау, аз от богатите братовчеди най-обичам кънсийлърите! 🙂
Само един имам от тях и си го къткам, че златен излиза, но е хубав мизерника, спор няма!

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 23:29 от Agent Provocateur

# 499
  • Бургас/Пз
Пробвах Шисейдото , цвят Кашмир 260. Мисля, че цветът ми пасна много добре, нямам никаква разлика с врата , което много ме радва. За моята суха кожа е повече от прекрасен. Не подчертава линиите и не се набива в порите. Глоу ефектът е страхотен, аз много харесвам такъв тип продукти, с които кожата ми изглежда като полята с вода. Ще видя към края на деня как ще е и тогава ще преценя напълно дали наистина ми харесва толкова много Simple Smile

# 500
  • София
И аз днес мога да се изкажа за него. Това е зимният ми цвят, което е чудесно. Потвърждавам, че е много глоуи и не се набива в линиите. Лесен за нанасяне и приятен на кожата - нищо не усещам като продукт върху себе си. Върху него лесно се слага руж и хайлайтър и лесно се преливат. За студеното време ми харесва много.
Не е покривен при мен обаче - почти никак. Зачервените участъци от стари пъпки личат и ползвам коректор, за да ги прикрия. По обед ще тичам гримирана и ще видя как се държи при изпотяване, доколкото има такова навън в студено време.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 10:25 от Harpalike

# 501
  • Велико Търново
Харп, благодаря ти и на теб, Ани!Ще кажа за кашмир да видят и все пак ще пратя и моя да се сравни цвета.

# 502
  • Бургас/Пз
Харп, благодаря ти и на теб, Ани!Ще кажа за кашмир да видят и все пак ще пратя и моя да се сравни цвета.
Ще чакам да каже после какво са ти избрали.
Харпи, права си , че не е много покривен. При мен почти не личат петната и стои точно като втора кожа.

# 503
  • русе
Много обнадежсаващо звучите за Шисейдото, дано и при мен се получи. Само дето ще си почакам, че Дъглас много заети и чак към 8.12. може би да го получа . Кво да се направи ще чакам, тъкмо време да реша трябва ли ми четка или не. Обаче като не разбирам нищо от четки как да си избера, дайте някакъв жокер.

# 504
След почти 2 месеца употреба съм много доволна от Шисейдото. Няма голяма покривност, но аз не търсех такава. Стои естествено, не го усещам и след повече от 12 часа лицето ми изглежда съвсем прилично. Най-важното е, че си уцелих цвета и нямам разлика със шията.

# 505
  • София
След като няма почти никаква покривност, едва ли е толкова трудно да си "уцелите цвета".

# 506
  • Бургас/Пз
Изобщо не разбирам защо всички твърдят, че няма почти никаква покривност, като при мен е съвсем прилична. Да , не е висока, но е към средна. Много хубаво изравнява тена и изглажда кожата. И точно заради това, че е не е прозрачен естествено , че трябва да си уцелиш цвета.

# 507
  • Пловдив
mypi1975, пиши, моля, като получиш твоя, дали цветът ти пасва и кой точно поръча. Ние май сме с подобен цвят(3-ки, с неутрален подтон съм аз).
Спрях се на “бамбу”, но беше изчерпан…, сякаш не ми се рискува на сляпо…

# 508
  • Тук... някъде
mypi1975, пиши, моля, като получиш твоя, дали цветът ти пасва и кой точно поръча. Ние май сме с подобен цвят(3-ки, с неутрален подтон съм аз).
Спрях се на “бамбу”, но беше изчерпан…, сякаш не ми се рискува на сляпо…
Bamboo не е неутрален, мисля че е за топъл подтон

# 509
Bamboo не е неутрален, мисля че е за топъл подтон
Tочно!
Select Color: 330 - Bamboo
Golden tone for medium skin

Select Color: 320 - Pine
Balanced tone for medium skin

Select Color: 310 - Silk
Rose tone for medium skin

PS Отново за четката за ФДТ - най-универсална от всички бих казала, че е този тип:

Общи условия

Активация на акаунт