Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 40

• 61 963
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
И аз съм голям фен на тази четка на Real Techniques. Имам и по-скъпи, но тази ми е фаворит и само нея ползвам.

# 511
Аз много се чудих на този Shiseido, но накрая си поръчах пак DIOR Forever Skin Glow. И нова четка, тази
https://ecotools.com/products/wonder-cover-complexion-brush
Сега ползвам такава и бюти блендер. А най-течните формули фдт, нанасям с ръце и минавам с бюти блендера.

# 512
  • Пловдив
Благодаря, момичета!  То трябвало и да се четат описанията, не само да се зяпат картинки, ама нейсе. Явно ще трябва да се понадигна и да се закарам до някой мол да реша с проба.

За четките: отдавна искам да си купя от тези плоските, с къси дръжки, които използват инфлуенсърите, но все не ми остава време да ги проуча обстойно. В момента любима ми е една прекрасница на Шисейдо, но започнаха да ѝ падат космите и се налага смяна. Имам и на Диор, но ми идва дълга дръжката, а на РТ ми абсорбира влагата от продукта, която пък ми е ценна, заради сухата кожа. Хрумвало ми е да си взема Chanel sublimage само заради четката му, че съм влюбена в нея. Ако някоя от вас го похвали, да отида да го тествам и да си го подпъхна под елхата. Колко му трябва на човек, за да е щастлив!? Една едничка четчица.

# 513
  • София
Втори ден с въпросния на Шисейдо. Покривността е средна, което е по-добре от плътна маска. Имам 2 зачервявания от стари пъпки и слагам коректора под фдт-на и така се получава чудесно.

# 514
  • русе
Както казах, не мога да определя какъв ми е подтонът, гледах в сайт за определяне цвета на фдт. Та сравнени номерата на Диора 3N, ЕЛ 3N1 ivory beige ми даде Бабмото на Шисейдо, който аз вече бях набелязала по снимките от сайта на шисейдо. Колко съм го уцелила, ще видим:grinning:

# 515
  • Пловдив
Точно 3N на Диор и 3N1 EL са неутрални. Имам ги и двата и са ми перфектни, но щом момичетата казват, че бамбу е топъл, а то даже си го пише, не ми се иска да стрелям в тъмното. Ще изчакам да ми се отдаде възможност да го видя на живо, така или иначе не ми е спешно.

# 516
  • Тук... някъде
Точно 3N на Диор и 3N1 EL са неутрални. Имам ги и двата и са ми перфектни, но щом момичетата казват, че бамбу е топъл, а то даже си го пише, не ми се иска да стрелям в тъмното. Ще изчакам да ми се отдаде възможност да го видя на живо, така или иначе не ми е спешно.

Аз съм 2N1 на DW и bamboo е близък до него, щом Вие сте 3N1 може би нещо по-тъмно от bamboo ще Ви пасне по-добре.

# 517
И аз съм 2N1 на DW и 2N на Dior, както и 108,3N от Clarins Everlasting. За Shiseido се бях спряла на цвят Silk, но както писах, се отказах.

# 518
  • русе
Значи, ако ми е по тъмен ще е по добрия вариант, примерно лятото ще ми свърши работа, скоро ще разбера. Това ми беше ориентир за избора

# 519
Аз имам Oak и Bamboo, не бих казала че са неутрални, по-скоро с жълто-маслинен подтон, но категорично не са топло-оранжеви. Най-Тъмният наличен в Италианската Сефора е Oak, който ми е Ок за есента и пасва на 3ките на Диор и 2-3 на DW (в зависимост от цвета). И при мен има покривност, не е маска, кожа отдолу се вижда, но съм си показвала мелазмата тук, както и с ФДТна. За мен е страхотно откритие за суха кожа.

# 520
Да, пропуснах и това, че е за суха кожа, а моята не е. Та и това ме спря.
Да ви кажа, онзи озаряващ крем на Lirene стои много добре под течен фдт какъвто е Pupa Like a Doll, който е и леко матиращ.

# 521
  • русе
Така дойде и моето Шисейдо, два дена го разносвам. Цвета става, може би е една идея леко светъл, но пък се харесвам. Лицето се озарява изглежда естествено, хем си с грим, хем не си-  това каза колегата ми мъж Grinning Покривноста е средна и приятна като усещане. Доволна съм, но все си мисля как ли ще ми седи по тъмен цвят. Замислям се дали да не взема Oak цвят. В кой сайт от българските пращаха продукт с мостра за проба и възможност за връщане, ако не ти хареса мострата?

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 06:16 от mypi1975

# 522
В Нотино, но не за всеки продукт я има тази опция. Освен това пращат едно към гьотере... Преди като поръчах Dior 2N и чекнах да получа мостра, получих мостра 1N Satisfied Поне са уцелили да е на същия продукт.

# 523
  • русе
Значи правилно съм си мислила че е Нотино ,но сега не я виждам тази опция. Изръчках целия сайт, през телефон, и няма такова нещо

# 524
Ако я има е при самия продукт, не е отделна опция. Ето тук я има и както ти казах, преди време като поръчвах, се възползвах, а те пратиха съвсем друг цвят! Нали идеята е да пробваш поръчаното и ако не ти пасва, да го върнеш, без да отваряш голямата опаковка. Е, надявай се да ти пратят мостра от същото...
https://www.notino.bg/dior/dior-forever-skin-glow-ozarjavassh-fo … pf-15/p-16108797/

Общи условия

Активация на акаунт