Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 40

• 61 946
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
  • русе
Диа, права си, не при всички я има. Благодаря

# 526
Мога да пратя снимка с OAK във Вайбър, че тук се скапва цвета. За насока.

# 527
  • русе
Мога да пратя снимка с OAK във Вайбър, че тук се скапва цвета. За насока.
Heart

# 528
  • софия
Дами, стигнах и аз най-после до Sefora, да пробвам KVD Apple. Едно добро момиче ме определи като 027.
Ей сега го сложих(с пръсти) и искам да кажа, че не съм имала по-покривен ФДТ. Само с лека цветна, база на NYX, покри всичко без допълнителна маскировка.
Разбира се, продължавам да се тревожа от факта, че го препоръчват за мазна или комбо кожа, каквато моята не е. Обаче... Имам опит с един корейски, определен точно като такъв, който ползвам 2 години без забележки.
Така, че стискайте палци до довечера да се разбере как се държи и може  да ми го  сложи Дядо Коледа в чувала! Blush

# 529
  • Бургас/Пз
От една много мила съфорумка получих този фдт CHANEL
LES BEIGES WATER-FRESH COMPLEXION TOUCH https://prettyshop.bg/products/les-beiges-water-fresh-complexion … AYASAAEgIANPD_BwE цветът е В20. Мога да кажа, че най-после намерих това, което търсех. Като втора кожа ми е, само че хубава, равна, без да личи, че съм с грим, не ми цапа бялата яка на ризата и най-вече сухата ми кожа се чувства прекрасно. Отдавна търсех нещо, което да не личи , че съм с грим и ето намерих го и съм много щастлива. Шисейдото също ми е фаворит в момента, но този направо ме очарова. Та за момента топ три са ми Шанел и Шисейдо за през деня и Ланком Тейн идол 24 часа за вечер. Диор Форевър го подарих на дъщеря ми и тя много го хареса. GUERLAIN L'ESSENTIEL едва го изхабих. Много го харесвам как ми стои, но само за 3-4 часа, после става ужас, пък за лятото хич. Няма да го повторя. А и такъв трансфер прави, че не и истина. С ДУ никога не можах да се спогодя. Повече мисля да не си правя експерименти, поне докато кожата ми не покаже, че има нужда от нещо друго Simple Smile

# 530
Еее, този Шанел е прекрасен!❤

# 531
Да, на мен също ми допада за грим без грим, но откъм подтон изборът е ужас. Шанел така и така не са особено инклузив за по-жълта кожа, но с този тотално отрязаха тази част на пазара.
Ани, ако този е твоят пробвай и единицата на Шанел. Чудесен е, не го пудри обаче.

# 532
  • Бургас/Пз
Да, на мен също ми допада за грим без грим, но откъм подтон изборът е ужас. Шанел така и така не са особено инклузив за по-жълта кожа, но с този тотално отрязаха тази част на пазара.
Ани, ако този е твоят пробвай и единицата на Шанел. Чудесен е, не го пудри обаче.
Двойката ми заспа, направо чак не ми се вярва , че толкова добре ми пасна. Никаква пудра не слагам , то просто нямам нужда. Ама аз напоследък май изобщо нищо не пудря. Отвреме на време слагам перлите на Герлен, ама само, защото ми е много кеф с тях и не ми изсушават изобщо слава богу.
Ще пробвам и единицата Simple Smile Вече не страдам изобщо по Солея на Том Форд, едва го прежалих Simple Smile

# 533
Аз мисля, че NiaV  с единицата на Шанел, имаше предвид този фдт Simple Smile

# 534
Така е, него имах предвид, извинявам се.
Не че другият не е хубав- чудесен е, просто и този така.

# 535
Търся си бюджетен руж с светла кожа  съм и червенина която прикривам но незнам кой цвят ще ми отива и да е леко блясък няма ли да е по добре

# 536
  • на последния етаж
Исках да пробвам новия фдт на Shiseido, но не намерих къде (няма го в Дъглас, БЗ, Сефора в Сердика). Реших да поръчам насляпо, но се колебая между Quarz и Cashmere, а и в Нотино, където цената е най-изгодна, са изчерпани. Цветът Cashmere жълтее ли? 

# 537
  • Бургас/Пз
Исках да пробвам новия фдт на Shiseido, но не намерих къде (няма го в Дъглас, БЗ, Сефора в Сердика). Реших да поръчам насляпо, но се колебая между Quarz и Cashmere, а и в Нотино, където цената е най-изгодна, са изчерпани. Цветът Cashmere жълтее ли? 
Според мен не жълтее изобщо

# 538
Кашмир го пробвах в магазина. Розов подтон има,

# 539
Имам го и за мен е с неутрален подтон. 😄

Общи условия

Активация на акаунт