Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 40

• 61 819
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Момичета,  а какво ви е мнението за фон дьо тените на Герлен. Вече се чудя към кой да се насоча или да си взема пак ДУ на Ести. Исках все пак да разнообразя с нещо по- сияйно.
Аз много харесвам фдт на Герлен. Почти не съм попадала на лош. Но, това, без което никога не оставам, е Terracotta Joli Teint. Харесвам го, защото озарява, изравнява и има фактор 20.

# 631
Няма Laura Mercier в Сефора .

# 632
Благодаря, Candy и Agent Simple Smile

# 633
  • плевен
Момичета,  а какво ви е мнението за фон дьо тените на Герлен. Вече се чудя към кой да се насоча или да си взема пак ДУ на Ести. Исках все пак да разнообразя с нещо по- сияйно.
Аз много харесвам фдт на Герлен. Почти не съм попадала на лош. Но, това, без което никога не оставам, е Terracotta Joli Teint. Харесвам го, защото озарява, изравнява и има фактор 20.
Гледах и него. А как е като покривност и трайност?

# 634
Гледах и него. А как е като покривност и трайност?
Като трайност е бетон-няма мърдане през целия ден. Като покривност е нормално покривен, не е от тези, които шпакловат. Но, такива шпакловки по принцип при Герлен няма. Аз винаги търся нещо много леко. Този не е от най-леките, но е приятен за носене.

# 635
Аз мисля пробвах всичко, което Герлен изкара на пазара в последните 10 години като тонирани продукти, може би още имам разни неща. Освен пресованият вариант на Lingerie de peau, който е спрян (разбира се), не харесах нито един техен продукт достатъчно за топ 20. И с базите така, и с метеоритите… айде, метеоритите влизат в топ 20 (поради недостатъчен опит вероятно), но определено не влизат в топ 10. При червила, аромати, руж съм имала чудесни попадения. Но за кожа-никога.

# 636
Ето, колко е странно всичко, свързано с тоналните продукти. А за мен тоналните на Герлен винаги са били много, много любими. С изключение на златната база и метеоритите, които са ми направо противни. Но, вече рядко посягам към Герлен, защото имам други интереси. Само като излезе нещо ново по-интересно, аз го купувам, колкото да съм се разписала.

# 637
Факт, факт. От кожа до кожа има огромна разлика. Знам, че си имам пълни противоположности в темата, които като похвалят нещо направо го трия от списъка. Имам си и такива, които когато пишат-скачам на мига. Всичко е толкова индивидуално, вече никому не препоръчвам поръчка на сляпо. Не съм зачеркнала марката, продължавам да пробвам всичко, просто купувам/купувах адски много тонални продукти, ако по почти всяко време имам отворени 50 до 100, Герлен никога не ми е в топ 20те. Но моето е лудост, няма какво да се лъжем.

# 638
  • Бургас/Пз
Момичета, препоръчайте ми алтернатива на Метеоритите на Герлен . В момента не слагам никакъв фдт, само слънцезащита и метеоритите. Свършват ми , понеже дъщерята отнесе половината кутия и искам да ги заместя с нещо. Искам само глоу и нищо повече

# 639
Аз мисля пробвах всичко, което Герлен изкара на пазара в последните 10 години като тонирани продукти, може би още имам разни неща. Освен пресованият вариант на Lingerie de peau, който е спрян (разбира се), не харесах нито един техен продукт достатъчно за топ 20. И с базите така, и с метеоритите… айде, метеоритите влизат в топ 20 (поради недостатъчен опит вероятно), но определено не влизат в топ 10. При червила, аромати, руж съм имала чудесни попадения. Но за кожа-никога.
Искам само глоу и нищо повече
Реалната top класация започва когато без декоративна козметика човек се погледне в огледалото. Едно лице с несъвършенства (пори, пъпки, петна, бръчки...) има един вид критерии при избор; една съвършена кожа - други, тя не търси ефект "боядисване" или "шпакловане" (защото няма какво да прикрива), а продукт, който подчертава естествените й достойнства. И тук нямам предвид недостатъчен опит, а естетика.
Това за мен са glow продуктите.

# 640
Искам само глоу и нищо повече
Реалната top класация започва когато без декоративна козметика човек се погледне в огледалото. Едно лице с несъвършенства (пори, пъпки, петна, бръчки...) има един вид критерии при избор; една съвършена кожа - други, тя не търси ефект "боядисване" или "шпакловане" (защото няма какво да прикрива), а продукт, който подчертава естествените й достойнства. И тук нямам предвид недостатъчен опит, а естетика.
Това за мен са glow продуктите.
Абсолютно!

# 641
  • Бургас/Пз
Много започнаха да спекулират производителите с така нарочените глоу продукти . То и фдт на Диор и Шисейдо уж са глоу , ама са си и кит в голяма степен. А аз не искам в момента да слагам такъв тип продукт през деня. Харесва ми леката гладкост , която ми дават метеоритите , без да ми променят цвета на кожата. Шисейдото  много ми харесва, но като съм с него не мога да кажа, че съм без грим колкото и да е незабележим.
Чудя се за една пудра на Дъглас, която преди време май някой я беше похвалил в темата, обаче сега не я намирам назад в мненията.
Ако някой се сети, моля да ми подскаже коя беше Simple Smile

# 642
# 643
Има едно оцветено серумче на Westman Atelier, което предава точно такъв глоу ефект, даже, ако човек е с мазна кожа, може да стане прекалено глоу. В последните години използвам точно такива продукти за лице, леки, незабележими. Ужасно демоде са ми шпакловките. Ако човек има лоша кожа, по-добре да инвестира в подобрението на кожата си. Много харесвам лек грим. И толкова подмладява и освежава. Дори сенките за очи са ми демоде!

# 644
Аni_d,  тези пресовани коригиращи пудри на Givenchy пробвала ли си? Като метеоритите са, понеже имат различни нюанси. Много са фини и не си личи като ги носиш, но придават свежест и коригират унил тен.

Общи условия

Активация на акаунт