Еманципацията – ограбва или възнаграждава модерната жена?

• 24 525
  • 1 057
  •   1
Отговори
# 1 035
И все пак, жената трябва да си знае цената. Аз по храсти и задни седалки не бих се прежалила.
Някога на 20, заради тръпката от неизвестното и авантюрите съм пробвала всичко, но на тоя етап найн.
Има и нещо, което се нарича почтеност от страна на мъжа. Примерно ти не можеш да осигуриш определен стандарт обаче се вреш, виждайки че една жена е хлътнала по теб. Срещу другото - просто пасуваш и гледаш да не си в тежест. И аз съм найн на този етап. Затова като няма достатъчно привличане търся кусури за да приключа връзката.

# 1 036
Какво значение има кой печели повече?
Печели този, за когото има сфирка.

# 1 037
  • София
Реве, четохме те и за затворника, евреина, румънеца е нова звезда.
Всички са от един кол мъ̀же, не знам защо се обясняваш.
Тенкю, некст.

# 1 038
  • София
Темата е за еманципацията, която не е просто плащане на сметки.
Защо не откриете една тема за Равена, мъжете и и секса и който иска да пише там?

# 1 039
  • Paris, France
И все пак, жената трябва да си знае цената. Аз по храсти и задни седалки не бих се прежалила.
Някога на 20, заради тръпката от неизвестното и авантюрите съм пробвала всичко, но на тоя етап найн.
Има и нещо, което се нарича почтеност от страна на мъжа. Примерно ти не можеш да осигуриш определен стандарт обаче се вреш, виждайки че една жена е хлътнала по теб. Срещу другото - просто пасуваш и гледаш да не си в тежест. И аз съм найн на този етап. Затова като няма достатъчно привличане търся кусури за да приключа връзката.

Ужас! Няма непочтено да излизаш с жена, която е хлътнала по тебе и иска да излиза с тебе. Мъжете не търсят да осигуряват стандарт, още по-малко на жени, които са очевадно хлътнали по тях и тръгват с тях, че и плащат чинно. Ако желаеш мъжът и стандарт да осигурява е редно да поставиш условието преди да започнете да излизате заедно. Непрекъснато пишеш как си имаш всичко, всичко можеш, ръчкаш се да плащаш и после се оплакваш.

Всеки си гледа и защитава собствения интерес. Много наивно разсъждаваш.

Мъжете, които предлагат да осигурят стандарт обикновено целят млада, бездетна жена, жена,  която има много опции и са преценили, че са под нейната популярност. Тоя, дето може да ти осигури стандарт, може да го осигури и на някоя 25 годишна, новопристигнала филипинка, кубинка, украинка и те ще са по-високи от тебе, защото за тях предложеното подобрява значително живота им.

Оттук нататък кой знае какво привличане няма да има. Като искаш привличане - иди при гинеколог и поискай ХЗТ. Виждам разликата с просто око. Аз не ползвам засега.

А кусурите ти ги намираш още преди да е започнала връзката. Написа го, мислиш първо за децата. Не щеш връзка, Раве. Face it!

# 1 040
Реве, четохме те и за затворника, евреина, румънеца е нова звезда.
Всички са от един кол мъ̀же, не знам защо се обясняваш.
Тенкю, некст.
Ами имам какво...обяснявам. Ю ту тенк ю за включването.Stuck Out Tongue Winking Eye
Какво е ХЗТ? Не искам стандарт. Искам безкористност и почтеност. Толкова ли е сложно? Засега само с евреина го постигам, точно поради невъзможността на връзката.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 03:49 от Ravenna

# 1 041
  • Paris, France
ХЗТ (хормонална заместителна терапия) =HRT (hormone replacement therapy). Лепиш си едни лепенки на кожата. Има биоидентични хормони. Трябва и малко тестостерон. Либидото се връща с взлом. Жените спираме да сме черногледи.

Толкова ли е сложно? Засега само с евреина го постигам, точно поради невъзможността на връзката.

Просто е и сама го виждаш, но искаш да го усложниш. 🥳 Връзката ви си е напълно възможна и се осъществява. Освен него имаш баща и син при тебе. Освен религията му, заради която не може да се афиширате в средата му го има и баща ти, заради когото не може да се афиширате в твоята среда. Квит сте във всяко отношение. Хайде, кротвай се! Екстра сте си.

# 1 042
  • Далечният изток
Равена имаше ако помня правилно две теми. По-интересно е да обсебваш други теми, дори и да нямат общо с живота ти. Появи ли се Равена, се стига до напоителни разкази за мъжете ѝ и секса ѝ и най-вече за парите ѝ и възможностите ѝ. Това ако е еманципация.....

# 1 043
  • София
Еми не е зле да се намеси модератор, защото темата явно се изчерпа.
Равена да си направи фен клуб.

# 1 044
  • Далечният изток
Не, просто с Невена могат да си пишат на лични.

# 1 045
Е стига де, съпорт груп за еманципирани жени е това. И си е по темата. Ако не биха те двете да внасят малко екзотика иначе, ще стане като по другите теми - коя по яко да впие токчето на цървулите си в неконформиращата комшийка, пардон, съфорумка или още по-добре, в мазохистичния мъжки бг мамец, и то въобще без да имитира включване по темата.

# 1 046
Дразни ме кокошкарлъка, еснафщината и тарикатлъка на дребно, обаче.
А защо не си вземеш някой без такива особености в националния стереотип? Човек който е израстнал в определена среда няма как да не попие от нея. Като ги избираш по държави премести географията малко и виж дали има подобрение ¯\_(ツ)_/¯

# 1 047
Защото тук масово мъжете са точно както ги описва Равена, че и по-зле. И да дойдат от други държави, попиват местния манталитет. Жените тук са страшно агресивни, поведението им е като на мъже, напълно еманципирани един вид. Нищо чудно, че това влияе на мъжа и неговото поведение и очаквания се променят. Полека-лека се превръщат в нежния пол.

На всичкото отгоре ми прави впечатление, че канадецът остарява много зле. Докато са млади са много красиви и повечето са супер атлетични, като минат 35-40, стават едни гушести като мисирки и масово оплешивяват.

# 1 048
Докато са млади са много красиви и повечето са супер атлетични, като минат 35-40, стават едни гушести като мисирки и масово оплешивяват.
Да не би жените им да ги охранват за да не им ги открадне някоя Равена? Satisfied А и винаги може да слезете на юг да приберете някой снажен каубой, като от рекламата на Малборо. Тамън е време за ваканции.

# 1 049
Не е само тук така. Бих казала навсякъде мъжете остаряват по-зле от жените. Даже може би в Канада имат повече възможности за поддръжка. В България, не ми се мисли наборите след 50 на какво приличат. Снажен каубой няма как да дойде без да минал имиграционната процедура. Няма да има право да работи. А, аз не се наемам да довеждам никого чрез брак. После, ако не се разберете ти увисва на твоя гръб да го издържаш, защото си му гарант.

Общи условия

Активация на акаунт