Еманципацията – ограбва или възнаграждава модерната жена?

• 24 155
  • 1 057
  •   1
Отговори
# 1 020
Явно затова има такъв наплив мъже да стават жени.

# 1 021
  • France
В момента, в който сме във връзка е нормално да играем екипно. Нито е хубаво сами да правим всичко (защото ще прегорим), нито е хубаво да се осланяме само на другия (защото той ще прегори). Не виждам нищо толкова сложно.

# 1 022
Интересна теза - по каква причина мъжете и жените се събират с такива не от своята "черга", задължително ли е да има нездраво доказване за сметка на отсрещния.
Не съм си търсила да се доказвам. Докрая не знаех, каква му е заплатата. Дразнеше ме, че като го помоля за помощ си ценеше собственото време, средства и усилия. Е, тогава аз се хващах и си свършвах работата сама. Това не е доказване, а липса на друга възможност. Като увърта и шикалкави, какво? Да го моля ли?...После тази молба ви я изкарват през носа, вярвайте ми.

# 1 023
Интересна теза - по каква причина мъжете и жените се събират с такива не от своята "черга", задължително ли е да има нездраво доказване за сметка на отсрещния.
Не съм си търсила да се доказвам. Докрая не знаех, каква му е заплатата. Дразнеше ме, че като го помоля за помощ си ценеше собственото време, средства и усилия. Е, тогава аз се хващах и си свършвах работата сама. Това не е доказване, а липса на друга възможност. Като увърта и шикалкави, какво? Да го моля ли?...После тази молба ви я изкарват през носа, вярвайте ми.

Аз всъщност те разбирам Simple Smile Напълно вярвам, че е възможно човек да бъде в двойка с някой с по-ниски материални възможности без да има задни мисли за доказване, налагане и т.н.

# 1 024
Аз пък се правя , че не разбирам от ремонти, кабели и тем подобни.
Като се замисля наистина не разбирам, не че няма да се науча, но нямам желание.
Не ми влиза в сферата на желанията😅😅😅

# 1 025
Аз не разбрах, в случая на Равена, тя ли печели много повече от евреина, или той? Щото ако е той, само предполагам, и да делят срещите на две - сори, голяма грешка. Аз бих се чувствала все едно аз си плащам да ме такова.

# 1 026
Споко! Не си плащам да ме такова, нито той ми плаща да ме такова. Всичко е на доброволен и приятелски принцип, без лоши чувства у никоя от страните. Ама, мерси за загрижеността!
Хората сме различни и го чувствуваме по различен начин.☺️

# 1 027
Абе остави човека да плаща, щом има мерак. Голямото чудене вече.. имал, дал. Подаръци не се връщат и ползваш докато на един от двамата спре да му е интересно. По-елементарно от това, не знам.

# 1 028
  • Paris, France
Какво значение има кой печели повече? Евреинът чинно си плащал всичко, но Равена, малко като социалистическа труженичка, настояла да плаща половината. Тя и с тоя преди евреина плащаше. Така иска. Преди 2 дена писа, че не приема само мъжът да плаща, защото щяла да е като не знам си какво.

Ако утре Равена спре да плаща съм сигурна, че мъжът ще поеме сметката и ще продължава да я кани.

# 1 029
С този преди него беше малко от немай къде. Той затова и се задържа само 2-3 месеца. Честно казано никога не съм се интересувала, кой печели повече. Не съм имала и проблеми с поемане на някои сметки. Дразни ме кокошкарлъка, еснафщината и тарикатлъка на дребно, обаче.

# 1 030
  • Paris, France
Как от "немай къде"? Никой не ти е опирал пистолет на челото. Плащала си, защото си искала. Немай къде е да нямаш храна, дрехи, подслон и затова да седиш с някого. Твоето е мазохизъм с елементи на съжаление.

# 1 031
Как от "немай къде"? Никой не ти е опирал пистолет на челото. Плащала си, защото си искала. Немай къде е да нямаш храна, дрехи, подслон и затова да седиш с някого. Твоето е мазохизъм с елементи на съжаление.
Аз не говоря за румънеца. Там не съм плащала нищо, с изключение на 2 мои сметки в ресторант. Говоря за най-първият една гръцко-канадска издънка. И да, имах нужда от секс навремето, не го крия. И го получих без много усилия и търсене. Не съм стояла кой знае колко. 2-3 месеца уикендите, нищо не е.

# 1 032
Абе, един мъж, ако не може и не желае да осигури елементарно комфорт на една жена, то не ми го хвали. Това хотел, ресторанти, подаръци са си задължителни и винаги са ми ги осигурявали. Аз мога да си осигуря всичко, но отношението на мъжа е важно.

# 1 033
Абе, един мъж, ако не може и не желае да осигури елементарно комфорт на една жена, то не ми го хвали. Това хотел, ресторанти, подаръци са си задължителни и винаги са ми ги осигурявали. Аз мога да си осигуря всичко, но отношението на мъжа е важно.
Зависи всеки мъж какво разбира под понятието комфорт. За някой е 5 звезден хотел, за друг- задната седалка на колата. Зависи ти какво разбираш под това понятие. На какъв етап от живота си, каква възраст. И над всичко стои привличането и химията. Т.е. с някой, по който съм луда бих спала и на палатка, докато за друг и 5 звезден хотел няма да стига. Това е. Изтината е, че изборът е ирационален и той принадлежи изцяло на жената. В по-млада възраст хормоните са движещата сила. В по-късна възраст няма такава, ако решиш да не си с някого.

# 1 034
И все пак, жената трябва да си знае цената. Аз по храсти и задни седалки не бих се прежалила.
Някога на 20, заради тръпката от неизвестното и авантюрите съм пробвала всичко, но на тоя етап найн.

Общи условия

Активация на акаунт