Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 32 186
  • 781
  •   1
Отговори
# 240
michelle, страхотни новини!

S.G.C, добре че заведе въпроса за бельото, че ние явно живеем в заблуда за това какво е свободно.

Вчера казах на ММ, че според мен е добре да си пусне спермограма, разбира се не беше доволен "пак ли ще ме тъпчеш с химия".. та, убеждавах го, че са полезни добавки, ама не се съгласи съвсем с мен.
Днес ме попита какво искам за рождения си ден, поисках спермограма Grinning

# 241
Благодаря ти!
Разсмя ме от сърце с желанието си за рождения ден! 🤭🤭🤭
Съгласи ли се накрая?
michelle, страхотни новини!

S.G.C, добре че заведе въпроса за бельото, че ние явно живеем в заблуда за това какво е свободно.

Вчера казах на ММ, че според мен е добре да си пусне спермограма, разбира се не беше доволен "пак ли ще ме тъпчеш с химия".. та, убеждавах го, че са полезни добавки, ама не се съгласи съвсем с мен.
Днес ме попита какво искам за рождения си ден, поисках спермограма Grinning

# 242
Мишел страхотно, няма нищо по хубаво от това да се чувстваш спокойна в ръцете на доктор. Очаквам съвсем скоро да се похвалиш Heart

2402 това е супер подарък Joy стискам палци да е "най-красивата" 😀
Аз днес до обяд тичах по алрголози, болници...... Тия комари ще ме съсипят.... Сутринта като станах не виждах с едното око от подуване, беше страшен кошмар. Сега се чувствам замаяна, но съм готова утре за работа. И макар да имам 10тина дни до Ц почвам и него да чакам, че ми писна да го чакам всеки месец. Да си отива!

# 243
Мишел, Чудесни новини 🍀💖

Като вземе да наближава дата за Ц и ставам “леко” нервна 😁 ако ще идва - да идва и да чакам следващата О и тъй. Сега ме изненадахте с боксерките, те приличат на шорти 😂😂 Преди седмица му намекнах за лаптопа - все още не ме е отразил и сигурно ще избухна накрая, ей така стават жените вманиачени като ходим след тях като грешни дяволи 😵 ще кажеш че го карам да го държи на главата си и така да стои 24/7 🫥🫥

В петък ще ходя да си пусна изследвания, дано всичко да е ред 🫤 пускам снимка какво ще си пусна без тези на 3ти ден МЦ. Ако съм пропуснала нещо ще се радвам да допълните.

# 244
Сиси ЗА ЩЖ, кръв, урина и КЗ си вземи направление ако можеш, че бая солено ще ти излезе наведнъж.

# 245
И в тон със ши****ното време навън....на мен ми дойде 3 дни по-рано от предвиденото. Извинявам се за израза, обаче съм зла като оса, всичко ме дразни, а мъжа ми мига много шумно. Свикнала съм да ми закъснява, обаче да идва по-рано ми иде в повече, дано е нещо моментно. Замислих се понеже пия Мио-инозитол дали не ми е скъсил цикъла? ( добавката е  PCOS care  на Биоклиник)
Пия само по една доза на ден, а иначе на листовката пише по две дози. Преди ми се е случвало с Витекс да ми се прецака цикъла. Ама нали съм със СПКЯ и викам айде и аз да подобря някоя яйцеклетка......

# 246
  • Замък сред облаците
Айде пак аз. Пих два месеца миоинозитол (инофолик комби) по една доза преди първата Б, подраняваше ми с 3-4 дни.

# 247
Айде пак аз. Пих два месеца миоинозитол по една доза преди първата Б, подраняваше ми с 3-4 дни.

Ееееее, спирам го значи...А иначе отрази ли ти се на нещо благоприятно или нямаше ефект?

# 248
  • Замък сред облаците
Ами на следващия месец забременях, но не знам колко ефект имаше инозитола точно. В месеца където не пих де.

# 249
Аз пия Инофолик комби (от година и половина)и нямам проблеми с Ц .

# 250
И аз го пих и забременях, може да е случайно, не знам. Цикълът ми беше станал доста дълъг, дали за това ми го изписа, за да по-добри яйцеклетките или и за двете- не знам. Почна да се нормализира, т.е се скъси. Пий го няколко месеца да видиш как ще е. Може пък да то се отрази добре пък. Помисли си 😀. И аз понякога преди цикъл не се понасям сама 😆

# 251
Мишел, супер новини!
Салсера, с глас се смея на шумното мигане на мъжа ти 🤭 Благодаря ти, имах нужда.

# 252
Здравейте бъдещи и настоящи мами! Грабя с пълни шепи от прашеца, който поръсвате. По изчисления в момента съм 5 дни преди МЦ, стискам си палци да не се появи и да си направя тест другата седмица. Днес имах леко кафеникаво зацапване, което се надявам да е добър знак. Стискам палци и на вас, които също тръпнете в очакване този месец! Nature Sun With Face Много се радвам за всички, които вече са видели двете чертички и от сърце ви желая леко и успешно бременеене!

# 253
Аз също пих Инофолик комби за година - скъси ми цикъла от 34 дена на 26 и ендокриноложката ми каза, че няма нужда да го пия повече, аз също съм със СПКЯ. Месец след като го спрях и аз забременях.

# 254
При мен от мио инозитола цикъла се закова на 26 дни всеки месец. Преди това варираше винаги различно между 24 и 28 дни. Моя приятелка с лека поликистоза като го пи при нея стана от 32-33 дни на 28. Важно е да уточня, че аз го пия по-често само веднъж дневно по 2000 мг, а тя два пъти дневно по 2000 мг. Знам, че дозата е 2х2000 но не съм сигурна дали само при поликистоза или като цяло за репродуктивната функция. Аз покрай детето просто не си напомням втори път да го пия 😁

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 23:46 от AlisonParker

Общи условия

Активация на акаунт