Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 32 185
  • 781
  •   1
Отговори
# 255
И в тон със ши****ното време навън....на мен ми дойде 3 дни по-рано от предвиденото. Извинявам се за израза, обаче съм зла като оса, всичко ме дразни, а мъжа ми мига много шумно. Свикнала съм да ми закъснява, обаче да идва по-рано ми иде в повече, дано е нещо моментно. Замислих се понеже пия Мио-инозитол дали не ми е скъсил цикъла? ( добавката е  PCOS care  на Биоклиник)
Пия само по една доза на ден, а иначе на листовката пише по две дози. Преди ми се е случвало с Витекс да ми се прецака цикъла. Ама нали съм със СПКЯ и викам айде и аз да подобря някоя яйцеклетка......

На мен ми инозитол май май ми удължава цикъла ,чак сега ми светна лампата а уж и аз съм с скпя

# 256
Значи извода е, че като го спра, ще забременея. Харесва ми този извод Wink

# 257
Момичета имам един въпрос, след като вече споделих за огромната ми липса на цикъл с над 14 дни закъснение вече и отрицателен тест имам следния въпрос… налично ли е “чудо” като липса на цикъл и овулация 😃 Чета в някакви стари теми, че това е възможно, но сега се замислих рано рано сутринта, дали все пак ако сега не се е случило ако дойде ову сега по време на закъснение не е възможно да стане 😁

П.С Послушах съвета за лекар и записах разбира се час, но има още 1 седмица до тогава… та ще си чакам часа и ще мисля само глупости до тогава 🤩

# 258
ММ е на спермограма след няколко дни и, ако са лоши резултатите вече няма къде да бяга.

Темата с боксерките и на мен ми е интересна, защото май излиза, че и моят ходи с тесни боксерки. Мислех да го карам да спи гол, ама не е удачно май, защото детето от време на време ни посещава в леглото все още Joy

# 259
  • Замък сред облаците
Момичета имам един въпрос, след като вече споделих за огромната ми липса на цикъл с над 14 дни закъснение вече и отрицателен тест имам следния въпрос… налично ли е “чудо” като липса на цикъл и овулация 😃 Чета в някакви стари теми, че това е възможно, но сега се замислих рано рано сутринта, дали все пак ако сега не се е случило ако дойде ову сега по време на закъснение не е възможно да стане 😁

П.С Послушах съвета за лекар и записах разбира се час, но има още 1 седмица до тогава… та ще си чакам часа и ще мисля само глупости до тогава 🤩

Или е киста, или ановулаторен цикъл.

# 260
Здравейте отново, днес МЦ дойде 4 дни по-рано, та няма да има нужда от тест. Не е бил нашия месец. Simple Smile

# 261
Привет 🍀
Относно боксерките, ММ носи само широки, купувам му на една българска марка, най- удобни са му. Преди и той носеше само тесни. За изследвания и пиене на добавки с него нямам проблем, даже той ми напомня да пия моите 🤦🏼‍♀️ аз нали реших този Ц да правя изследвания и защото съм късметлийка ми закъснява вече 7 дни, чудесно, и съм с 5 отрицателни теста, наченки за Ц, няма и така 🤷🏼‍♀️  аз имам един въпрос. Онзи ден ми попадна някаква група във Фейсбук, "Деси Костова - онлайн акушерка" четох , че има някаква програма за зачеване, та някоя от вас има ли инфо, че ми стана интересно 😁

# 262
На какво се дължи кафявото зацапване около О, тези дни следя с лентички и вчера забелязах такова. За сега пик не съм хванала явно предстои скоро.

# 263
Рекламата на Деси Костова и на мен ми излиза постоянно. Замислял съм се да пробвам.... Но не намирам отзиви никаде из формума за нея, нито в гугъл освен на сайта й. Което в днешно време ми е съмнително.
А сутринта се качих на кантара.... Че нещо полата ми се свила Joy цели 3кг съм качила,като ми е 6ти ден от приема на дуфастон. Отчитам го на него, така като се храня предимно до 6-7 и основно със салати.Почвам малко да се притеснявам след 3тия месец какво ще се случи.

# 264
  • Замък сред облаците
На какво се дължи кафявото зацапване около О, тези дни следя с лентички и вчера забелязах такова. За сега пик не съм хванала явно предстои скоро.

При пукане на фоликула може да има зацапване. При нисък прогестерон също.

# 265
Щом няма пик, може по принцип и от полип да е. Аз съм имала около овулация и точно от това беше.

# 266
hearty само това остава да е... Омръзна ми, то не беше ендометриоза, ЗФ сега и ако полипи открием вече ще се застрелям...ако продължи и следващия цикъл така пак ще тичам на преглед... 🤦‍♀️🤯

# 267
А полипа хич не е страшен Joy аз нали миналия месец махай един с миома (за която никой не ми беше казал и никой не беше видял) само проблема в полипа е че в 90% от случайте води до неуспешни опити.
Минзухар ако имаш съмнения за такъв заминавай след ц на 6 7 ден, за да се види.
Но пък твърде възможно е от самия фоликул да е било зацапването.

# 268
Как ви се виждат резултатите от цитонамазката?

# 269
И аз пих Инофолик, но съм толкова несериозна в пиенето на добавки, нямам думи. Но в месеца който бях започнала да ги пия, забременях, не знам дали е от тях, но после се оказа биохимична тази бременност, даже през месец забременях.... точно преди 2 години по това време, но горния си знае работата..... очакваме , тук не пиша нищо, защото не пускам никакви изследвания, пия си добавките , този път съм сериозна с тях.... Но ви чета, не пропускам никоя темичка☺☺

Общи условия

Активация на акаунт