Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 32 157
  • 781
  •   1
Отговори
# 345
  • София
аз какво да кажа като детето ще направи 9 скоро.... да се отказвам направо Wink

# 346
Шанталче на теб и на Кактусчето ви се възхищавам, колко сте упорити въпреки трудностите. 😊

# 347
Моето дете е на 11г. Разликата е огромна , но той толкова се вълнуваше. Уви, утре ще правя аборт, защото се оказа кухо яйце. Каза ми, че вече не иска бебе, защото не иска никога да ме вижда повече да плача😭

# 348
Направо настръхнах.
Моята племенница, която миналата година беше на 4 пита майка си, какво е станало с нашето бебе.
Тя ѝ беше казала, че се е объркала и е нямало бебе, но детето твърди, че е имало. Няма как да я излъже човек. На тези години разбират, а и аз бях на такъв етап, че си личеше.
Лично аз, в ранна бременност вече не бих казала на детето си.

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 17:20 от m-angel

# 349
Съжалявам, може ли да питам...

# 350
Аз също направих грешката да кажа на нашето дете с предишната бременност, защото не исках да го вдигам. Беше на 2.5, разбра веднага и след това беше тегаво да обяснявам какво се е случило. Месец мина, докато забрави и нон стоп повтаряше, че мама вече няма бебе в корема, плачейки.
При евентуална нова бременност бих му спестила тази информация, поне докато не стане видимо.

Може ли да питам , съжалявам.

Oбаче съм в адска чуденка, защото 3ти ден имам хубав тест за овулация. WTF. Някой с подобен опит?

Скрит текст:

# 351
hearty може да си с по късна О продължавай, кой ден от Ц ти е днес?

# 352
Минзухарче, тестовете са от 13, 14 и 15 ден. Аз по принцип я усещам доста силно и разбирам кога се е излюпило яйцето, но тези тестове доста ме объркаха, защото след първия тест най - горе ми приключиха болките. Днес вече е отрицателен теста. Head Band

# 353
Може ли да питам , много съжалявам 😭...
Каквото и да напиша, не мога да направя болката по-лека, надявам се времето да помогне! 🙏🏻

# 354
Може ли да питам, много съжалявам за това през което преминаваш. Blue Heart
Искам само да кажа от друга гледна точка, че според мен във всяка една разлика, дали малка или голяма, между две деца могат да се намерят положителни страни. Аз имам 11г. по-малък брат и мога да ви кажа, че според мен това е една идеална разлика между деца. В момента имаме страхотни отношения, защото винаги аз съм била достатъчно голяма, за да го разбирам, да се грижа за него, подкрепям и покровителствам и да имаме страхотни осъзнати отношения без почти никакви драми, дразги, ревности, завист и други типични за деца с малка разлика проблеми. Въпреки че нямам деца, от родителска гледна точка също мисля, че е добра разлика, защото тъкмо си поотгледал едното дете и идва другото и някак се балансират нещата и като време и като финанси, които да се отделят на всяко. С две думи искам да кажа, че разликата във възрастта трябва да е последното нещо което да ви притеснява, важното е да сте живи и здрави и да имате сили и здрава психика, за да си ги отгледате.

# 355
И аз съм така последните два цикъла и не знам на какво се дължи.. Явно след противозачатъчните хептен се обърка.... 😐

# 356
Децата всичко усещат....С първата ми бременност като казах на племенниците ми и те в началото много се радваха. Но имаше един ден в който бях при тях и като си тръгвах вместо обичайното ни довиждане с " Чао лельо, чао бебе" племенницата ми каза " Чао, лельо, чао.....нещо". Аз се обидих и й казах защо така наричаш бебето. Една седмица по-късно разбрах за миседа. А тя как е знаела, не знам. Но децата усещат.

Вече на няколко места го казвам, но пак ще кажа за момичетата, които не знаят - НЕ ПОЛЗВАЙТЕ НОВИТЕ ТЕСТОВЕ НА КЛИЪР ОВУ. Дават по 5-6 положителни теста, а реално не са, пробвах няколко пъти да ги засичам с други овулационни, а ми при тези ми дава 5 положителни, при другите 1-2 и после стават отрицателни след овулацията. Как да разберете дали са от новите (освен че вътре са сини, старите бяха зелени). Новите са произведени в САЩ, отсрани на опаковката го пише, а старите в Канада.

# 357
Момичетаааа, какво ще кажете. За изследванията, които пуснах днес..

# 358
  • Замък сред облаците
Салсера ми е взела думите за клиър тестовете, понеже случайно купих и от двата от една купчина в аптеката.

Мария, всичко е в норми.

# 359
Mommy22, не се отказвайте от опитите. Бебеправете си за удоволствие - трябва ви само един здрав и читав сперматозоид.

Може ли да питам, много съжалявам за развоя при теб! Мислех си за теб вчера и какво ли се случи в крайна сметка.

Общи условия

Активация на акаунт