Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 32 122
  • 781
  •   1
Отговори
# 480
кой фоликул да се е спукал? днес съм 2ри ден от Ц

Аз доколкото разбрах имаш задържан фоликул, затова казвам, че може да се е спукал. Може да не съм разбрала нещо

# 481
  • София
наистина така каза Сенкова, но е написала остатъчно жълто тяло на листа

# 482
По принцип жълтото тяло е в резултат от овулацията и се резорбира около началото на М доколкото знам, когато тялото разбере че няма бременност, която да поддържа. Ако не изчезне се води "киста на жълтото тяло". Обикновено пак изчезва от само себе за няколко седмици - един цикъл. Щом е толкова малко сигурно още по-бързо ще се махне.
Аз съм имала 5см киста на жълтото тяло, която един коремен хирург искаше да ми маха с отворена коремна операция, добре че си отидох при АГ, който ми обясни, че това са пълни глупости. За седмица и половина беше намаляла с повече от сантиметър, след още няколко дни спрях да я усещам, значи беше намаляла още.

# 483
Аз понеже много мисля за контрола, преди време попаднах на това нещо, сигурно вече съм го публикувала:
Скрит текст:
Желанието за контрол ни пречи и за реализирането на желанията ни.
То ни кара да бъдем в напрежение, пречи ни да се доверим и да допуснем желаното  в живота си.
За мен една от най-големите спънки при осъществянето на намеренията ми е  било  вкопчването в желаното, стремежът ми обстоятелствата да се подредят по моя начин и недоверието към живота.
Пропускала съм възможности само защото съм настоявала да следвам точно моя план и съм била убедена, че всичко зависи само от мен.
Докато осъзнах, че със силното си желание за контрол сякаш съм казвала на Вселената – „Не, ти не знаеш как да подредиш живота ми, искам да бъде по моя начин. Нямам ти доверие…“
Когато отпусна контрола и престана да се опитвам да управлявам света, нещата се случват, макар и често по съвсем различен начин от първоначално замисления.
Защото когато отпуснем юмрука, в който така силно сме стискали желанието си, то започва да става реалност. Сякаш Вселената е била притихнала в очакване да отворим дланта си, за да постави в нея мечтата ни…

Разбира се не и нищо да не правим като във вицът за попа дето отказал да се качи на 3 различни лодки, дето се опитали да го вземат при наводнение, защото бог ще го спаси и като се удавил и отишъл в крайна сметка при бог, се оказало, че именно той пратил 3те лодки Simple Smile

Шантал и аз имах старо жълто тяло един месец, но не казаха киста "корпус лутеум" пишеше.

# 484
  • София
Момичета,вкарах се в някакъв малоумен филм ...
Връщам се няколко месеца назад ,януари имах много положителен тест за овулация ,лентите направо светеха,тогава не помня защо,но пропуснахме месеца.
Февруари месец бяхме доста активни ,но така и не видяхме положителен тест за овулация.Да,ама забременях -неуспешно.Кухо яйце ,от десен яйчник.
Миналия месец пак имах супер положителен тест за овулация и симптоми.Изпуснахме тогава момента за секс.
Този месец бяхме на море ,до преди два дни не бях правила тестове,но вчера реших да препишкам един.Датата за овулация попринцип ми е днес при 29 дневен цикъл,но теста е абсолютно отрицателен,вчера също беше така ... с много лека бледа черта.Напомня ми ужасно момента с неуспешната бременност и направо ми става лошо 😣 Ситуацията е едно към едно с неуспешната бременност.И сега ще счупя тъпометъра с един въпрос.
Според вас дали е възможно след качествена овулация да следва друга,с не дотолкова качествена яйцеклетка?
Миналия месец беше овулацията от левия,този месец пак е от десния яйчник мисля.
Скрит текст:

Левия (с леката черта )е от вчера,десния от днес

# 485
Според вас дали е възможно след качествена овулация да следва друга,с не дотолкова качествена яйцеклетка?
Не, а и като не хванеш пика на ЛХ (защото това хващат тестовете за овулация, а не самата овулация) не значи че имаш некачествена яйцеклетка. Ти сама го каза в началото на поста си - филмирала си се 😉 Ако днес ти е деня за овулация, теста би трябвало да е бил положителен преди 2 дни, а не вчера. А и може да си пила много вода или да не си стискала достатъчно преди самия тест , абе като цяло тия тестове грам не ги харесвам, само филмират хората

# 486
  • София
Не, а и като не хванеш пика на ЛХ (защото това хващат тестовете за овулация, а не самата овулация) не значи че имаш некачествена яйцеклетка. Ти сама го каза в началото на поста си - филмирала си се 😉 Ако днес ти е деня за овулация, теста би трябвало да е бил положителен преди 2 дни, а не вчера. А и може да си пила много вода или да не си стискала достатъчно преди самия тест , абе като цяло тия тестове грам не ги харесвам, само филмират хората
Щракна ми в главата и викам да си го изпиша 😁
Просто нещо ми съвпаднаха събитията от преди няколко месеца ,иначе не бих обърнала особено внимание ...

# 487
  • Замък сред облаците
Миии, аз не виждам някаква логика, ти според мен си внушаваш. А качеството е тото.

# 488
Само да добавя, че аз нали превъртях играта от простотия с тестване миналия месец и буквално въртях тестове, когато ми падне, на обяд силно отрицателен, вечерта мега положителен. И тествах отново само, защото както писах по - горе, си я усещам яко.
За мен няма логика в редуването и лошото качество.

# 489
Аз имам мега странен въпрос.. най-вераятно ще ви се стори глупав, но аз никога не се ориентирам кой ми е първия ден от МЦ. И ака до сега ми беше все тоя преди обяд, след обяд, то този месец със стимулацията ми е важно да определя точния ден. Дойде ми преди 15 мин в 10:30. Днес ли ми е първи ден или утре? В чужди сайтове съм чела, че първи ден е, първия ден в който с събудиш с МЦ, тука от Г знам, че е преди обяд ,ако ти дойде е първи ден или следобед ако дойде тогава следващия ден е първи. Та сега аз как да го смятам? Ще звънна на лекаря за час и пак ще попитам, ама повечето пъти е асистент на телефона и не знам да имам ли доверие.

# 490
Днес ти е първият ден със сигурност, ако ти е дошло в 10.30ч. с ярка кръв, а не само зацапване.

# 491
Първи ден се води този с ясно изразено кървене (т.е. не примерно кафеникаво прицапване), като ако кървенето почне преди обед си е първи ден, ако е късен следобед-вечер следващия ден се води първи.

# 492
На мен направо си ми идва ярка кръв всеки път. Значи го броя за днес и от утре почвам терапията за 5 дни. Много ви благодаря  😊

# 493
По темата да питам.. ако е само слабо кафяво зацапване няколко дни и не премине в цикъл броите ли го? Аз имам през 2-3 седмици такова, но така и не ми идва, и не знам дали е нещо свързано с овулация, или имплантация (хаха, смели мечти), таа да, броите ли го?

# 494
Днес се чух с доц Михайлова, каза да си продължавам лекарствата, август контрола на НК клетки и септември ще се видим.Трябва да се заредя с търпение... 😑 И като се видим ще мислим варианти...

Общи условия

Активация на акаунт