Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 32 126
  • 781
  •   1
Отговори
# 465
Аз чакам Ц тези дни, и да ви кажа добре се разписахме не следяхме овулацията и общо взето опити бяха както поискаме. Прибвах се да я хвана с лентички ама нещо не се получи и ги зарязах..😂😁Включих и гелчето Перферт на ММ му хареса 😂. Имам един ранен тест за Б.

# 466
  • София
Минзухарче, страхотно сте се трудили - хайде да е положителен теста!

# 467
Шанталче, нормално е да не ти издържат нервите. Понякога се чувстваме все едно няма крайна точка тоя точен момент хехех Аз последния път на прегледа д-ра като ми каза пак,че трябва да имам търпение, му казах,че аз търпението го измервам количествено 🤣🤣 Мога да имам много търпение, ама да ми кажат докога точно трябва да е.
Одри, да права си може би за хопохондриите. Майка ми най-често ми го "набива" това определение и може би така съм го възприела. Въпреки че на моменти и ММ и другите от семейството смятат,че преколявам с прегледите и търсенето на второ,трето и поредни мнения...Разсмя ме с това за мъжа ти хаххаа мъжете понякога са много сладко наивни и развеселяват.
Минзухар, аз ползвам същото приложение!! ММ е много смешен като почне да брои дните със сърчица и се надъхва 🤣🤣

# 468
  • София
Това, което ме кефи при Сенкова е оптимизмът й - винаги е позитивно настроена, вкарва свежи мисли в главата ми ... Ето днес й викам да пуснем АМХ преди следваща стимулация, за да не падне много и да не можем да кандидатстваме за 3ти опит.. отговорът й беше: ма какъв трети... няма да стигаме до там Grinning

# 469
2402, успех на новото място!🍀
Лилиум, честита радост! Бъдете здрави и щастливи! ☺️
Пълнолуние, честита заповед и нека имате успех от раз! ❤️
Дриймчее, много се радвам за теб! 😍 Нека това да е вашето бебче. 🍀
Шанталче, напълно те разбирам, но всичко се случва с причина и аз също се успокоява м със "сега не е бил момента". На мен задължително вече ми изписват контрацептиви месецът преди стимулация/трансфер, за да не правя кисти/задържан фоликул. Аз също имах задържан фоликул на втория цикъл след последната стимулация. Нормално, все още не са се наместили хормоните. Пожелавам ти много търпение и спокойствие за следващия опит, който ще е успешен! 🍀🍀🍀
Минзухарче, стискам палци ❤️
Мила ❤️❤️❤️ Хайде и теб чакам скоро с хубави новини! 😘

# 470
Шантал, Кактус благодаря момичета! Изкушавам се да го направя, но като знам че шанса за - е голям се спирам... Този месец е последния с леката терапия каквото е писано. Вече съм готова за по сериозно даже аз натискам ММ. 😁

# 471
2402 Хайде новото да е на късмет Heart
dreamer стискам палците за слонско ЧХГ Hug
Минзухарче няма да чакаш Ц! След 9м  Blush
shantal с тия фоликули..... Аз миналия месец бях сигурна, че ще види нещо... А то фоликул.... Погледи го от хубавата страна за гостите,ще се криете като ученици Grinning

Аз отчитам последния ден на Ц, заредих се в обедната с о виу, а така ми привлякоха вниманието и шуърЪ но се стърпях, моя ММ е пипал нещо и ще трябва да го излекувам за няколко дни, за да не ми обърка О Joy
Но съм доволна от себе си след дуфастона бях качила 3килца, сега ги оставих на предната пресечка, спрях да пуша (само с кафето една сутрин 🤫) храня се много добре. Та да идва вече друго не остана да променям освен коремчето.

# 472
Лилиум, да ви е живо и здраво 🙂 пожелавам много радост и щастливи мигове🙂

# 473
  • София
реално не е крайно фатално - просто ще ходя до клиниката сутрин и следобед, на тръгване за офиса и на прибиране. проблемът идва за поставянето на таймиращите инжекции + безалкохолната диета на ММ преди пункция...

# 474
Всички, които сте се потрудили този месец - стискам палци да се похвалите после с положителен тест (без значение дали шанса е 1 или 10%)

shantall, алкохола не е препоръчителен в жегите, ето ти едно добро оправдание. Пък за другото - я имаш да дадеш нещо на приятелка, я си се сетила, че трябва да отидеш до магазина, или ако я правиш вкъщи - изморена си искаш да легнеш за 5 мин в другата стая.

# 475
  • София
сега се зачетох в листа от прегледа пише формация 14мм, вероятно остатъчно жълто тяло. това значи ли, че този месец овулация не се очаква?

# 476
Шанталче, знам колко е трудно да мислиш положително ,но все пак изпращам ти целия си позитивизъм и прегръдки
Лилиум,честит син
Момичета ,кураж на всички, с 1 или с 2 % ще успеем
Ние сме се отдали на почивка ,зарязах да следя овуто ,изобщо не го мисля
Отдали сме се на любов, даже мм каза,че когато не го говорим това смв правили по як секс (има нещо вярно)
И да не е нашия месец поне ще знам че този месец смв се постарали на 101 процента
Това гелче преферт дали мога да го купя свободно от аптеката без да ми искат рецепта

# 477
  • София
да, можеш да вземеш гелчето свободно от аптека, стига да го има. аз го взимам от ремедиум.
и още един въпрос от мен... това остатъчно жълто тяло боли ли? днес следобед усещам едно неприятно чувство от време на време, наподобява болка преди О

# 478
да, можеш да вземеш гелчето свободно от аптека, стига да го има. аз го взимам от ремедиум.
и още един въпрос от мен... това остатъчно жълто тяло боли ли? днес следобед усещам едно неприятно чувство от време на време, наподобява болка преди О

Може да се е спукал фоликула

# 479
  • София
кой фоликул да се е спукал? днес съм 2ри ден от Ц

Общи условия

Активация на акаунт