Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 32 154
  • 781
  •   1
Отговори
# 360
Оффф клиър ову бяха единствените, които винаги ми даваха суупер точни резултати и ярки чертички при овулация. Днес започнах и аз тестването с едни лентички от алиекспрес, ами въобще не съм доволна, супер бледи, даже едвам се виждат чертичките. Иначе пише, че реактива бил от САЩ... Мислех тъкмо как ще си купя клиър ову и като ви прочетох се обезкуражих, не знам вече какви лентички да си купувам.

# 361
Аз пробвах също едни от Алиекспрес..повечето даже нямаха и първата черта...вече на нищо да не вярва човек.
Може ли да питам, съжалявам...

# 362
Аз съм доволна от Oview. Последните месеци като правя тестове си взимам от тях, виждат им се чертите, правилно отчитат,поне при мен. Единствен недостатък е, че дори в една опаковка има явно тестове от различни партиди, защото контролната линия е различно наситена.

# 363
Може ли да питам, съжалявам. Дано следващата е скоро и до финал!
Mommy, напълно подкрепям Мишел по темата, след такива трудности може би е най-добре да си починете известно време.
За тестовете - аз лично от Oview не останах особено доволна - нито веднъж не видях наистина положителен, а съм ходила и при АГ в месец, в който съм ги ползвала, който потвърди, че има О.

# 364
И около мен бремееят дори най-близките, и аз вече свикнах с това, правила съм предостатъчни неща и се спрях, имам цветни снимки по две, хиляда изследвания като хванеш от тромбофилия до кариотип, имам две загуби преди две години. Заедно сме от 5 години насам🙂 и трябва да е краят на света.... Просто вече се отпускам и казвам когат стане тогава, изморих се...

Другото което е с Хашимото съм и като излезна навън ставам като парцал, изобщо не съм за море🥵 не мога да дишам.... И си викам леле ако бях забременяла през лятото какъв ад щеше да бъде🥵😂 нямаше да излезна от нас със сигурност!!😁

# 365
  • София
Здравейте момичета. Днес ми правиха колпоскопия в МЦ Майчин дом и щяха да ми вземат биопсия утре, защото вижда ектопия по шийката, някакви изменения. Обачее ММ смята, че е най-добре да потърся още едно мнение, а и откровено нещо ме загложди, защото според нея биопсия правим и хоп- после на следващ цикъл ще е за горене. Много били редки случаите, в които се не се гори и е някакво възпаление. Няма да я има цял август месец, но то тогава не било подходящо и без това, защото съм щяла да ходя на море, по плажове и т.н., а било противопоказно. Много знае тя какви са ми плановете. Днес прегледа беше 185 лв., в коята сума влиза разширен преглед, колпоскопия, гинекологичен преглед и УЗ.
Даже ми записа час за утре в друг медицински център, защото МЦ-то на Майчин дом нямало подходяща апаратура, при което съответно ме покани в МЦ-то. В уязвим момент се съгласих за биопсия и ми каза колко струва - 170 лв. Проблемът не е в сумите, ами просто нещо ми замириса и усещам, че не бива да се доверя. 
Вече имам препоръка за двама лекари и то тази препоръка дойде от неочаквано място и съм много благодарна, защото ще ми помогнат и за записването на часа. Сигурно ще се наложи нещо да се прави по въпроса, но веднага горене... Знам, че има и други методи.

# 366
Mommy, аз имам 7 години разлика със сестра ми и това е повече от чудесно. Помня майка ми с коремчето и как си слагах ухото на него, а тя ми раздаваше ритничета 😍 Бях сигурна, че ще имам сестричка и страшно много си я пазех, играех си с нея и много си я обичам. ☺️❤️
SGC ❤️
Минзухарче, догодина ти пожелавам да имаш лятно бебче 😘 Може и две 😁
Шанталче, на теб ти пожелавам пролетно 😅🍀🍀🍀
Искам да попитам, много съжалявам 🥺
Надежда, аз имам правена криодеструкция на шийката на матката. Малко е дискомфортно и като болезнен цикъл, но се възстанових за седмица и от тогава(да чукна на дърво) нямам изменения.
Иначе наистина децата много усещат и все едно имат свръхестествени сили. Някоя от вас знае ли такива истории...за деца, които предвиждат бременност, виждат починали хора и т.н.? Преди бях чела за много такива случаи в някоя от темите тук, но не мога да я намеря.

# 367
Здравейте момичета. Днес ми правиха колпоскопия в МЦ Майчин дом и щяха да ми вземат биопсия утре, защото вижда ектопия по шийката, някакви изменения. Обачее ММ смята, че е най-добре да потърся още едно мнение, а и откровено нещо ме загложди, защото според нея биопсия правим и хоп- после на следващ цикъл ще е за горене. Много били редки случаите, в които се не се гори и е някакво възпаление. Няма да я има цял август месец, но то тогава не било подходящо и без това, защото съм щяла да ходя на море, по плажове и т.н., а било противопоказно. Много знае тя какви са ми плановете. Днес прегледа беше 185 лв., в коята сума влиза разширен преглед, колпоскопия, гинекологичен преглед и УЗ.
Даже ми записа час за утре в друг медицински център, защото МЦ-то на Майчин дом нямало подходяща апаратура, при което съответно ме покани в МЦ-то. В уязвим момент се съгласих за биопсия и ми каза колко струва - 170 лв. Проблемът не е в сумите, ами просто нещо ми замириса и усещам, че не бива да се доверя. 
Вече имам препоръка за двама лекари и то тази препоръка дойде от неочаквано място и съм много благодарна, защото ще ми помогнат и за записването на часа. Сигурно ще се наложи нещо да се прави по въпроса, но веднага горене... Знам, че има и други методи.

Калчев е добър в тези неща, но мисля че няма часове за скоро. Мога да ти препоръчам доктор Делчев в Доверие. Няма да те подведе. Разбира много от такива неща, изменения, полипи и т.н. с някакви роботи

# 368
  • София
И аз знам, че е добър, не се бях сетила за него. Най-скорошният час е чак за 21 август, но го запазих, пък да видим.
Просто горенето ми се струва доста остарял метод.. :/ Може и да греша, не съм запозната, но усещането ми е, че не мога ей така да се доверя. Няколко пъти ме пита горена ли ми е раничка някога - е един път като кажа не, мисля, че трябва да е достатъчно, не съм излъгала по дяволите. И все пак не било раничка....
Дори ме попита мъжът ми надарен ли е, защото се получавало и при еди какъв си полов контакт такова нещо. Искаше да ми изпише и антибиотик без изследване, защото съм имала течение, което не харесва (явно не съм разбрала Grinning). Нямам такова оплакване обаче. За 4те фоликула след стимулация каза, че не може нищо да ми изпише, репродуктивния да изписва, ако има нужда. Grinning
Забавни неща днес.

# 369
И аз знам, че е добър, не се бях сетила за него. Най-скорошният час е чак за 21 август, но го запазих, пък да видим.
Просто горенето ми се струва доста остарял метод.. :/ Може и да греша, не съм запозната, но усещането ми е, че не мога ей така да се доверя. Няколко пъти ме пита горена ли ми е раничка някога - е един път като кажа не, мисля, че трябва да е достатъчно, не съм излъгала по дяволите. И все пак не било раничка....
Дори ме попита мъжът ми надарен ли е, защото се получавало и при еди какъв си полов контакт такова нещо. Искаше да ми изпише и антибиотик без изследване, защото съм имала течение, което не харесва (явно не съм разбрала Grinning). Нямам такова оплакване обаче. За 4те фоликула след стимулация каза, че не може нищо да ми изпише, репродуктивния да изписва, ако има нужда. Grinning
Забавни неща днес.

Аз мога да ти запиша час при Делчев дори и да няма свободни. Ако искаш ще се обадя в понеделник

# 370
  • Замък сред облаците
Надежда, много неприятно. Иди на второ мнение задължително.
Аз бях скоро на колпоскопия при Б. Попова във Вита, тя си специализира в шийки както каза моята АГ. Тя ми взе и материал за ЧПВ типизация в Геника по моя молба (слава богу всичко отрицателно).
Аз имах раничка преди 15г горена със солкожин. Явно е останал белег, защото всеки път коментират. Сега знам че уж лазер се ползва.
Имах и раничка по време на бременността, която се “изчисти” с раждането.

# 371
Надежда задължително вземи второ мнение! За такива проблеми препоръчвам др. Иван Димитров в Адела. За Делчев, който споменаха по-горе, също съм чувала добри отзиви.

# 372
Аз по спомен бях при доц. д-р Елис Исмаил във Варна. Тя е АГ специалист, онкогинекология и естетична гинекология. Шийката ми е за списание 😁❤️ Иначе от години си имах лезия с изменения, дори ме бяха наплашили, че съвсем скоро ще стане рак. Имах и ЧПВ 16. Много доволна останах от нея и добре, че се доверих да ми направи криодеструкция. Година след процедурата имах лоша цитонамазка и ходих за колпоскопия + биопсия(в клон на Надежда в Парадайз), както и отново да пусна ЧПВ тест. Всичко беше наред с резултатите. И лекарите много ми харесаха шийката като за минала такава процедура, защото лезията беше мнооого голяма.

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 22:40 от Kactus

# 373
Аз от понеделник вечер съм на червено... И понеже не съм много редовна с тестовете за ОВУ... При горе долу редовен цикъл на 30 - 33 дни... От кой ден да започна тестове? След аборта тотално бях казала, че няма да го мисля и смятам ама.... Пусто, гложди ме... Мъжо се прибира от командировка в неделя, а следващата седмица сме на море и така тайно си викам "Дано сега е нашият месец"..... 😔

# 374
  • Замък сред облаците
Аз винаги препоръчвам тестване след 10 ден първите месеци, за да разбереш дали О е ранна или късна и колко е лутеалната фаза. Да, може да е рано и преди 15 ден да няма смисъл от тестване, но докато не тестваш и не сглобиш картинката на целия месец няма да разбереш.

Общи условия

Активация на акаунт