Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 32 118
  • 781
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, момичета! 🌸
Положителен тест за овулация 10.07
Днес забелязах, че на бельото си имам малко количество цервикална слуз , която обаче беше бледо розова. Възможно ли е това да е имплантационно кървене или то се изразява само като капчици кръв?
Изключваме гинекологичен проблем, тъй като преди седмица бях на гинеколог.
Благодаря ви предварително!

# 496
Аз имам почти всеки месец такова зацапване  около ден, два преди цикъл, но е само преди цикъл и не го броя. След като това зацапване премине в ярка кръв тогава си започвам да броя цикъла и всичко си идва на мястото, защото после като изчислят лутеалната фаза точно 14 дни излиза. Ако има зацапване по-често през месеца според мен е добре да с обсъди с лекар, за да се види от какво е и дали не е индикация за някакъв проблем.

Минзухарче, с бавни, но сигурни стъпки вървиш към мечтата. Виждам, че и на теб ти е тегаво с търпението, но пък в крайна сметка по-добре да минава в хубави мисли времето, отколкото в лоши, та ти пожелавам повече позитивни мисли до следващия преглед.

Stellasm, възможно е да е имплантационно кървене, особено ако си сигурна кога е била овулацията, съвпадат периодите, но пък аз никога не съм имала такова и не мога да споделя повече. Така или иначе още има няма седмица и ще може да разбереш, а дотогава едва ли някой може да ти каже със сигурност. Стискам ти палци да е това което очакваш. Flowers Four Leaf Clover

# 497
  • Замък сред облаците
По темата да питам.. ако е само слабо кафяво зацапване няколко дни и не премине в цикъл броите ли го? Аз имам през 2-3 седмици такова, но така и не ми идва, и не знам дали е нещо свързано с овулация, или имплантация (хаха, смели мечти), таа да, броите ли го?

Тоест нямаш цикъл? Ами ако не идва 2-3 месеца и все е такова, значи не се образува лигавица и има някакъв хормонален дисбаланс. До година след раждане/спиране на кърмене може да има смущения, но аз бих се консултирала с лекар щом за 2-3 месеца не се нормализира.

# 498
Здравейте. Препоръчайте ми имунолог и без причина ли ходите? Аз имах завишени НК клетки в матката, но слагах лепило преди трансфер. Не помогна. Не знам дали това е причина за липса на имплантация, ама се чудя дали да не си направя една консултация…

# 499
Аз имам още един въпрос към вас, какво пиете при болезнен цикъл? На мен но шпа не ми помага изобщо, само оки и ауlиn, ама нали не е благоприятно при бебеправене? Опитвам се да не приемам нищо, ама едва ли ще издържа целия ден. От утре вече нищо няма да ми има, при мен е само първия ден.

# 500
Аз имам още един въпрос към вас, какво пиете при болезнен цикъл? На мен но шпа не ми помага изобщо, само оки и ауlиn, ама нали не е благоприятно при бебеправене? Опитвам се да не приемам нищо, ама едва ли ще издържа целия ден. От утре вече нищо няма да ми има, при мен е само първия ден.

Оки е по пречистено. Аулин абсурд. И аз пиех едно време аулин, но даже в някой държави е забранен!

# 501
  • Замък сред облаците
Аулин пиех, по половин пакетче като ми дойде. Ни оки, ни други като нурофен, ношпа или спазмалгон са ми понагали някога.
Забранено или не, друго не ме облекчаваше, а болеше ли ме ставах недееспособна.

# 502
Аулин пиех, по половин пакетче като ми дойде. Ни оки, ни други като нурофен, ношпа или спазмалгон са ми понагали някога.
Забранено или не, друго не ме облекчаваше, а болеше ли ме ставах недееспособна.
[/quote

Попринцип ако има такива нетърпими болки според мен винаги има причина. Аз бях с много болезнен цикъл, пиех аулини, откакто ми махнаха полипа болката е търпима. Не знам колко общо има, ама факт

# 503
  • Замък сред облаците
Ами аз поне 3 пъти писах че при мен е било със стегнатата шийка връзката. Сега след раждането се усеща, но нииищо общо с преди.

# 504
След ЦС не се видя да имам полипи или нещо друго, цял живот съм била с по-обилен и болезнен цикъл и преди първата бременност също и след това пак. Отдавам го на особеност и може би на по-обилния цикъл матката контрахира повече и от там и болката, но дали е така .. първия ден ми е страшно болезнено и наистина не мога да върша нищо. На следващия ден вече съм пушка . Сега седя и се чудя какво да пия 😄 май нямам оки, може би ще пробвам с но  шпа и поне малко да облекчи поне.

# 505
Jakito, не казваш от къде си, та ти препоръчвам от София - доц. Михайлова. Препоръчаха ми я АА и Мацето и нямаше как да съм по-доволна, аз отидох заради спонтанен аборт. Отдели ми почти час за консултация като прегледа всичките ми изследвания и диагнози от последните 3 години, отговори на всичките ми въпроси и ми каза какво е препоръчително да правя сега и кое според нея за момента е ненужно, но бих могла да пусна още като изследвания, ако ще съм по-спокойна. Препоръчвам я с двете ръце!

# 506
+1 много е мила, винаги е насреща ако имаш въпроси аз съм при нея почти година. Същото беше и при мен по време на консултацията както пише и Файона.
За Русев чета че дава една и съща терапия на вс по групите което е безумно.

# 507
  • София
За болезнен цикъл имам изписани свещички Профенид от моята гинеколожка, но аз съм с изключително болезнен цикъл в продължение на два три дни.

# 508
+1 много е мила, винаги е насреща ако имаш въпроси аз съм при нея почти година. Същото беше и при мен по време на консултацията както пише и Файона.
За Русев чета че дава една и съща терапия на вс по групите което е безумно.
Аз нямам спонтанни аборти. Дали е подходящо да ходя?

# 509
Аз отидох при нея след биопсия, в такъв случай нямам представа.

Общи условия

Активация на акаунт