“ Той/тя е дете на разведени родители “

• 10 266
  • 248
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз  съм много любопитен кой мъж ще потърси жена над 20-30 години, за just free love.но това е друг въпрос. Да, има такива мъже, но са малцинство. Повечето мъже ако ще правят необвързващ секс с жена над 40 ще искат тя да изглежда като Никол Кидман. Но това е вторично.
А на колко чичаци над 40 ще им върже 20-30 годишна. Не всички сте финансово красиви, сори.

# 181
  • Пловдив
Снежко, и вие нямате чак такъв избор на двайсетгодишни или Никол-Кидманки, затова опирате до нас. Wink

# 182
опита ми показва, че връзват 20 годишните. Как -защо - няма представа, но връзват. и не са никак малко. Досега обаче не съм видял обратната връзка - 50 годишна с 20 годишен. Освен в Холивуд, където има супер богати и супер известни актриси-моделки.

# 183
Скрит текст:
бъръльо-бъръльо - звучи прозаично, но си нямаш представа колко често в един нов брак новият партньор настройва родителя срещу детето именно заради имотни проблеми.
Като добавим, че една бременност на късни години е възможна, но не е желателна
Скрит текст:
защото детето изисква и доста физически грижи, както и че на тези години повечето хора вече са имали голямата си любов, угленали са и не търчат подир всеки за секс....да, комплексни са причините.
Разбира се това не е правило за всички, всеки си има характер, има свои разбирания за любовта.
Но Дорис   взе да дава примери с майка си, която от години е сама и на нея ѝ се иска тя да има човек до себе си. Такива желания са доста егоистични, съмнявам се да е питала майка си дали иска нов мъж до себе си, още повече щом вече години не търси такъв.

Дорис, държа да отбележа, че ти започна да даваш примери с майка ти, а сега искаш да я оставим на мира. Аз повече няма да пиша по въпроса, но ти не си последователна
Явно нещо изпуснах нишката. За любов между баба и дядо ли говорим или между 40-годишни? И те тия хора за контрацептиви не са ли чували?

# 184
  • София
Джон Сноу, съвсем си нямаш представа какво знам  и то не от Съдебен спор, а лично преживяно. Личната простотия на хората , пресметливостта и алчността им не ме вълнуват. Много неща са възможни, естествено по желание на участващите в невероятната драма развод/нов брак на стари години. Не всичко е черно и бяло.
Да го обясня по-просто. Ако двама "превтасали" искат да са заедно след други техни приключили връзки е много по-добре да опитат, а не да се спират заради:
- апартамента и вилата
- прането на гащи и чорапи
- кой ще гледа внуците
- какво ще кажат бабите от входа
- къф кекс след пейсе.

Ако не искат да си намират нов партньор, също е абсолютно ок. Това е лично решение, а не на деца, внуци и учинайки.

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 15:21 от бъръльо-бъръльо

# 185
  • Paris, France
опита ми показва, че връзват 20 годишните. Как -защо - няма представа, но връзват. и не са никак малко. Досега обаче не съм видял обратната връзка - 50 годишна с 20 годишен. Освен в Холивуд, където има супер богати и супер известни актриси-моделки.

Иди в Тунис и Мароко или ела във Франция и ще видиш. Вече виждам и дърти арабки, хванати за ръка или целували се с някой младок. Допреди 10г не бях видяла нито една. Кварталната фризьорка изкуфя, ожени се за един 25 годишен тунизиец, продаде си апартамента и купи къща там, ефективно обезнаследявайки сина си. Не издържа и се върна тук с младока. Сега живеят в Нормандия в къщата на родителите и. Тя е вече минала 75г, а той е към 40г, прост, не може две думи да каже на кръст и гледа като пукал. Живеят на нейната пенсия и наеми, които получава от жилища, наследени от роднини. Естествено той не иска да се разведе 🌞🥳.

Дорис, с моята майка няма драми. Жива, здрава и щастливо разведена от половин век почти. Обиколила е света и все още обикаля. Ти намеси майка ти. С лорд Сняг ти обясняваме защо мислим, че няма смисъл да проектираш твоите желания върху майка ти. Все едно аз да искам майка ми да си намери мускулест, млад негър, който да я води да танцуват.

# 186
  • София
Нещата след децата и развода са разни и разнообразни и понякога много забавни. 😁

# 187
Така е. На мен всички ми повтаряха как новата жена на бившия ще му роди набързо 1-2 деца и той ще забрави за нашите завинаги. Край мен пък никога нямало да има нов мъж, защото нали, с децата - няма как. И още няколко клишета има, които се въртят нон стоп. А то вариантите са доста повече в реалния живот.

# 188
  • София
Варианти има точно всякакви. Твърдо вярвам, че ако си отвори очите и ума всеки мъж и жена може да се намери своя.

# 189
  • Пловдив
Явно нещо изпуснах нишката. За любов между баба и дядо ли говорим или между 40-годишни? И те тия хора за контрацептиви не са ли чували?
В какъв смисъл да не са чували - те искат деца в примера. Не е забранено. Wink

# 190
  • София /Абсурдистан
След определена възраст е много трудно да започнеш връзка с цел съжителство / не казвам брак/.  Жените са минали по пътя си, отгледали са си децата и вече искат малко свобода и спокойствие. Мъжете по нашите географски ширини като цяло не търсят приятелство, а обслужване. А като прескочиш и една възраст, то вече и сили няма за това. Да добавим и чуждите деца и роднини с всичките им претенции и конфликти. След една възраст характерите на хората се променят, обикновено не към добро. Нямат нерви и търпимост към нищо, защото изминатият житейски път рядко е бил лек и приятен. Та кой нормален човек би искал да си го причини това, за Бога.
Иначе няма лошо да си с другарче, само че него го няма. Ако се намери, би било страхотно, ама дали има такъв късмет.

# 191
Много са ви романтични представите.
Обикновено в такива истории има повече сметка и по-малко ум, за любов въобще не говорим.
Не ми звучи добре единият родител да е починал, а неговото дете са мисли как другия трябва да има "приятел" за театър.
Ромео и Жулиета в края на декември.

# 192
  • София
Някои живеят с представи, други с личен опит.

# 193
  • Най-сетне у дома

Е то всеки говори в рамките на собствения си опит. Вероятно и ти не си в първа младост и нямаш особен контакт с мъжете от поколението, което в момента е в ранните 20 - 25. Масово юнаците се захласват по 15-20 години по-възрастни жени, съответно се парят и реват, в общия случай възприети като забавление. Даже медиите взеха да тръбят за феномена, аз на прима виста се сещам за 6 такива двойки в обкръжението си.

Липсата на опит (опит не е да си превъртял километража с половината квартал) поставя в еднакво слаба позиция и мъжете, и жените обаче. Мит е, че балансът на силите е на страната на младостта. Не е. Освен, ако наистина не гониш чичко паричко или златната леля, когато дневният ред е друг.

# 194
  • София
Много са ви романтични представите.
Обикновено в такива истории има повече сметка и по-малко ум, за любов въобще не говорим.
Не ми звучи добре единият родител да е починал, а неговото дете са мисли как другия трябва да има "приятел" за театър.
Ромео и Жулиета в края на декември.
Кое точно не ти звучи добре?
Децата като пораснем спираме да сме егоисти и да си мислим, че света трябва да се върти около нас… но явно не всички.

Общи условия

Активация на акаунт