Отговори
# 600
  • София
Валерита бреее хахха, ох ама какво ти се чуда, с малкия ММ беше ей така напоръчвал. Хайде със здраве да си ги ползваш, и оставете нещо да си взимате от погачата, те повечето неща като гимнастиката, шезлонг и подобни ми бяха от погачата Simple Smile

Фъстъче, личи си кой отдавна съжителства хахах, ама аз съм си и такъв човек, обичам уединението и личното ми пространство

# 601
  • София, България
Valerita  ще те черпим една мусака. Добре си понапазарувала Sweat Smile Честити да са ви! Така се купува, със замах!

# 602
Маце, аз имам психически проблем просто с промоциите. Не мога да подмина, мисията на живота ми е да го купя, ако е на промоция. Grinning

# 603
  • София
Абе нека ти радва душата, има да си ги разглеждаш и подреждаш, ако ти покажа каква беше стаята за сина ми, като от списание, сега ще е направо срам ме хваща хахах

# 604
Valerita,  не си сама Simple Smile
Когато бях бременна с първото дете, свекърва ми и майка ми бяха в твоето състояние. Така се бяха развихрили, че за нас остана само количката, кошарката и ваничката за къпане. "Като нямаше за нашите деца", казваха, "сега за внучето никой не може да ни спре" Simple Smile Бяха като деца в магазин за бонбони....

# 605
Оххх , как искам и аз да пазарувам за бебето 😍😍😍 една от любимите ми части от бременността, подготовката и очакването на бебчето. Мисля първите покупки да направим октомври месец. Голямите неща ги имаме от баткото. Сега ми е рано още и освен ,ако не дават нещо без пари , няма как да ме примамят за купя 😀 не знам от суеверие ли е , какво е ,но ми е супер рано ... А и нямам място къде да ги складирам. Предния път едни списъци правих , едно чудо... Сега сякаш си ги знам нещата и просто мога да хвърля едно око. За нас (мамите) от всяка болница си има списък какво е нужно да се носи.

# 606
  • София, България
Аз също този път смятам преди Септември-октомври да не купувам нищо. И то основно, защото трябва да извадя всичко, което съм прибрала от сина ми, да видя какво имаме, какво става, какво не става и съответно да си набавим разни неща.

За сега знам със сигурност, че ще имам нужда от шишета и биберони, стерилизатор, нова вана (това даже не ми е нужно за преди раждането), помпа за кърма, слинг. Това са нещата, за които съм 100% сигурна, че ще трябва да си набавя Simple Smile

# 607
Леле в моя списък за сега има само количка ,кошара,шишета,помпа и дрешки 🤣 като не съм проучвала нито едно .В главата ми е само къде ще сложа всички тези неща 😬 и как ще се движа между тях.Апартаментчето ни в София е много сладко и уютно и ужаснооо малко 🤣Заела съм се да правя място и днес занесох 4 торби дрехи и 1 торба обувки в един благотворителен пункт до нас и да ви кажа никакво място не се откри 🙈Струва ми се ,че ще има наредени памперси в кухненските шкафове 🤣

# 608
  • София, България
В ИКЕА продават много интересни неща за съхранение, можеш да поразгледаш. Дори и малко пространство, ако се организира хубаво, ще видиш колко много място всъщност има Simple Smile

# 609
Valerita, браво за покупките🙂 Аз още не съм правила списък, гледахме някакви неща, но ми е рано за покупки, все още харча всичко за себе си 🫣 Иначе, Маце, разбирам те напълно и аз много си държа на личното пространство и не мога да спя, ако някой ми диша в ухото 😄

# 610
Момичета, мина моята ФМ днес, в 20-та седмица. Потвърдиха, че е момиченце, казаха, че е сигурна работата. Направиха сладки снимки, макар че се криеше с ръчичка повечето време, но нищо 😃
Всичко беше наред с изключение на нещо малко, откриха й ARSA, аберантна артерия суклава. В общи линии ми обясниха, че това е нетипично позициониране на артерията зад трахеята, вместо пред нея, както е при повечето хора. Принципно казаха, че не пречи по никакъв начин на качеството на живот на човека, но и че е един от "меките маркери" за хромозомни аномалии. Казаха обаче, че е изолиран маркер, тоест всички други, за които наблюдават, са в норма. Според доктора, на бебето му няма нищо, каза, че в тяхната практика нито веднъж бебе с изолирана аберантна артерия не се е оказвало със синдром. Но после каза за мое успокоение ако искам да пусна пренатест, макар че не е наложително. Но бил длъжен все пак да ме инфирмира за този "дефект". Малко ми стана неприятно, но пък наистина ме успокоиха, че според тях на 99% бебето няма синдроми.
Гледам да не го мисля, вярвам, че детенцето е здраво. ❤ Иначе плацентата ми е като по учебник, задна и високо разположена, централно спрямо пъпната връв, шийката е завидните 5 см, както се изрази доктора, а малката принцеса ни помаха с ръчичка и ни се оплези 😃
Пращам ви снимка на помахването с ръчичката Simple Smile

# 611
Леле в моя списък за сега има само количка ,кошара,шишета,помпа и дрешки 🤣 като не съм проучвала нито едно .В главата ми е само къде ще сложа всички тези неща 😬 и как ще се движа между тях.Апартаментчето ни в София е много сладко и уютно и ужаснооо малко 🤣Заела съм се да правя място и днес занесох 4 торби дрехи и 1 торба обувки в един благотворителен пункт до нас и да ви кажа никакво място не се откри 🙈Струва ми се ,че ще има наредени памперси в кухненските шкафове 🤣

Може ли да споделиш къде е благотворителният пункт? Може и на лично да не спамим, че имам един куп неща и аз за даване и гледам всеки път да е за различно място (тоест да не нося все на едно и също).

# 612
  • София
Жирафче пусни си теста да ти е спокойно, вярвам че всичко и е наред на девойката♥

# 613
Здравейте , днес ми излезнаха изследванията . Всичко е точно , само белтъка ми е на долна граница и трябва да приемам повече протеини и по малко въглехидрати ми казаха . Иначе в началото на бременността ми на микробиологията имах бактерия - ешерихия коли . Слагах си едни овули - Силвержин се казват  . И сега на тази микробиология нямам бактерия вече. Много странно толко лесно да изчезне 🤔 Забравих да питам доктора , ако имаш ешерихия коли във влагалището , задължително ли я имаш и в червата ?

# 614
  • Бургас
Няколко дни не съм писала и докато ви изчета мина цяла вечер.
Ние се върнахме от санаториума, вече сме си в Бургас. Честно казано нямах търпение да се прибера вече.
Не съм виждала бебунката вече 20 и няколко дни и не знам как ще издържа до прегледа в понеделник, че ми е едно такова притеснено с тази захар и тия инсулини. Страх ме е как ще й се отрази всичко. Болят ме пръстите от ежедневно боцкане с глюкомера по сто пъти и нон стоп водене на Дневник за кръвно, захар и менюта на ядене ми идва в повече наистина. Постоянно съм в напрежение да не забравям нещо.
В петък съм пак на преглед при ендо да видим дали все още ще иска да ходя в МД да ме приемат за наблюдение. Силно се надявам да се размина.

Общи условия

Активация на акаунт