Отговори
# 540
Валерита,
И аз като Tinydevil съм с паник атаки,дори и снощи и ми е разрешен валидол,валериан,глог и мента-капки. Дори при извънредни ситуации 1/4 лексотан или ксанакс(аз не можах да си намеря,но дано не се и налага скоро).
Загувих татко си ненадейно,а беше само на 61г,докато ме целуваше за добре дошла,след 2 м на майка й откриха рак на гърдата предпоследен стадий и й даваха 2 месеца само… през цялото това време се борехме за дете и не спрях да ходя по операции и стимулации… колкото и жестоко да ти прозвучи,гледай по-философски на живота-това е нормалния му ход…

Ивето, час за Чавеева в Щерев е абсурдно без връзки,та дори и с тях,ако нямаш някакви усложнения те прехвърля на Василев.
Кога ще са отпуск Михова и Чачева?

# 541
Айде да се включа и аз в темичката, че доста време само чета 🤗💐
Голямо чудене беше с този неинвазивен тест, особенно след като на ФМ всичко беше повече от отлично, но в крайна сметка го направихме, ей така за наше спокойствие

Ииии аз дет се сънувах синя стая, обувчици и количка и се клех, че ще раждам момче... SURPRISE 🤣 ще връзваме моцки 👑💜🤰мойто мъж позна 🤣 и е на седмото небе от кеф 🤗
Терминът ми е за 03.01.24г, но съм и в двете групички, че не се знае, знае ли се 😄

# 542
Иванова, честити розови гащииии 🎀 страхотни новини-браво! Хайде сега-радвай се на лятото и бременей спокойно ❤

# 543
  • София, България
Valerita, успех на дядо ти! Надявам се да се оправи!
И аз съм с живи дядовци и баби и от двете страни и е голям стрес последните години. Влизат в болници, нещата изглеждат безнадеждни, но се закрепят и си продължават. Докато Господ им е дал. Така че, въпреки че нещата не изглеждат розови, повярвай ми волята им за живот понякога е много голяма. Heart
Можеш чайчета от мента да си правиш също. В Лидл продават едни, много евтинки, които са чиста мента (а не примеси с други зелени чайове)

IvanovaLub, прекрасни новини! Честито момиченце Flowers Cherry Blossom
Добавих те на първа страница. Дано все пак си го докараш до термин, пък пиши, където искаш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 544
Благодаря ви, мили момичета Heart

Моля се на всички Богове да се оправи, лекарите не са оптимисти за жалост, но все пак аз имам мъничко надежда. Иначе в момента това можеше да не се случва, ако не си беше навил на пръстта, че трябва да си оперира хернията. В момента е в тотално други филми, които нямаше да се случат, ако не беше тази операция. Ще пробвам да изсмуча Валериан, че в момента се усещам и на работа напълно неадекватна.

Иначе, да не е спам, в Петък отидохме и подписахме договор за стволови клетки, а вчера минахме през Вис Виталис и купихме малко дрешки, за да се почувствам по-добре. Има доста намаления и са мекички.

# 545
Здравейте,момичета !Valerita стискам палци нещата да се оправят при вас ❤️
   Момичета аз от 5 дни пия диаспорал 400 и днес и аз съм с разтройство 😞 .
Моля ви ще обясните ли какво представляват тези контракции,че аз не мога да разбера имам ли ...През деня нищо не усещам,а почти всяка сутрин като се събудя корема ми е твърд и изглежда все едно имам бучка я в ляво я в дясно.😁Когато стана и се изпишкам се оправя.Това означава ли ,че имам контракции.Обясних на АГ тя нищо не отговори и после нали като видя плацентата ,че е ниско вика хайде ще взимаш магнезии и аз дето малко се стресиран забравих да я попитам защо ще го взимам ,дали е видяла контракция 😁

# 546
Диаспорал съдържа цитратна форма на магнезий, която е сред най-добре усвояемата. Като цяло магнезият отпуска гладката мускулатура и оттам е възможно да се появи разстройство. Обикновено се случва, ако дозата ви е малко по-висока от обичайно приеманата. Вариант е или да се намали малко или да се изчака адаптация. Консултирайте се с лекаря си.

# 547
Valerita, късмет на дядо ти и от мен!
За стволовите клетки във future health ли подписахте? Ако да, питали ли сте ги къде ги извличат тук или в чужбина? Защото от една българска банка ми обясняваха, че с напредване на часовете от взимането, намалявал процентът на извлечените клетки.

Ииии май и аз усетих движение, по-скоро пърхане!
Наистина е неописуемо и вълнуващо чувството. Hug
Първия път, докато се осъзная, то приключи Joy

# 548
tsv.ivanovaa, да във Future Health подписахме. След като се вземе пробата, веднага тръгва за Англия и като цяло не губят ценно време. Следват някакви стандарти на събран брой клетки (ще излъжа дали минимума беше 200к клетки) и няма да замразят ако няма достатъчно. Правят така нещата, че да се направят 10 броя "порции", които могат да се използват все едно като 10 отделни терапии.
Аз лично им се доверявам, тъй като са от много отдавна на пазара, за някоя по-нова (и дори българска) по-бих се разубедила.

Благодаря ви момичета за куража, прекрасни сте Heart

# 549
  • Свищов
Валерита,
И аз като Tinydevil съм с паник атаки,дори и снощи и ми е разрешен валидол,валериан,глог и мента-капки. Дори при извънредни ситуации 1/4 лексотан или ксанакс(аз не можах да си намеря,но дано не се и налага скоро).
Загувих татко си ненадейно,а беше само на 61г,докато ме целуваше за добре дошла,след 2 м на майка й откриха рак на гърдата предпоследен стадий и й даваха 2 месеца само… през цялото това време се борехме за дете и не спрях да ходя по операции и стимулации… колкото и жестоко да ти прозвучи,гледай по-философски на живота-това е нормалния му ход…

Ивето, час за Чавеева в Щерев е абсурдно без връзки,та дори и с тях,ако нямаш някакви усложнения те прехвърля на Василев.
Кога ще са отпуск Михова и Чачева?

Чачева излиза от 7-ми август, а преди това няма никакви свободни часове. Михова мисля, че още от първи.

# 550
Валерита, пожелавам дядо ти скоро да се закрепи и вие да може се успокоите!

Някой знае ли защо в някои случаи изписват Диаспорал, а в други Магнерот/Магнерич? Доколкото знам Диаспорал е с по-високо съдържание на магнезий. Когато отидох на преглед след свиванията в корема ми казаха да спра Диаспорала и да започна Магнерот, а доколкото виждам количеството магнезий, което приемам е горе-долу същото.

# 551
tsv.ivanovaa, да във Future Health подписахме. След като се вземе пробата, веднага тръгва за Англия и като цяло не губят ценно време. Следват някакви стандарти на събран брой клетки (ще излъжа дали минимума беше 200к клетки) и няма да замразят ако няма достатъчно. Правят така нещата, че да се направят 10 броя "порции", които могат да се използват все едно като 10 отделни терапии.
Аз лично им се доверявам, тъй като са от много отдавна на пазара, за някоя по-нова (и дори българска) по-бих се разубедила.

Благодаря ти за изчерпателната информация! На същото мнение сме и ние, вероятно ще изберем тях.

Явно българските банки се промотират с това "ценно време". Никъде в uk сайта на future health не намерих подобно инфо.

# 552

Благодаря ти за изчерпателната информация! На същото мнение сме и ние, вероятно ще изберем тях.

Явно българските банки се промотират с това "ценно време". Никъде в uk сайта на future health не намерих подобно инфо.
Скоро сключихме договор с тях- ще имате среща на която ще ви обяснят всичко подробно. На нас ни казаха, че си имат зелени коридори и пътуват всеки ден в 17 ч. c DHL.

# 553
  • Свищов
От много звънене днес успях да си запазя час за втората фетална на 2 август при д-р Павлова в МЦ Марковс.
Някой да има отзиви за нея? Rolling Eyes

# 554
Ивето, аз съм при нея на 21ви. Ще споделя впечатления после.

Общи условия

Активация на акаунт