"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 37 781
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Аз не виждам втора черта на първите два. Този от вчера да не е с изпарителна черта? Нямате ли друг вид тестове да направите друг ? Не бих разчитала на другите симптоми, защото преди 2 месеца бях така, 100% бях сигурна, че съм бременна и ми дойде. И с двете ми деца истинските симптоми дойдоха седмица след закъснение на цикъла.

Пак съм аз. Тази сутрин направих още 2 теста и излязоха мнооого бледи черти. На теста от вчера се виждаше доста по-ясна черта, от колкото на днешните. Това нормално ли е? Страх ме е, защото миналата година имах положителни тестове и след седмица ми дойде. Лекаря тогава ми каза да не се притеснявам, нормално било. На лекар мога да отида в петък и до тогава ще се побъркам..
Долния е от вчера.
Забравих да кажа, че от няколко дни ме боли корема все едно ще ми дойде, а от вчера ме болят и гърдите.

# 436
  • София
Аз бях така, имах зацапване (кафяво и слабо) в 5-та г.с, в края на втори, в края на 3-ти и дори в края на 5-ти месец. Но няма мн общо с истински цикъл, продължава около 1-3 дни. И не трябва да е ярка кръв или свързано с болки, защото в този случай опасността от загуба на бременнността е голяма.
Иначе ако е закъснял цикъл, който е по-оскъден, са просто хормонални проблеми или отхвърлена биохимична бременност.
Емилия_98, зацапването не е от имплантация със сигурност, защото е минало доста време от овулацията. Но съм чела, че някои момичета, които са бременни имат зацапване първите месеци около датата на цикъла. Направи тест.

# 437
Аз не виждам втора черта на първите два. Този от вчера да не е с изпарителна черта? Нямате ли друг вид тестове да направите друг ? Не бих разчитала на другите симптоми, защото преди 2 месеца бях така, 100% бях сигурна, че съм бременна и ми дойде. И с двете ми деца истинските симптоми дойдоха седмица след закъснение на цикъла.

Пак съм аз. Тази сутрин направих още 2 теста и излязоха мнооого бледи черти. На теста от вчера се виждаше доста по-ясна черта, от колкото на днешните. Това нормално ли е? Страх ме е, защото миналата година имах положителни тестове и след седмица ми дойде. Лекаря тогава ми каза да не се притеснявам, нормално било. На лекар мога да отида в петък и до тогава ще се побъркам..
Долния е от вчера.
Забравих да кажа, че от няколко дни ме боли корема все едно ще ми дойде, а от вчера ме болят и гърдите.

Със сигурност не е изпарителна на първия тест. Утре сутрин ще направя друг на друга марка (ако не ми е дошло до тогава), просто ми е много притеснено да не стане като миналия път.

# 438
Снимайте по-отблизо първите два, че не се виждат чертичките. Ако са с втора черта при 3 положителни теста явно сте бременна. Кой ден от цикъла ви е днес? Да не би да е рано за тест?

Долния е от вчера.

Със сигурност не е изпарителна на първия тест. Утре сутрин ще направя друг на друга марка (ако не ми е дошло до тогава), просто ми е много притеснено да не стане като миналия път.

# 439
Има бременност при ЧХГ над 25. Между 5 и 25 се води междинен резултат и най-често се отчита такъв в първите дни на бременността. Под 5 е твърдо отрицателен.
Може да има хормонална причина за разбъркването на цикъла или задържан фоликул.
Днес говорих с док . , Защото 10 ден след дуфастона няма цикъл и въпреки  че кръвният тест излезе отрицателен тя  ми каза ако искам да направя още един уринален , далине възможно квърният тест да е дал грешен резултат ( направих го на 3 ден от закъснението) и тъй като си следва всичко се пада 15 ден от с***с без предпазни мерки

# 440
15 дни след секс няма как кръвния тест да даде грешен резултат.

Има бременност при ЧХГ над 25. Между 5 и 25 се води междинен резултат и най-често се отчита такъв в първите дни на бременността. Под 5 е твърдо отрицателен.
Днес говорих с док . , Защото 10 ден след дуфастона няма цикъл и въпреки  че кръвният тест излезе отрицателен тя  ми каза ако искам да направя още един уринален , далине възможно квърният тест да е дал грешен резултат ( направих го на 3 ден от закъснението) и тъй като си следва всичко се пада 15 ден от с***с без предпазни мерки

# 441
15 дни след секс няма как кръвния тест да даде грешен резултат.

Благодаря ви , док е отпуска до 28 ми и ми каза да изчакам до тогава за преглед ....

# 442
  • София
Кръвният винаги е точен с такова закъснение, единствената възможност за грешка е да са объркали теста ви с този на някоя друга.

# 443
Anigo , писала е по-нагоре, че е пуснала кръвния тест "15 дни след секс без предпазни средства".

# 444
Аха, ами да, в такъв случай следва да е правилен резултатът от кръвния.
Аз знам, за първи ден на цикъл се брои, когато има ясна, червена кръв, не кафеникава.
Може да е нещо хормонално, стрес и т.н

# 445
Наденцето, какво стана с твоя кръвен?

# 446
Здравейте момичета днесхси направих един тест просто защото почна да ми се гади постоянно през целия ден както и вчера нетипично спах цял ден !
Само аз ли виждам бледа черта !

искам само да подчертая че април месец с същите изпарения съм била бремена и понеже не повярвах на тестовете направих спонтанен аборт ! Сега пак ми се вижда такава чертичка и съм с симптоми !

# 447
Аз не виждам нищо, но може да е от снимката. Процедурата е ясна: още 1 тест поне, кръвен и преглед.
Успех!

Здравейте момичета днесхси направих един тест просто защото почна да ми се гади постоянно през целия ден както и вчера нетипично спах цял ден !
Само аз ли виждам бледа черта !

искам само да подчертая че април месец с същите изпарения съм била бремена и понеже не повярвах на тестовете направих спонтанен аборт ! Сега пак ми се вижда такава чертичка и съм с симптоми !

# 448
Долния е от вчера.

Най-вероятно се касае за биохимична бременност. При мен беше така, първия тест с видима черта и ЧХГ към 40, на следващия ден по-бледа черта и ЧХГ 25, след няколко дни ми дойде цикъла и имах много силни предменструални болки, които по принци нямам при нормален цикъл. Гърдите също ме боляха. Ако още не ви е дошла датата за М си я изчакайте, ако сте любопитна кръвен тест за ЧХГ и прогестерон на 48 ч.

# 449
Здравейте , момичета. Искам да попитам задължително ли е да те болят гърдите в начална бременност? Като бях бременна с двете ми деца нямам спомен кога започнаха. Този месец бяхме много активни и нямахме пропуск няколко дни преди, по време и след овулацията . Засякох я с тестове на 06.08. днес ми е 28-ми ден , около 10 дни след предполагаемата овулация. Като цикълът ми е между 28-30 дни, т.е. нямам закъснение още. Гърдите ми са толкова спокойни, че само те ми подсказват, че не съм бременна Relieved . Имам тестове , но след като преди 2 месеца имах всички симптоми на бременност, след това отрицателен домашен и кръвен тест, се зарекох да не правя тест без закъснение, защото е супер разочароващо после.

Общи условия

Активация на акаунт