"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 38 615
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
ли
При един ден закъснение момичета

# 226
Aisha, аз виждам втора чертичка!
Момичета,може ли помощ с разчитането на кръвните изследвания?

# 227

Честито! Бременна сте! Лека бременност Ви желая!❤️

# 228

Много благодаря за отговора! Толкова съм щастлива!!

# 229

Много благодаря за отговора! Толкова съм щастлива!!
Има защо!❤️
Междудругото - кога ти беше последния МЦ?

# 230
  • София
Munchie, консултирайте се с АГ, прогестеронът изглежда нисък, иначе бременност има:)

# 231

Здравейте!
Днес трябва да ми дойде, обаче още не е и реших да си направя тест. Това е резултата, какво мислите ? Виждате ли втората чертичка, или на мен така ми се струва ?
Положителен е теста. Повторете след 2 дни или си пуснете кръвен да видите каква е стойността, а ако сте от търпеливите си направете нов тест и се обадете на гинеколога си, той най-добре ще ви каже кога е най-добре да отидете.

Здравейте!  Благодаря ви за отговора, но днес ми дойде. Дали има шанс за цветна бременност и има ли нужда да си правя още един тест?

# 232
Ако е нормално течение като при МЦ, значи е била биохимична бременност и тялото се изчиства в момента.

# 233

Честито и всичко да е наред до финал!
Но наистина се консултирай с АГ за този прогестерон...много е нисък

# 234
Здравейте момичета последната ми менструация беше на 12-ти Юни този месец имам 16 дена закъснение правих си тестове положителни са бях на лекар но лекаря казва че още нищо не се вижда

# 235
Посетете друг лекар. Тестовете очевидно са положителни. Възможно е и закъснението в действителност да не е толкова голямо. Не ви ли накараха кръвен тест да направите поне да се види ЧХГ как е?

# 236
Пуснете ЧХГ на 48 часа.  Може да се касае за късна овулация или извънматочна бременност.  Би трябвало да се вижда вече с такова закъснение.  С вагинален или коремен Ви прегледаха?

# 237
Здравейте, момичета.
Имам няколко въпроса тъй като съм много притеснена. Попринцип съм с нередовен цикъл (30-33дни) трябваше да ми дойде на 08.07, но до ден днешен цикъл липсва. С приятеля ми от 4-5 месеца правим опити за бебче, но не уцелваме овулацията. Днес ми е 20-ти ден от закъснението като няколко пъти правих тестове-отрицателни. Онзи ден докато бях на работа и подреждах стоката, корема адски ме заболя в областта на яйчниците и се превивах от болка. Веднага се прибрах, но болките дори и като легнах бяха адски непоносими- като преди цикъл, но доста по-силни. Мислех си, че ще ми дойде, но уви. Запазих си час за АГ в понеделник, но до тогава ще се побъркам. На 23 години съм и до сега чак такова закъснение не съм имала. Искам да кажа също, че този месец не съм имала ПМС, а попринцип всеки месец ме болят гърдите 6-7 дни преди да ми дойде. Този месец не съм пила някакви антибиотици или други специфични лекарства.
Според вас възможна ли е бременност въпреки отрицателните тестове и 20 дневно закъснение или става дума за здравословен проблем?

# 238

Здравейте!
Днес трябва да ми дойде, обаче още не е и реших да си направя тест. Това е резултата, какво мислите ? Виждате ли втората чертичка, или на мен така ми се струва ?
Положителен е теста. Повторете след 2 дни или си пуснете кръвен да видите каква е стойността, а ако сте от търпеливите си направете нов тест и се обадете на гинеколога си, той най-добре ще ви каже кога е най-добре да отидете.

Здравейте!  Благодаря ви за отговора, но днес ми дойде. Дали има шанс за цветна бременност и има ли нужда да си правя още един тест?
Здравейте, и аз направих този тест и ми излезе същата черта. - не бях бременна!
Тези тестове почти винаги дават втора черта. Не ги купувайте вече - пълен боклук са!

# 239
ЧХГ пускали ли сте? С кръвен тест със сигурност ще знаете има или няма бременност,  макар че би трябвало до сега домашен тест да е отчел. Пак зависи от чувствителността и кога е била овулацията.  Ако е била късна, може въобще да не е 20 дневно закъснение.  Възможно е да има и задържан фоликул, хормонален дисбаланс на щитовидната жлеза. Ако има рязка загуба на тегло също може цикъла да си бие шута. Много неща може да са. 

Аз бих пуснала ЧХГ за всеки случай докато чакам прегледа при АГ.

Цитат на: Sisi29. бlink=topic=1569334.msg46752508#msg46752508 date=1690536638
Здравейте, момичета.
Имам няколко въпроса тъй като съм много притеснена. Попринцип съм с нередовен цикъл (30-33дни) трябваше да ми дойде на 08.07, но до ден днешен цикъл липсва. С приятеля ми от 4-5 месеца правим опити за бебче, но не уцелваме овулацията. Днес ми е 20-ти ден от закъснението като няколко пъти правих тестове-отрицателни. Онзи ден докато бях на работа и подреждах стоката, корема адски ме заболя в областта на яйчниците и се превивах от болка. Веднага се прибрах, но болките дори и като легнах бяха адски непоносими- като преди цикъл, но доста по-силни. Мислех си, че ще ми дойде, но уви. Запазих си час за АГ в понеделник, но до тогава ще се побъркам. На 23 години съм и до сега чак такова закъснение не съм имала. Искам да кажа също, че този месец не съм имала ПМС, а попринцип всеки месец ме болят гърдите 6-7 дни преди да ми дойде. Този месец не съм пила някакви антибиотици или други специфични лекарства.
Според вас възможна ли е бременност въпреки отрицателните тестове и 20 дневно закъснение или става дума за здравословен проблем?

Общи условия

Активация на акаунт