"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 38 852
  • 740
  •   1
Отговори
# 270

Здравейте мили момичета, на някоя от Вас,случвало ли се е да види такъв резултат 😒
Ели да не си го напоила малко повече?Ако има в аптеката по добре си вземи обикновени тест лентички,че този шуър чек хич му нямам доверие и не го харесвам.. и от доста момичета тук прочетох,че не го препоръчват
Тъкмо направих нов тест и още стоя опулена 😳😳
Браво! Честито!

# 271
Здравейте момичета за пръв път пиша в тази тема имах еднократно розово зацапване на 24 ден от цикъла и вече шести ден закъснение възможно ли е да съм бременна имам неуспешни опити инвитро и ме е страх да направя тест

# 272
Без тест няма как да разбереш. И аз 2 г. чахах положителен резултат, но това не ме е спирало да си правя тест пък каквото и да покаже. Правих си ги винаги на първия ден още. Няма нищо страшно в това, поне ще си наясно. Успех!

# 273
Здравейте момичета за пръв път пиша в тази тема имах еднократно розово зацапване на 24 ден от цикъла и вече шести ден закъснение възможно ли е да съм бременна имам неуспешни опити инвитро и ме е страх да направя тест

Според мен има голяма вероятност да си бременна, щом няма цъкъл. Хайде, направи тест и да ни се похвалиш после. Успех!

# 274
Направи тест

# 275
Може ли да препоръчате марка?
На мен белив про ми отчете на тези дни преди цикъл, а за най-сигурно направете кръвен
От коя аптека го взехте? В So Pharmacy днес ходи и нямаше, взех Presto, който също пишеше, че е с чувствителност 10, излезе негативен. Simple Smile

# 276
Здравейте момичета пак съм аз този път с друг въпрос. Пия дуфастон на 16-25ден на цикъла. Преди 8 дни го спрях и на 4ден ми дойде вчера ми свърши, а от днес съм с положителен тест за О. Тестовете са дигитални и засичат прогестерона и ЛХ. Та въпроса ми е възможно ли е от дуфастона да ми дава положителен резултат или просто съм с много ранна овулация?

# 277
Здравейте на всички! Нова съм тук, но ви следя от много време и се радвам на положителните тестовее! Честито и лека бременност на всички. С мъжът ми правим опити за първи месец и много искаме да ни се усмихне късмета. Последен цикъл- 11.07. Продължителност - 30/31 дни и овулация спрямо приложение 28.07, като аз я усетих по- рано (около 26ти) Правихме опити през целия месец като около овуто всеки ден. Очаквам (или по- скоро не искам да очаквам хаха) следваща менструация отново около 11/08. Кога според вас най- рано мога да се тествам. Интересното е че при мен ПМС се появява не по рано от 4 дни преди МЦ, а сега 10 дни преди него усещам напрежение в корема, което не е като преди цикъл а по скоро като опъване и напрежение при мускулна треска.

# 278
Добре дошла и дано по-скоро ви се усмихне късмета. Flowers Four Leaf Clover Някои дами са споделяли, че около 5-6 дни преди датата на МЦ са имали положителен резултат с по-чувствителните тестове, но като цяло не е често срещано явление. Аз веднъж се бях решила да тествам 4 дни преди МЦ, защото бях много нетърпелива и буквално 5 минути след това ми дойде. Laughing От тогава си чакам поне един ден закъснение. Близка приятелка, която наскоро забременя си прави тест 3 дни по-рано, който беше отрицателен, но след закъснението се установи, че всъщност е бременна. Relaxed По-надежден би бил кръвния тест според мен, но колкото по-близо до датата на МЦ, по-голяма вероятност да отчете завишаване на ЧХГ ако има такова.

# 279
Благодаря много Зоя!😄 Наистина мисля да изчакам поне датата и тогава да го направя, за да няма излишно разочарование. А до тогава стискам палци и на мен и на всички вас! Дано по скоро да видим двете чертички😊

# 280
  • София
Момичета, най - надежден си остава кръвният тест (ЧХГ) и то поне в деня на цикъла, ако липсва. Както бях споделила по-рано, на мен на 2-3 дни закъснение, пикливите тестове ми бяха отрицателни, а после - ЧХГ - високо.
Шуър чека е боклук, най-обикновените лентички по отчитат евентуално втора бледа черта, но не и преди закъснение, поне в моя случай.

# 281
Може ли да препоръчате марка?
На мен белив про ми отчете на тези дни преди цикъл, а за най-сигурно направете кръвен
От коя аптека го взехте? В So Pharmacy днес ходи и нямаше, взех Presto, който също пишеше, че е с чувствителност 10, излезе негативен. Simple Smile
Престо не са хубави, белив про не знам като име на аптека къде го има, но където и да вляза го има

# 282
happy.99 аз бих изчакала поне един ден закъснение. Ние правим опити от 2 месеца. Първият месец само 2 дни не се пазихме, беше преди овулацията. Появиха се доста симптоми след няколко дни: придърпвания ниско долу, гадене през целия ден, сънливост, често пишкане, ужасно подути и болезнени гърди. По принцип почти нямам ПМС и тези симптоми ме накараха да си помисля, че е станало. 4 дни преди датата на цикъла направих домашен тест-отрицателен. На другия ден пуснах кръвен, пак отрицателен. Симптомите ми изчезнаха и ми дойде. Миналият месец пък нямах симптоми, пропуснахме 2 дни и май изтървахме овулацията. Тест не правих. Идеята ми е , че всички сме нетърпеливи, но по-добре да изчакаш закъснение, отколкото да видиш отрицателен тест.

# 283
Благодаря за съвета Биби, така ще направя☺

# 284
Реално си те послушах Hug
Мога да те посъветвам ако искаш да пуснеш чхг и след 48 часа още веднъж да видиш дали се удвоява...и другото което бих те посъветвала да изследваш е прогестерон да провериш да не е нисък...
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт