"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 38 680
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте мили момичета, на някоя от Вас,случвало ли се е да види такъв резултат 😒

# 256
Аз бих казала невалиден.

# 257
Да,то на нищо не прилича. Ще направя нов да видим. 6 дена закъснение, луд да стане човек от мисли😀

# 258
Като го гледам има потенциал Grinning Успех!

# 259
И на мен ми се иска да има потенциал ама ..😀😀😀😀 Сега ще направя другия и да видим ще рева ли ще се смея ли 😀

# 260
Здравейте мили момичета, на някоя от Вас,случвало ли се е да види такъв резултат 😒
Ели да не си го напоила малко повече?Ако има в аптеката по добре си вземи обикновени тест лентички,че този шуър чек хич му нямам доверие и не го харесвам.. и от доста момичета тук прочетох,че не го препоръчват

# 261

Ели да не си го напоила малко повече?Ако има в аптеката по добре си вземи обикновени тест лентички,че този шуър чек хич му нямам доверие и не го харесвам.. и от доста момичета тук прочетох,че не го препоръчват
Тъкмо направих нов тест и още стоя опулена 😳😳

# 262
Изглежда ми положителен...Честито и успех до финал

# 263
Благодаря ти много

# 264
Мога да те посъветвам ако искаш да пуснеш чхг и след 48 часа още веднъж да видиш дали се удвоява...и другото което бих те посъветвала да изследваш е прогестерон да провериш да не е нисък...

# 265
Благодаря ти за съвета ,ще те послушам ❤️

# 266
Здравейте, цикъла трябва да ми дойде на 6ти или 7ми август, според вас рано ли ще е утре сутрин (тоест шест дни преди очаквания цикъл) да направя уринен или кръвен тест? Овулация съм следила само с приложение. Знам, че е най-добре да изчакам закъснение, но умирам от нетърпение и не спирам да мисля за това... Disappointed Relieved

# 267
Здравейте, цикъла трябва да ми дойде на 6ти или 7ми август, според вас рано ли ще е утре сутрин (тоест шест дни преди очаквания цикъл) да направя уринен или кръвен тест? Овулация съм следила само с приложение. Знам, че е най-добре да изчакам закъснение, но умирам от нетърпение и не спирам да мисля за това... Disappointed Relieved

Ако си вземеш с чувствителност 10 ,ще покаже,но може и да изчакаш още малко

# 268
Може ли да препоръчате марка?

# 269
Може ли да препоръчате марка?
На мен белив про ми отчете на тези дни преди цикъл, а за най-сигурно направете кръвен

Общи условия

Активация на акаунт